Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Ver más
Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Ver más
Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.
Información de contacto
Engvej 118, st. tv., 2791, Dragør, Dinamarca
- steambedst.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Find nogle andre!
Kan faktisk ikke anbefale til nogle upålidelige mennesker bestilte glad en tid til min bil men efter som jeg bor 5km længere væk end deres adresse i Dragør fik jeg ikke min rengøring havde fået bekræftelses mail og besked på hvornår de ville ankomme bil var tømt og klar men fik en besked 6 min efter de var skrevet ankomst tidspunkt at de ikke kom fordi det var for langt
Rigtig god og effektiv service
Rigtig god og effektiv service.
Bestilte service aftenen før og fik klargjort bilen allerede næste morgen.
Jeg have steambedst ude og rengør min…
Jeg have steambedst ude og rengør min bil og den er virkelig blevet pæn
Rigtig fin rengøring
Rigtig fin rengøring. Kom til tiden og var venlig 😊
Min bil står som ny
Min bil står som ny trods den lignede noget der var løgn 😍
Grundig og dygtige! Er så tilfreds!
Vi har i dag fået vasket vores biler
Vi har i dag fået vasket vores biler. Super godt arbejde og god service. Der var ingen problemer, så kan klart anbefales.
Fuld tilfredshed med service og det…
Fuld tilfredshed med service og det udførte arbejde.
Rengøring af bil
Virkelig sød, venlig og effektiv. Bilen skinner, dog kunne forruden godt været taget en ekstra gang indvendigt.
Fuld tilfredshed med service og det…
Fuld tilfredshed med service og det udførte arbejde. Jeg skulle aflevere bil tilbage til leasingselskab, og den gik igennem uden anmærkninger.
Veludført arbejde til tiden og til en…
Veludført arbejde til tiden og til en god pris.
Steambedst kom til tiden, og gjorde underværker med en bil der ellers var meget beskidt og både lugtede af røg og hundehår. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.
Super godt arbejde og god service
Super godt arbejde og god service. De kan klart anbefales.
Super nem booking og ingen problemer…
Super nem booking og ingen problemer med at få en tid. Ringede og spurgte om de kunne komme lidt før; 2 rare fyre gav min tiltrængte bil al deres " kærlighed " både indvendig og udvendig. Stod efterfølgende som en helt ny bil; ren og velduftende. Kan helt klart anbefale 👍
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Bilen blev super pæn og ren, og til en yderst rimelig pris. Der blev givet besked både vedr. ankomst tid, og da han var færdig. Smilende og glad person. Klart et firma jeg vil benytte igen.
Fint og sobert arbejde.
Fint og sobert arbejde.
Rart og imødekommende personale.
Thumbs Up:-)
Super flot resultat!
Jeg fik grundet problemer med bookingsystemet ikke besøg på det aftalte tidspunkt. Dagen efter blev jeg ringet op af en medarbejder, der undskyldte hændelsen, og en ny tid blev fundet allerede dagen efter.
Jeg har nu haft besøg af en super flink og yderst kompetent medarbejder, der har leveret et rigtig flot resultat. Bilen har aldrig set så ren ud før! Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg bruger Steambedst.
God kvalitet med sans for detaljer
Super sød og energisk fyr kom og gav vores ældre bil den helt store tur. Han havde rigtig god sans for detaljer og bilen blev rengjort helt ind i de mindste sprækker. Kan varmt anbefales. :-)
Positiv oplevelse
God service, havde bestilt en rengøring af min bil både indvendig og udvendig.
Fik også vinyl pleje på alt indvendig vinyl i bilen.
Det blev MEGET flot ( er en ældre bil fra 2015). og fremstår ren og ny poleret.
Kan godt anbefale Steambedst.
Vi havde fornøjelsen af steambedst på en søndag hvor der var booket tid til 2 biler der skulle have hele molevitten.
Begge biler blev gennemgået og nogle timer senere stod der visuelt 2 nye biler som var en ren fryd at sætte sig ind i.
Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen og kan anbefale dem til andre
Meget flot resultat.
Vi har I dag benyttet Steambedst til en udvendig rengøring af beskidte bil. De kom 2 personer til aftalt tid og de har rengjort vores bil så fantastisk flot. Dørkanter/falser, fælge, alt - bilen står som ny. Vi vil meget gerne anbefale Steambedst og vil helt sikkert benytte dem igen. Næste gang måske med indvendig rengøring også.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.