Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het produkt zelf was wat tegen gevallen,maar na een mail kreeg ik meteen het geld terug gestort in 2 dagen .

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.

4,0

Suele responder en menos de 24 horas

Bruistablet ?

22 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top product! Extreem snelle levering!

29 de abril de 2026

Dankjewel voor je review Jason! 🤍🚿

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Helemaal niks

Snellere levering en netjes verpakt. Drie verschillende geuren gekocht om te proberen, maar stoom of geur komt er niet van af tijdens het douchen. Zonde van het geld. Werkt totaal niet. Een keer en nooit meer.

27 de abril de 2026

Hi Roos!

Dankjewel voor je review.
Wat vervelend dat je niet tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Product is van goede kwaliteit doet wat…

Product is van goede kwaliteit doet wat het moet doen en het is puur genieten onder de douche ik heb nogal veel last van stress en na het gebruik van de stress relaleaf is die stress zo goed als weg na mijn recente besteling die ook zeer snel binnen was ben ik erachter gekomen dat ik meer sters relaleaf moet bij bestellen dus dat wordt mijn volgende besteling kort om een super fijn Product dat ook echt werkt onder de douche en zeker een aanrader

25 de abril de 2026

Dankjewel voor je review Zoey! 🤍🚿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De geurtjes zijn echt lekker

De geurtjes zijn echt lekker.
En tijdens het douchen merk je meteen het resultaat. De menthol is echt lekker fris.
Aanrader

10 de abril de 2026

Dankjewel voor je review Ronnie! 🤍🚿

Waardeloos product

Waardeloos product. Gaf bijna geen geur af en na een lange douchebeurt was het tablet nog lang niet op.
Zou het zeker niet aanbevelen, jammer

16 de abril de 2026

Hi Petra,

Doet helemaal NIETS

Doet helemaal NIETS! Je ruikt niets en na een douchebeurt al helemaal opgelost. Geen stoom, geen geur. Niet kopen dus! Weggegooid geld!

18 de abril de 2026

Hi Annet,

Waste of your money!!

Waste of your money!!! Don't buy. The shower did not smell at all. I bought Rose&Grapefruit. i also think it is a shein product, drop shipping.

16 de abril de 2026

Hi Selma,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ruik totaal niets in de douche

Ik ruik totaal niets in de douche . Keurig in een hoekje van de douche n een rond bakje gelegd . Geen geur en zeker geen stoom . Jammer want het was zeker nirt goedkoop .

12 de abril de 2026

Hi Willemijn!

Dankjewel voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent.

Heerlijk!

Heerlijk, betaalbaar, goede kwaliteit, snelle bezorging.
Echt een aanrader deze site!!!

10 de abril de 2026

Dankjewel voor je review Cindy! 🤍🚿

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het product werkt niet zoals ik mij dat…

Het product werkt niet zoals ik mij dat had voorgesteld n.a.v. de filmpjes en de informatie. Wij hadden verwacht dat het meer zou geuren en meer zou doen in een doucheruimte.

8 de abril de 2026

Hi xy,

Dankjewel voor je review!

Anne van Steamily

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.