Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het produkt zelf was wat tegen gevallen,maar na een mail kreeg ik meteen het geld terug gestort in 2 dagen .

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.

4,0

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Snelle service

Snelle service, goed verpakt. De steamers werken perfect en geur blijft hangen in douche en gedeeltelijk in de badkamer

28 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review! 🤍🚿

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Weinig effect

Ik heb een douche met douche gordijn. Ruik nauwelijks de geur van het tablet. Bij mijn vriend, hij heeft een meer gesloten douch is het iets beter maar ik had er meer van verwacht.

28 de febrero de 2026

Hi Carmen!

gemakkelijk om te bestellen

gemakkelijk om te bestellen, ik ben geen computerfreek, ik heb de energie gebruikt in mijn douche had gedacht dat dit ging stomen, maar het gaf eerder een goede geur af, ja , en na mijn douche was de steen niet op, dus de geur blijft in mijn badkamer.

23 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review Els! 🤍🚿

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door de goede recensies via Facebook…

Door de goede recensies via Facebook besteld . Wat een afknapper , ruikt amper . Stomen doen ze echt niet en geur is chemisch en heel mild .
23 euro voor 10 stuks . Ik beveel niet aan. Lijkt op dropshipping .aanvulling : na plaatsen review krijg je reactie dat je mag mailen naar voor een passende oplossing . Dat heb ik een week geleden al gedaan zonder reactie .

20 de febrero de 2026

Hi Bwm!

Mogelijk is er iets mis gegaan, we hebben geen mailtje van jou ontvangen.
Zou je nogmaals een mail willen sturen met je naam of bestelnummer.
Dan storten wij het volledige bedrag naar je terug!

-------------------------------------------------------------

Hi Bwm!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Eenmalige bestelling

De levering was snel. Maar vind het erg tegenvallen. Weinig geur in de douche.
Voor mij eenmalig.

19 de febrero de 2026

Hi Rika!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd
Door ziekte en gesprongen waterleiding nog geen ervaring maar het staat klaar: dus vertrouwen is er

18 de febrero de 2026

Respuesta de Steamily

Dankjewel voor je review Jose, ik hoop dat het goed bevalt! 🤍🚿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke geur, gaat lang mee!

1 zakje besteld als proef. Het ruikt erg lekker. Niet alleen tijdens het douchen, maar zo'n tablet gaat langer mee dan een enkele douchebeurt dus de hele badkamer ruikt er naar (niet overheersend)! Als deze op is bestellen we vast nog meer want ook de pubers zijn er dol op!

12 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review Rianne! 🤍🚿

Top service!

Na mijn eerdere beoordeling dat ik de bruistabletten vond tegenvalling werd ik benaderd door Steamily en is het volledige bedrag binnen 3 dagen teruggestort.
Eerlijk is eerlijk: een topservice dus!

10 de febrero de 2026

Hi Anica,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent.
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?

Zeer lekkere geur

Zeer lekkere geur, het lost goed op. Heel gemakkelijk te gebruiken.

10 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review Saskia! 🤍🚿

Genieten!

Heerlijke geuren die je ontspanning geven onder de douche! Snelle levering.

11 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review Suzanne! 🤍🚿

Werkt voor geen meter!

8 de febrero de 2026

Hi Rustlook,

Dankjewel voor je review!
Wat vervelend dat je niet tevreden bent met je bestelling.
Zou je een mail willen sturen naar info@steamily.co?

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik, mooi schaaltje om de Essentialistische oil Shower Steamer in te leggen.
Onder het douchen laat hij één heerlijke geur vrij. Deze blijft ook na douchen hangen….

9 de febrero de 2026

Dankjewel voor je review Danny! 🤍🚿

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.