Super heerlijke geuren voor tijdens het douchen! Een ware traktatie voor jezelf. Maar even een tip, als je de bruistablet in een klein rond bakje legt, (Rond klein bakje goed materiaal wat tegen warm... Ver más
La empresa ha respondido
Lees allemaal mooie reviews,maar als ik een paar druppels water op de tablet gooi gebeurt er helemaal niks
Prachtige overzichtelijke site, onwijs snel in huis en dus direct kunnen genieten onder de douche! Geuren zijn heerlijk intens, zeker een aanrader!
La empresa ha respondido
Eerste instantie dacht ik, zal niet werken. Maar wat een lekkere geur komt er vanaf. Ik moet mij inhouden om niet iedere keer dat te nemen,je raakt relex van
Welkom bij Steamily! Wij helpen jou bij het creëren van een ultiem relaxmomentje! Probeer ook onze Shower Steamers en laat ons weten wat je ervan vindt.
Holanda
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Spullen besteld maar vonden het niet werken wat wij besteld hadden na kort mail contact is ons geld vrij snel terug gestort super netjes afgehandeld

Respuesta de Steamily
Ik weet niet wat we verkeerd doen of waar die goede revieuws vandaan komen ......
Precies gedaan wat er op de beschrijving staat maar er gebeurd helemaal niets!

Respuesta de Steamily
Het ruikt echt heerlijk in de douche. Heb ook het speciale houten bakje erbij besteld.

Respuesta de Steamily
Steamily is voor mij de ultieme aanvulling op mijn douche. De unieke geuren in combinatie met de stoom zorgen voor pure ontspanning. Er is ontzettend veel keuze, waardoor het elke keer weer leuk is om een nieuwe geur te ontdekken. Een absolute aanrader voor wie van luxe en wellness houdt!

Respuesta de Steamily
aangename geur en goed gevoel on der de douche

Respuesta de Steamily
De doucheblokjes hebben heerlijke geuren en geven net even dat beetje extra aan de douchebeurt.
De blokjes kunnen wel 2 douchebeurten mee.

Respuesta de Steamily
De nieuwe geur gekocht en ook dit is weer heerlijk om mee te douchen. Heerlijk ontspannen met een frisse geur om je heen. Het tablet is precies genoeg om mee te douchen. Een aanrader. Gr Connie

Respuesta de Steamily
Wat een heerlijke geuren! Met het schaaltje dat ik er gratis bij kreeg, zet ik m steeds ergens anders neer: wat dichterbij als ik een sterkere geur wil, of wat meer aan de rand als ik minder geur wil. Hopelijk komt er volgend jaar een kersteditie: bijvoorbeeld dennen & gluhwein lijken mij heerlijk!

Respuesta de Steamily
2 dagen geleden s avonds besteld volgende dag thuis gekregen👍super snel en dat net voor de kerstdagen.
Lekkere geur is de stress relief😊, deze geur blijft ook lekker lang hangen in de badkamer. Andere 2 geuren nog proberen. Ben benieuwd.

Respuesta de Steamily
Buiten dat het aangenaam ruikt vindt ik dat niet doet waarvoor het wordt aangeprezen. Sorry

Respuesta de Steamily
Heerlijke geuren en blijft ook lang hangen

Respuesta de Steamily
Correcte opvolging van bestelling en top product! Heerlijke geuren!

Respuesta de Steamily
Heel goed en correct niks op aan te merken 👍👏👏

Respuesta de Steamily
Steamily essential oil shower steamers gekocht en geeft een heerlijke geur af tijdens het douchen makkelijk te gebruiken en blijft een paar dagen lekker hangen. Ik heb de geur eucalyptus&lemon ik woon niet groot dus de hele ruimte ruikt heerlijk na het douchen.

Respuesta de Steamily
Superleuk nieuw product. Wij hebben het als kerstcadeautje bij onze kerstkaart gevoegd die wij aan alle relaties van ons bedrijf hebben gestuurd.
Hele leuke reacties gehad!
En ook nog eens supersnelle verzending wat in de drukke dagen voor kerst erg fijn is.
En persoonlijk ben ik fan!

Respuesta de Steamily
Het bruist niet zoals beloofd, de geur Citroen voert de boventoon.

Respuesta de Steamily
Super snelle service. Zeer leuk en ruikt heerlijk.

Respuesta de Steamily
Duidelijke info, correcte infow correct geleverd, zonder overbodige tierlantijntjes, helemaal top!
Daarbovenop: topproduct!

Respuesta de Steamily
Besteld, bevestigd... maar naa bijna een week nog niets ontvangen en niets gehoord.
Dus zelf maar even terug gemaild. Bleek mijn gekozen artikel niet op meer op voorraad te zijn en werd daarmee mij bestelling geannuleerd. Wel geld terug gekregen en dus soort gelijk product elders besteld.

Respuesta de Steamily
Niet tevreden, lost mega snel op. En ruikt naar wc tablet

Respuesta de Steamily
Más información sobre otros tipos de reseñas.