Steenbergen Schoenen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestelde fors afgeprijsde schoenen die werkelijk in uitstekende staat en van goede kwaliteit waren en netjes verpakt. Direct bevestiging gekregen van de aankoop en van de verzending via de mail. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en, hoewel dat nu niet nodig was, heel coulant in terugzenden van schoenen, ook al waren ze in de opruiming. Dank daarvoor! Onze zoon is gehandicapt, heeft brede voeten en kan zelf n... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Steenbergen Schoenen Supergoed, Mijn nieuwe Mephisto schoenen die ik voor 15 uur bestelde kwamen ondanks zeer veel sneeuwval in Utrecht en het Oosten met de beste Antiliaanse postbode van post.nl Ner... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer mooie schoenen met duidelijke fotos's op de website, snelle levering en top verpakt. Dit alles tegen een mooie prijs-/kwaliteitsverhouding. Ik kom zeker terug!

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Opa Jan Steenbergen begon ooit met het ophalen van reparatieschoenen thuis bij de klanten. Na het herstellen van de schoenen knoopte hij ze met de schoenveters aan zijn fi etsstuur en zo bracht hij het schoeisel weer bij de mensen thuis. “Zo is het dik 75 jaar geleden begonnen,” zegt kleinzoon Jurgen Steenbergen van Steenbergen Schoenen in Rijssen. “Maar de cirkel is rond: door de webshop brengt de post de schoenen weer bij de klanten thuis. Ouderwets in een digitaal jasje, zou je kunnen zeggen.”

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

90 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig paar nette schoenen van Van…

Prachtig paar nette schoenen van Van Lier. Maat exact zoals verwacht. Snel geleverd en uitstekend verpakt.

25 de abril de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

We stellen uw positieve review enorm op prijs. Dank u wel! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit

30 de abril de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Snel geleverd

Snel geleverd, alles naar wens

11 de marzo de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede services goede website en…

Goede services goede website en bestelling op tijd.
Super webwinkel

12 de marzo de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Dank u voor uw complimenten! Het motiveert ons om zo door te gaan. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen.

Online bestelling gedaan

Online bestelling gedaan, snel bezorgd

11 de marzo de 2025

Beste prijs en snel geleverd

Beste prijs en snel geleverd

5 de marzo de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Geweldig om te horen dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Goede website, mooie producten

Goede website, filteropties zouden nog iets beter kunnen. Schoenen lagen supersnel klaar in de winkel. netjes geholpen. Schoenen waren super en voor een mooie prijs.

27 de febrero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat u een goede ervaring had! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, schöne Schuhe.

20 de febrero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

vielen Dank für Ihre fantastische 5-Sterne-Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie so zufrieden mit Ihrer Erfahrung bei uns sind. Ihre positiven Worte bedeuten uns viel und motivieren uns, weiterhin den bestmöglichen Service zu bieten. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen! Herzliche Grüße, Ihr Steenbergen Schuhe Team

Prima kwaliteit schoenen

13 Februari een paar Mephisto schoenen besteld.
De volgende dag geleverd.
Prima schoenen en goede maat.
Uitstekende kwaliteit.

14 de febrero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

We zijn blij dat u zo tevreden bent! Dank voor uw mooie review. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Uitstekend

Prima, alles oké

11 de febrero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel erg tevreden over het assortiment…

Heel erg tevreden over het assortiment en de service bij Steenbergen.
Een paar Pertini laarsjes gekocht voor een stuk lagere prijs dan de andere webshops aanboden. Tevens snelle verzending!

3 de febrero de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Schoenen werden binnen de afgesproken…

Schoenen werden binnen de afgesproken tijd netjes bezorgd!
Ze passen dus geen ervaring met retour oid!

30 de enero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring had. Hartelijk dank voor uw review! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Zeer fraaie enkellaarsjes

Snelle en keurige levering. Geweldig fijne enkellaarsjes.

17 de enero de 2025

Snelle levering, goede kwaliteit

Voor schoenen met uitneembare zool vind ik hier elke keer een enorme keuze. Topkwaliteit. 2 dagen na bestelling, thuis.

14 de enero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Veel plezier met uw aankoop. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Scherpe prijs van de schoenen. Minpunt(je) is dat in beide schoenen aan de binnenkant een prijssticker was geplakt, die net boven de schoen uitstak. De stickers moesten daarom wel worden verwijderd. Maar dat ging niet zonder de binnenkant van de schoen een klein beetje te beschadigen.

10 de enero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

We waarderen uw 4-sterren beoordeling enorm! Het betekent veel voor ons dat u uw ervaring deelt. We blijven ons inzetten voor nog betere service en nemen uw feedback over de stickers mee. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met mijn Van Bommel…

Ik ben heel blij met mijn Van Bommel schoenen die ik in een breedte maat heb kunnen kopen bij Steenbergen Schoenen. Ook. nog eens met korting en een snelle levering!

15 de enero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

Uw tevredenheid is onze prioriteit. Bedankt voor de lovende woorden! Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding, prachtige schoenen, snelle levering. Heel blij mee!

8 de enero de 2025

Respuesta de Steenbergen Schoenen

"Hartelijk dank voor de mooie review! We zijn blij dat we u zo tevreden bent met uw aankoop en het hele proces. Hartelijke groet, team Steenbergen Schoenen."

8 consejos para escribir buenas reseñas.