Stegfabriken Sverige AB Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi köpte EW10 Lofttrappa m/Utdragbar montering. Snabb leverans och kundtjänst som svarade snabbt då jag framförde att kartongen var skadad på flera ställen. Stegen visade sig dock inte vara skadad me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En snygg och bra loftstege som passade väldigt bra i vår kolonistuga. Bra instruktioner och bra material i skruvar och fästen. Något lång leveranstid var det enda negativa som vi upplevt hittills. Ste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställningen var enkel, informationen tillräcklig och tydlig, leveransen riktigt snabb. Mycket mer än så anser jag inte att man kan begära. Angående produkten skulle jag önska att ni skickar med p... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkten (loftstegen) var välgjord och med hög kvalitet. Hade gärna sett tydligare beskrivningar av hur utdragsfubktionen och monteringen funkade.

1. Proveedor de escaleras
  2. Tienda de materiales para la construcción
  3. Ferretería

Escrito por la empresa

Sedan starten 2012 har mer än 85 000 kunder handlat hos oss hemma och utomlands; och antalet ökar stadigt, månad för månad. Bland våra kunder finns allt från gör-det-själv-människor, hantverkare och bostadsrättsföreningar till livsmedelskedjor och stora industriföretag. Förutom Stegfabriken Sverige AB i Sverige driver vi även Stigefabrikken.dk ApS i Danmark och Stigefabrikken.no i Norge. Genom innovation, samarbete med våra skickliga leverantörer och genom att ge marknadens bästa service och rådgivning kommer vi att göra "stegfabrikerna" till Skandinaviens största och skickligaste leverantör av Säkerhet i høyden.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

210 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Mycket god service och snabb leverans

Mycket god service och snabb leverans

3 de diciembre de 2024

Hej Emanuel.

Tack så mycket för din feedback ... härligt att allt har fungerat.

otroligt dålig leverans

otroligt dålig leverans. Avbeställde till slut.

5 de diciembre de 2024

Hej Ylva.

Tack för din feedback.
Jag kan se att Niklas har hjälpt dig med att lägga din beställning och gett dig god service där.

Föraren har tyvärr inte möjlighet att bära upp varan, utan levererar till trottoarkanten. Vi tar kundupplevelser på stort allvar och har undersökt om vi är tillräckligt tydliga med våra leveransvillkor. Vi kan konstatera att vi har en förbättringspunkt här och beklagar att du har haft en tråkig leveransupplevelse.

Vi hoppas att du i framtiden återigen vill vända dig till oss.

Snabb och bra service

29 de noviembre de 2024

Hej Björn.

Tack så mycket för den fina feedbacken, vi är väldigt glada över den.

Många hälsningar

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Betalning med klarna är en katastrof

Betalning med klarna är en katastrof. Inte skickar dom någon faktura vilket var överenskommet.
Produkterna är inget att klaga på

3 de diciembre de 2024

Hej Christer.

Vi är ledsna att höra om din upplevelse med Klarna. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra tjänster och tar självklart med dina synpunkter i vårt arbete.

Många hälsningar

Supernöjd

Bra pris och bra Snörasskydd,,allt bra ,,från beställning till smidig och enkel montering,,givetvis bra frakt som vanligt 👍

1 de diciembre de 2024

Hej Mats,

Tack så mycket för din feedback. Härligt att allt var i bästa ordning.

Rörigt

Rörigt, fick två meddelanden med någon dags mellanrum, om att det var packat och klart för leverans. Dåligt leverans avtal, fick sitta hemma en heldag och vänta på leverans, alternativet var att åka 22 mil för att hämta det. Även där var det rörigt, med olika besked om leverans och om var paketet fanns.

7 de noviembre de 2024

Hej Annika,

Jag kan se att vi endast har skickat ett mejl med spårningslänk till dig. Jag antar därför att resten av dina meddelanden har kommit direkt från Schenker, och tyvärr har vi ingen kontroll över dem.

Det ändrar dock inte på att det har varit en tråkig situation, och vi beklagar de besvär detta har orsakat.

Många hälsningar, Thomas, Stegfabriken.se

Skickade snabbt

Skickade snabbt, till ett bra pris.

28 de octubre de 2024

Hej Håkon.

Stort tack för din fina recension. Den uppskattar vi mycket.

Många hälsningar, Thomas, Stegfabriken.se

Det var lätt att beställa

Det var lätt att beställa

31 de octubre de 2024

Respuesta de Stegfabriken Sverige AB

Tack för din recension. Vi uppskattar den.

Har inte fått leverans!

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Stegfabriken Sverige AB

Hej Jan-Olof. Det är tråkigt att höra. Jag håller på att undersöka var paketet är och återkommer via e-post.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra pryl och snabb leverans

Bra pryl och snabb leverans, sämre urval av val av kulör.

5 de noviembre de 2024

Hej Tony.

Tack för din recension. Det är verkligen en bra produkt. Tyvärr kan vi inte påverka färgutbudet, det styrs helt av tillverkaren.

Med vänliga hälsningar Thomas, Stegfabriken.se

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Beställde en takstege samt snörasskydd…

Beställde en takstege samt snörasskydd och har inte haft annat än problem. Först trodde de att jag inte förstod bruksanvisningen men det visade sig att jag fått fel delar. När monteringen äntligen skulle utföras visade det sig att även fel skruvar var levererade. Då jag hade ytterligare frågor samt ville framföra detta, hade min kontaktperson slutat och ingen ville hjälpa mig utan hänvisade direkt till tillverkaren. Oproffsigt!

25 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Hej Ninna.

Det är också ett tråkigt ärende. Jag vet att Iryna har gjort allt hon kunnat för att hjälpa dig. Det kan vara komplicerat med snörasskydd och därför erbjöd hon att du kunde prata med tillverkaren för att få de helt rätta instruktionerna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag skriver angående min senaste…

Jag skriver angående min senaste beställning av en stege från er, som tyvärr har medfört en del problem med leveransen.

Trots att beställningen gjordes enligt era anvisningar, uppstod betydande logistiska utmaningar. Leveransen har inte gått som planerat; jag upplevde att transportören inte ville leverera stegen och att det var svårt att få kontakt och klarhet kring leveranstiden.

Jag skulle uppskatta om ni kunde ge mig en uppdatering om när stegen förväntas anlända och hur ni hanterar logistiken framöver för att undvika liknande problem.

29 de octubre de 2024

Hej Kursad.

Jag kan se att min kollega arbetar med ärendet och vi väntar på svar från Schenker. Vi håller dig uppdaterad via e-post.

Med vänlig hälsning

Snabbt

Snabbt och trevligt. Men leveransen hamnade på fel ort pga DHL.För min del blev det bättre men inte bra för företaget.

Hej Lena.

Tack för din recension. Vi är naturligtvis väldigt ledsna över att DHL levererade fel, men vi är glada att det kom fram till dig.

Bra och snabb service

Bra och snabb service

10 de octubre de 2024

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok den var bra

10 de octubre de 2024

Snabb leverans !

Bra websida snabb leverans

Bra websida snabb leverans, men höga fraktkostnader.

1 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick mycket bra information som…

Jag fick mycket bra information som nybörjare på stegar och hittade rätt val. Det gick smidigt och fort genom bra hemsida.

Många hälsningar Thomas, Stegfabriken.se

8 consejos para escribir buenas reseñas.