Gamle ulovlige og besværlige elinstallationer i en lejlighed på Amager blev gennemgået og udskiftet. Alt virker nu perfekt, med flotte nye loftudtag og stikkontakter. Super arbejde af Magnus samt læ... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
i forbindelse med el fejl i vores hus som gjorde at et print i vores solvarme beholder var udsat for 400 wolt. skulle det udskiftes via vores forsikring. på intet tidspunkt i forløbet fik vi... Ver más
Rar håndværker kommer ud, men løser ikke problemet. Derefter er pris og opfølgende dialog en parodi og man har spildt sine penge 100% og kan starte forfra hos en anden udbyder.
La empresa ha respondido
Luft til Vand varmepumpe. Så blev det gamle oliefyr og brændefyr udskiftet med en Vølund/Nibe varmepumpe. Besøg af konduktør Jon, hvor alt blev gennemgået. Tilbud sendt efter kun få dage. Firma... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Frydensbjergvej 20, 3660, Stenløse , Dinamarca
- info@sternbergvvs.dk
- sternbergvvs.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
3,5 ville jeg have givet
3,5 ville jeg have givet, hvis det var en mulighed.
Minus: Regningen blev lidt større end forventet, da flere ting blev fjernet fra tilbuddet, men det kunne næsten ikke ses i den endelige faktura OG kontoret er ikke det mest venligsindede i kontakten.
Til gengæld havde jeg fornøjelsen af deres medarbejder Thomas, som er enormt rar og bare går til opgaverne med positivitet og "det skal vi nok få løst". Dejlig energi og dygtig til sit arbejde.
Så han får et par stjerner
Bondefanger firma!
Bondefanger firma. Pas på!
Jeg modtog en email om, at nu var det "Tid til eftersyn på gasfyr", og med en pre-booket dato de ville komme. Og jeg tænkte, nå ja, det er vel med i det 2-årige Service Abonnement, jeg tegnede da jeg flyttede ind for 1,5 år siden. Og nok meget godt lige at få tjekket at alt kører som det skal. De ved jo hvad de laver og hvad der er behov for. Service manden kom, -jeg fortalte ham at alt kørte som det skulle uden problemer og at jeg skiftede til fjernvarme denne sommer, som en stor del af Egedal. Han lavede sit eftersyn og skiftede en pakning og var der vel samlet 20 minutter. Efterfølgende, kunne jeg ikke ryste af mig, at noget var helt forkert. Jeg fandt så ud af, at jeg havde tegnet abonnement hos deres konkurrent, og ikke dem! Jeg havde for 1,5 år siden forhørt mig om deres abonnemet og ikke andet. Jeg fik efterfølgende tilsendt en regning for eftersynet på 2.858 kr! Mega bondefanger firma!
Teknikeren kom få timer efter at jeg…
Teknikeren kom få timer efter at jeg kontaktede Sternberg, og han var yderst kompetent og venlig.
Jeg har brugt Sternberg VVS i mange mange år, og jeg har altid modtaget god og kompetent service. Jeg kan kun anbefale dette firma.
Sternberger VVS aftalte at de ville…
Sternberger VVS aftalte at de ville lave service på mit naturgas fyr efter følgende kom de og sagde at en bolt var knækket i veksleren og det ville koste 18000 kr og få repareret da de var gået havde de slukket for fyret så jeg havde ikke noget varmt vand og ingen varme og jeg måtte gå i bad i iskoldt vand og efterfølgende lavede jeg en service aftale med ok og de kom og reparerede fyret for 1700 kr så jeg vil advare jer meget imod at bruge sternberger VVS det er et skod firma
Dårlig rådgivning og unødvendige udgifter hos Sternberg VVS
Vi overtog et hus med et gasfyr, hvor Sternberg VVS havde udført service et år før. De havde haft service på fyret siden 2018, og der anbefales service hvert andet år. Alligevel krævede de betaling for en ny service, da vi oplevede problemer med fyret – og anbefalede samtidig, at vi skiftede ekspansionsbeholderen.
Efter servicet var problemerne stadig ikke løst, og en anden tekniker blev sendt ud. Han konstaterede, at fyret burde udskiftes, da dets alder ikke stod mål med omkostningerne ved at udskifte delene. Den information burde vi have fået fra starten, inden vi betalte for unødvendigt servicearbejde. Heldigvis sagde vi ikke ja til at bruge endnu flere penge på en ny ekspansionsbeholder!
Sternberg VVS virker mere interesseret i at tjene penge end at give korrekt og ærlig rådgivning. Vi føler os ført bag lyset og kan på ingen måde anbefale dette firma.
Hold jer langt væk – der findes heldigvis VVS-firmaer med mere integritet.
Igen, super flot arbejde
Igen har jeres håndværkere lavet et sublimt stykke arbejde.
(desværre kan man ikke uploade billede)
Vores gasfyr var gået itu
Vores gasfyr var gået itu, hvorfor vi ønskede skift til varmepumpe.
Flere udbydere kom med tilbud der var lidt varierede i opsætning og metoder.
Sternberg kom med tilbud på Bosch varmepumpe vi havde kigget på som en god løsning for os. Da vi ikke havde varme og Sternberg fandt en løsning med start indenfor to dage slog vi til.
En meget dygtig montør kom og installede anlægget på godt en dag hvorefter anlægget har fungeret fint siden.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger
Super fint arbejde med make over af…
Super fint arbejde med make over af badeværelse udført af venlige og dygtige håndværkere, og alt klaret til de aftalte tider og til den aftalte pris
Professionel servicecheck af gasfyr
Professionel og grundig servicecheck af gasfyr. Claus fra Sternberg VVS har været forbi et par gange for at lave servicecheck på vores gasfyr. Claus er punktlig, venlig og professionel i sin opgaveudførelse. Kan anbefales.
Hurtig service opfyldt med et par gode…
Hurtig service opfyldt med et par gode råd. Kan varmt anbefales
Stor anbefaling
Medarbejderen fik hurtigt fundet og udbedret fejlen med mit gasfyr, som tabte tryk.
Jeg har i dag haft besøg af Tonny Will…
Jeg har i dag haft besøg af Tonny Will fra Sternberg VVS & gas, der serviceret mit gasfyr. Han var kompentente og venlig. Jeg fik en god vejledning. Kan kun anbefale dem.
god kommunikation og kom til aftalt…
god kommunikation og kom til aftalt tid.
behagelig servicemand ( Tommy Will ) arbejdede stille roligt, var hjælpsom med at besvare spørgsmål, vi er meget glade for at have en fast årlig aftale.
Firmaet er altid en fornøjelse at…
Firmaet er altid en fornøjelse at kontakte. Når man ringer til dem får man en utrolig hjælpsom dame i røret, alt er klaret uden problemer.
VVS teknikeren Tommy Will var som altid præcis til tiden, enormt hurtig til sit arbejde, og alt var rent og pænt derefter, og ikke mindst så fungerer anlægget perfekt efter servicen.
Faktura tilpasset
Jeg havde et problem med at for varmen på mit anlæg og ringer efter en teknikker hos dem.
Til at starte med konstatere de at en 3 vejs ventil skal skiftes og giver en pris på 5000 kr og jeg giver samtykke på de kan gå i gang. Da de kommer og skifter den dagen efter virker det stadigvæk ikke og finder en ny fejl med en lille ventil som de ikke har hjemme.
Dagen efter bliver jeg ringet op at hvis jeg vil ha det lavet, skal jeg selv betalt 500 kr for at få kørt den ud og jeg svare dertil jeg ikke vil betale for dette eller transport hvis dette ikke virker. Ja og det virker hellere ik og de prøver en 3 ting som heller ikke virker og så fortæller de mig der skal en vvs’er til at løse problemet og tænker hvad pokker er nu det. Jeg har da ringet til et vvs firma. Nå 4 nye medarbejder dukker op på 5 dagen og han for varme på men mener den vvs’er som har skiftet vores radiatorer sidste år har monteret de forkerte og derfor stopper de til? Men de har virket lige siden sidste sommer.
Ja som kommer fakturaen på små 14.000 kr
Hvor de åbenbart forventer at jeg skal betale for alle deres fejl diagnoser og forkert skiftet dele…..
Hvilket ikke kommer til at ske
Opdatering: efter samtale med deres konduktør Kenneth blev vi enig om den regning var helt skæv og vi fandt en løsning på under det halve af den oprindelige fakture👍
Tilbud på varmepumpe
Fik besøg ifm tilbud på varmepumpe.
Fik at vide, det gamle oliefyr vil koste 40.000 ekstra at fjerne da hun mente der var asbest i.
Da jeg ikke havde oplevet samme udfordring med de andre 4 tilbudsgiver på varmepumper, valgte jeg at undersøge sagen.
Jeg ringede til den oprindelige montør af vores gamle oliefyr, han sagde det var rockwool og ikke asbest...
Fik aldrig tilsendt et tilbud på varmepumpe heller.
Valgte at gå videre med et andet firma.
Tak for super arbejde og meget fair pris
En 5-stjernet oplevelse
Vi har fået installeret et vandbårent varmesystem med alt, hvad det indebærer, og et nyt Genvex anlæg til ventilation. Den kompetente og professionelle tilgang til arbejdet og projektstyringen har gjort, at vi har følt os i trygge hænder gennem hele processen. Det har i den grad været en positiv oplevelse. Virksomheden får derfor vores varmeste anbefaling.
Tak til alle som har været involveret i opgaven hos os og en særlig stor tak til Mathias og Thomas.

Respuesta de Sternberg vvs & gasteknik
Vi har en løbende serviceaftale som vi er fuldt tilfredse med, men efter sidste besøg opstod der en fejl, som firmaet har klaret på bedste måde, hurtigt og professionelt. Vi giver de bedste anbefalinger.

Respuesta de Sternberg vvs & gasteknik
Jeg har fået fjernet mit gamle oliefyr
Jeg har fået fjernet mit gamle oliefyr, og fået monteret et nyt Bosch Luft til vand varme pumpe.
Jeg oplevede professionelle medarbejdere fra start til slut i forløbet.
Alt information/tilbud gik gennem Kim som guidede os i den rigtige retning, hvorefter vi fik aftalt en fast pris, og hvordan forløbet skulle være.
Alt blev overholdt, og deres Håndværkere var flinke og rare og var altid behjælpelige med at besvare spørgmål og hvis jeg var i tvivl om noget så gjorde de alt for at give mig et svar på den ene eller den anden måde.
Sternberg vvs håndværkere løb desværre ind i noget sygdom, (som vi alle kan blive ramt af). Der kontaktede Thomas mig med det samme, hvor efter vi aftalte ny dato. Så ikke engang der kunne jeg sætte en finger, for de var der med det samme for at holde den tidsplan som var blevet aftalt.
Jeg er Meget tilfreds med det arbejde der er blevet udført, og Sternberg vvs er helt sikkert dem jeg kontakter igen når der skal laves flere ting på huset.

La experiencia Trustpilot