De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het verv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Ver más
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Ver más
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de mobiliario para salones
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de hobbies
- Diseñador de interiores
- Tienda de grabados y letreros
Escrito por la empresa
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
Información de contacto
Holanda
- stickerland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mooie stickers en makkelijk aan te brengen
Fijne stickers. Ze plakken goed en ze zijn makkelijk aan te brengen.
Resultaat is mooi
goede service en snelle reactie
Na dat mijn team genoot al eerder stickers had besteld voor ons project naar africa. Heb ik hem gevraagd waar die dit had gedaan. Hij vertelde bij stickerland. Ik een mailtje gestuurd met wat ik wilde en hoe. Tot mijn verbazing kreeg ik die zelfde dag (zelfs binnen een paar uur) al een reactie over hoe we het konden gaan doen. Op dit moment dacht ik de prijs maakt niet uit ik ga mijn stickers hier bestellen. 2 dagen later had ik de stickers in huis. Dit was makkelijk en snel geregeld.
Erg tevreden :)
ben erg tevreden,bestelling is snel geleverd.
werd goed geholpen toen ik vragen wijziging over mijn bestelling had.
dus helemaal top!
snelle levering en mooie stickers.
zeker aan te bevelen. Mooie stickers en een duidelijke gebruiksaanwijzing
Geweldig en zeer snelle levering
In 1 woord perfect.
Zeer tevreden.
goede service en snelle levering
Eerste keer hier wat bestelt en de enigste de ik op internet kon vinden die de stickers heeft zo als ik ze wil hebben.
Goede prijs kwaliteit verhouding
super mooi en netjes afgeleverd
ik had de sticker besteld in cobalt blauw maar toen ik hem binnen kreeg was die toch donkerder dan dat die op de site had aangegeven

Respuesta de Stickerland
Nette stickers die goed plakken en netjes op tijd geleverd.
Ik had een paar stickers nodig om een beschadiging op mijn vishengel weg te werken, stickers plakken perfect ondanks dat ze op een rond oppervlak zitten en aan regen kou en zon worden blootgesteld.
Prima produckt zou het mensen aanraden!
Heb een mooie sticker voor op me nummerbord en ben er heel blij mee
Vriendelijk en snel
Snelle en goede levering, zeer klant vriendelijk
Goede uitleg over hoe en wat in emails
goed en netjes en zeker snel
je word goed op de hoogte gehouden van de status top!!
Uitstekende communicatie, snelle service. Erg tevreden.
Zeer mooie stickers en goede service!!!
Stickers plakken goed hebben een mooie kleur
Gewoon super!!!
Binnenkort nog maar een aantal stickers bestellen
geweldig
Duidelijke site, met heel veel soorten stickers.
Betaling via Ideal gedaan
Snelle levering en status van levering via diverse E-mails gekregen
Kortom, geweldig !!
Nog steeds geen sticker ontvangen
Ik wacht inmiddels al 1.5 week op mijn sticker en nogsteeds niks ontvangen.

Prima sticker
Je krijgt wat je bestelt. Goed en snel verzonden.
Leugens, leugens, leugens
Zoals boven beschreven een correcte bestelling maar de levertermijn is bij mij wel een beetje uitgelopen, 3 weken voor een sticker vind ik nogal ruim. De uitleg hieronder zijn zuivere leugens. Waar ze de info haalden is mij een raadsel

Respuesta de Stickerland
Goede service en snelle levertijd, gewoon super
Ik heb een zeer prettig contact gehad met Dennis van Stickerland , dacht ook mee en probeerde mij goed te helpen .Nadat ik de oplossing had gevonden heb ik met zijn hulp de stickers kunnen laten maken , levering was zeer snel en de stickers zien er echt perfect uit .
Dit is echt een bedrijf waar ik in de toekomst echt meer ga bestellen.