De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het verv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Ver más
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Ver más
Beste Dennis. Ik bezit een NISSAN 300ZX twin turbo, alleen ontbrak het Nissan logo op mijn achter spoiler. Ik heb op internet naar veel mogelijkheden gezocht maar niets beviel, totdat ik op jul... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de mobiliario para salones
- Tienda de accesorios para automóviles
- Tienda de hobbies
- Diseñador de interiores
- Tienda de grabados y letreros
Escrito por la empresa
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
Información de contacto
Holanda
- stickerland.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
1 ding jullie zijn een stuk duurder als de concurrent! jammer kost zeker een ster.
Kwaliteit en levering is goed, prijs is niet concurerend.

Respuesta de Stickerland
Goede ervaring met stickerland!
Leuke sticker waar niks op aan te merken is.
Niet duur!
Leuk dat je met overschrijving kan betalen!
Veel verschillende kleure beschikbaar!
Steeds order updates!
Goede & snelle service
Ik had mijn racefietsframe overgespoten en zocht naar nieuwe stickers.
Nergens kon ik deze CANYON stickers vinden.
De typerende letterstijl van dit merklogo zal misschien te moeilijk zijn?
Ook stickerland had deze niet in hun aanbod zitten.
Het verbaasde mij zeer, toen ik enkele dagen later nog eens aan het zoeken was, dat stickerland ze wel ineens had. Blijkbaar wordt er geanticipeerd op de zoekfunctie van hun website. Goed bezig! Ze zitten inmiddels op de fiets geplakt, perfect en zeer mooi!
Netjes snel afgehandeld
goed en snel afgehandeld ruime keuze voor het maken van eigen stickers,
snelle afhandeling en goede service.
Zo snel dat ik een nieuwe order hebt geplaast.
gemiddeld
Goede service alleen de sticker liet al na 1 dag los
ik had hem goed ontvet met spiritus
uitstekend produkt
de nummerplaat sticker is goed gedrukt.
ik heb deze al eerder gehad en de sticker blijf goed in weer en wind, blijft duidelijk leesbaar
een uitstekend product van zeer goede kwaliteit.
keurig geleverd met doekje om het plak vlak schoon te maken.
zeer tevreden
Netjes, snel en correct afgehandeld
Bestellen via site is eenvoudig. Je ontvangt snel hetgeen je besteld hebt en het is keurig verpakt. Bestelde komt ook overeen met hetgeen op de site omschreven is.
Stickerland dat hebben jullie keurig opgelost
Stickers besteld bij Stickerland en helaas stuk gemaakt door de postbezorger die wel netjes een papiertje erbij doet met sorry maar verder niets.
Na telefonisch contact met Stickerland werd er per ommegaande netjes nieuwen opgestuurd. Echt super goede service dus!
Ook de stickers zien er geweldig uit want ook dat is belangrijk natuurlijk ☺
Top service
Dinsdagmiddag email gestuurd om sticker (Paul Walker) te laten maken voor onze club. Snel en zeer goed geholpen en even voor 18 uur was het geregeld. Ook werd er gehoor gegeven aan de vraag de stickers zsm te leveren. Vrijdags werden de stickers geleverd. Goede kwaliteit en aan onze verwachting voldaan. Nogmaals bedankt Dennis van Orsouw
super mooie stickerh
Hoi hoi
Nogmaals super mooie sticker ben er
Erg blij mee mijn man trouwens ook
Hele goede service je mailt en een paar
tellen later alweer mail terug
Ik zeg top !!!!!!!!
Snel en kwaliteit!
Ik had snel stickers nodig voor mijn eindproject van school. Ik heb op zondag 3 stickerwoorden besteld en op dinsdag waren ze er al!
De stickers waren makkelijk te plakken en van super kwaliteit!
Perfect geregeld
Ik heb twee NB provincie (auto) stickers besteld. Snel geregeld en prima kwaliteit. Aan te bevelen.
perfect.... love it
the same, its like I ordered , just to the point
Snelle en goede service
Iets te laat besteld voor Sinterklaas, toch op tijd geleverd voor het heerlijke avondje. Topservice!
Mooie, stevige met heldere kleuren
Mooie, stevige stickers met heldere kleuren.
Ik verwacht toch dat ze verschillende jaren mooie op mijn camper gaan hangen.
ik ben zeer tevreden over stickerland.
ik ben zeer tevreden over stickerland. vandaar ook de 5 sterren gegeven
goed product en snelle levering
Ik kon makkelijk via de website zoeken wat ik nodig had en makkelijk bestellen. Ook het betalen ging op de manier die ik zelf wil, Prima!!
snelle service zeer goede kwaliteit
jullie zijn geweldig een aanrader en ik kom zeker terug om meer te bestellen
Makkelijk te bestellen en kwaliteit/prijs verhouding is prima.
De site is makkelijk en overzichtelijk.
Ruime keuze en kwaliteit is prima.
Via mail wordt je op de hoogte gehouden en wat ze aangeven klopt ook.
Levering zoals aangegeven. Vlot tot zeer vlot.
Kortom: Fijne webwinkel en doen wat ze beloven.