Sticky Vinyl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In eerste instantie erg blij met het product. Echter zijn er al 3 vinylplaten van de muur gevallen omdat het dubbelzijdige plakgedeelte na +-/ een maand loslaat van het plastic houdertje. Contact... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg goed en klantvriendelijk geholpen; ik had vinylhoekjes cadeau gekregen van familie, maar in een andere kleur dan ik eigenlijk wenste. Het was geen enkel probleem om dit om te ruilen, en was ook er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had 2 Vinyl Rekken gekocht waarvan eentje niet in orde bleek en zodoende geen goed rek kon bouwen. Contact via de mail opgenomen met Sticky Vinyl en dezelfde dag nog kreeg ik een mail terug waarin... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

49 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In eerste instantie erg blij met het…

Contact gezocht maar nooit een reactie gehad. €40 in de prullenbak.

30 de julio de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Vervelend om te horen Bob, we hebben je contactverzoek niet gehad, zou je ons een e-mail willen sturen? Dan gaan we een passende oplossing zoeken!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er was iets fout gelopen bij de…

Er was iets fout gelopen bij de levering maar na dit te melden hebben ze onmiddellijk gereageerd en het correcte opgestuurd. Topservice!

21 de julio de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Graag gedaan Marie, we zijn blij dat het goed opgelost is zo!

Top bedrijf

Bezorging was op tijd en het product is perfect. Ik heb al meerdere keren bij sticky vinyl besteld en ik ben altijd zeer tevreden.

28 de mayo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Super leuk om te horen Daniel, we waarderen je als klant!

Geweldig!

Geweldig product! Simpel en effectief design, enorm makkelijk om op te hangen. Van goede kwaliteit en heel fijn dat het makkelijk is om te wisselen van LP's en dat je kan kiezen tussen zowel enkele als dubbele LP's.

14 de mayo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Heel erg bedankt voor je leuke review!

Super tevreden

Snelle verzending, en het bevestigen van de sticky's was zo gebeurd, mede dankzij het instructiefilmpje! Erg tevreden met het eindresultaat!

20 de mayo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Heel erg bedankt voor je leuke review Boris, we zijn blij dat je zo tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had de Lp houders helaas verkeerd…

Ik had de Lp houders helaas verkeerd aangebracht hierdoor vielen ze er af, ik had contact opgenomen met de klantenservice zij hebben mij erg goed geholpen. De houders zien er voor de rest erg strak uit en ze plakken nu wel goed!

21 de mayo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen Lucas, veel plezier ervan!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valt sterk tegen, jammer genoeg.

Met veel vertrouwen de sticky vinyls besteld. Opgehangen volgens de instructie en even laten drogen zodat ze de optimale kracht hadden. Toch zijn er binnen de 12u vijf platen naar beneden gevallen, allemaal beschadigd. Dit doordat het onderste element steeds naar beneden viel. Heel teleurgesteld in deze aankoop en de kwaliteit van het product.

Edit: na het melden van dit probleem wel uitstekende service gekregen. Ik kon kiezen tussen een nieuwe set of een terugbetaling. Daarom 3 sterren ipv 1.

4 de mayo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Dag Thomas, wat vervelend, we nemen even contact met je op!

Leuk housewarming cadeau!

Top spul! Platen zijn er makkelijk uit te halen en weer erin te zetten! Plakt erg goed ook op een muur die grof gestuct is! Bij sommige weer de hoekjes eraf gewrikt en hierna weer opgehangen en zelfs dan plakt het stevig en valt het niet naar beneden. Erg leuk cadeau voor een housewarming!

30 de abril de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Dag Brend, we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent, dat horen we graag!

gewoon super!

nu voor tweede keer besteld, goed product en goede service!

15 de abril de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Heel erg bedankt en leuk dat je zo tevreden bent!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hechten perfect zelfs op een muur met…

Hechten perfect zelfs op een muur met korrel. Bijna een weekje moeten wachten op bestelling. Daarom 4 sterren

28 de febrero de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Hi Wesley, fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product, en excuses dat het verzenden iets langer heeft geduurd.

Tof resultaat en superservice

Had bij de eerste levering ‘pech’, de sticky’s had ik blijkbaar niet goed bevestigd of pakte niet goed.

De klantenservice is top, kreeg kosteloos een nieuwe set toegestuurd en deze blijven goed plakken.

Topservice en topproduct, ben erg blij met het resultaat.

5 de marzo de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Heel graag gedaan Kevin, jij blij, wij blij!

Snel geleverd

Snel geleverd, prima prijs.

15 de febrero de 2026

Respuesta de Sticky Vinyl

Graag gedaan en bedankt Moes!

8 consejos para escribir buenas reseñas.