Consulta las opiniones de los clientes
Super hjælp på telefonen inden vi lagde bestilling og varen kom hurtigt og præcist til en god pris. Alt spillede og vi glæder os til snart at montere en ny lofttrappe
La empresa ha respondido
Meget fin oplevelse vedr. køb af 4 Zages trappestiger med hjul. Både bedste pris jeg kunne finde, samt god service med at få tilpasset hjulene, så stigerne fungerer tip top til vores brug. Maria fra k... Ver más
La empresa ha respondido
Vi ringede ind og bad om ekspreslevering på stigen. Kunne følge den via track and trace hele vejen. Den blev leveret 23 timer efter bestilling, og vi kan stadig ikke få armene ned over den hurtige lev... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de escaleras
- Tienda de materiales para la construcción
- Tienda de equipos de seguridad
- Tienda de herramientas
Escrito por la empresa
Stigefabrikken.dk ApS er Danmarks førende leverandør af Sikkerhed i højden. Siden opstarten i 2012 har virksomheden leveret stiger, stilladser, trapper og platforme til kunder i Danmark (Stigefabrikken.dk), Sverige (Stegfabriken.se) og Norge (Stigefabrikken.no). Stigefabrikken.dk ApS forhandler et bredt udvalg af kvalitetsstiger, -stilladser og platforme fra branchens førende leverandører - til priser, som er til at betale. Sikkerhed ✓ Kvalitet ✓ Service ✓
Información de contacto
Karolinevej 7, 4200, Slagelse, Dinamarca
- info@stigefabrikken.dk
- stigefabrikken.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Plads til forbedring
Hurtig bekræftelse og levering, men mindre smart, at varen blot leveres uden aftale - når det er til ubeboet sommerhus og jeg havde klikket af, at den IKKE bare måtte leveres. Heldigvis fik jeg set advisering 2 timer før og sendt min mand afsted og køre de 60 km. Stige er dog noget "tynd" kvalitet i forhold til prisen, men forventer at den virker.
Meget langsom ekspeditionstid
Meget langsom ekspeditionstid. Det har taget over en uge at få min stige.

Meget professionelt
Der blev leveret forkert antal, men de rettede meget professionelt med det samme.

Respuesta de Stigefabrikken.dk ApS
Super hjælp på telefonen inden vi lagde…

Respuesta de Stigefabrikken.dk ApS
Jeg synes de var gode til at rette op…
Jeg synes de var gode til at rette op på de fejl jeg nu havde med min loft lem jeg havde købt og de har en rigtigt god kundeservice som er løsnings orienteret

Jeg har væretSlagelse lev
Jeg har væretSlagelse lev. Håndtag retur 1 time efter havde penge på min konto meget fint

Nem og intuitiv
Nem og intuitiv hjemmeside. Gode robuste produkter og hurtigt levering.

Super god service…
Fantastisk høj kvalitet og super god service - professionelle medarbejdere er ikke hverdag i DK mere - men stigefabrikken leverer.

Respuesta de Stigefabrikken.dk ApS
professionel hjælp ved tvivlsspørgsmål.
professionel hjælp ved tvivlsspørgsmål.
hurtig levering

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.