Stikado™ Opiniones 27

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke spullen snelle levering helaas iets later dan verwacht maar dat lag aan postnl Zal zeker vaker iets kopen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top communicatie en een snelle levering! Dus ik zou Stikado zeker aanraden. Nu maar hopen dat het cadeau goed wordt ontvangen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Last minute een cadeau geregeld voor Moederdag. Ik kwam Stikado tegen en zag de ingegraveerde kettingen, echt een mooi en persoonlijk cadeau! Super blij dat ik dit zag! Dankzij de snelle levering was... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is een mooie ketting met hanger. De foto had iets lichter van kleur gemogen maar ondanks dat vind ik hem super mooi.

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Grabador de joyería
  3. Fabricante de pegatinas

Escrito por la empresa

Bij Stikado draait alles om persoonlijke cadeaus met betekenis. Wij zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde sieraden zoals kettingen en armbanden met naam, datum of speciale tekst. Daarnaast maken we ook naamstickers voor drinkflessen zoals Air Up, Stanley en Dopper, evenals unieke stickers en accessoires. Of je nu een bijzonder cadeau zoekt voor iemand anders of iets persoonlijks voor jezelf, bij Stikado vind je handgemaakte producten die met zorg en aandacht worden gemaakt in Nederland.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beetje laat

Nou zou de volgende. Dag bezorgd worden de 7 mei besteld vandaag de 12 de pas binnen gekregen

7 de mayo de 2026

Hi Jeanette,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een bestelling later aankomt dan verwacht. Je bestelling is vanuit ons direct verzonden, maar helaas heeft de bezorgdienst vertraging opgelopen tijdens het transport. Uiteraard vinden wij dit ook jammer.

We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je bestelling.

Super mooi

Super mooi
En snelle levering

12 de mayo de 2026

Hey Jolanda!

Super leuk om te horen, we waarderen je review enorm erg! Dankjewel! Veel plezier ermee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een mooie sticker binnen gekregen!

Na wat over en weer praten op instagram over wat ik wilde qua design.
Kreeg ik het 2 dagen later binnen.
Zo kwam ik erachter dat er 2 inzaten. En zat ook netjes een kaartje bij waarom.
Wat bleek is dat op instagram onze chat weg was. En hij dus niet meer zeker wist of het ADHD of ACDC moest zijn. Dus heeft hij voorzorg beide gedaan.
Ik vind dit echt een top bedrijf! Want hij wilde wel zijn verzendingstijd nakomen dus 2 dagen. En hij wilde een blije klant. En dat is zeker weten gelukt!
Ik raad het bedrijf aan om hier te bestellen. Je kan samen met ze veel designs voor elkaar krijgen. En van goeie kwaliteit ook!

24 de octubre de 2025

Respuesta de Stikado™

Wauw! Wat een mooie review Chenna! Super leuk om te horen, we doen elke dag ons best! Enorm bedankt voor je enthousiasme en review! Tot snel! Groeten, Team Stikado

Prachtig uitgevoerde sticker

Prachtig uitgevoerde sticker. Goede bevestiging. Duurzaam. Goede service. Snelle levering.

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Stikado™

Dankjewel Angelique! Goed om te horen dat je tevreden bent. Met liefde gemaakt <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm blij met mijn naamsticker

Enorm blij met mijn naamsticker voor op mijn fles!😍 Nu eindelijk te onderscheiden van de flessen van mijn collega’s. Hij was ook makkelijk te plakken dankzij de uitleg op de site.

7 de enero de 2025

Snel, gemakkelijk en mooi

Werd snel geleverd en ik ben erg blij met de sticker. Het aanbrengen van de sticker was erg simpel dankzij de plakinstructies op de website. De sticker staat erg mooi op mijn nieuwe fles. Blij mee!

7 de enero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.