Stofbanditten Opiniones 59

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første men ikke sidste handel hos Stofbanditten.dk Stof i lækker kvalitet - klippet fint (ikke skævt). Prisen rigtig konkurrencedygtig. Lynhurtig forsendelse. Sød hilsen i forsendelsen med "... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har jeg efterhånden handlet ved Stofbanditten nogle gange, og det er både via web og fysisk butik. Ved webhandlen er min vare hurtigt sendt afsted og har været flot klippet op. Ved besøg i buti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag modtaget min fjerde pakke fra Stofbanditten og jeg må sige at jeg er fuldt ud tilfreds. Martin fra Stofbanditten er super serviceminded og gav mig uden problemer en rabatkode da je... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas

Escrito por la empresa

Flot udvalg af Jersey, digital print, printet jersey, knapper, sy-tilbehør m.m. til dig, der selv syr til de små banditter. Alt sammen pakket ind i god service.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stofbandittens svindler firma

Jeg har købt stof hos stofbanditten det var stof med fortrykte mundbind på Det viser sig at trykket er skredet så der er fejl på og svært at få det til at passe sammen. Stofbanditten mener ikke jeg kan få kompensation eller tilbagebetaling. Se det er dårlig behandling at sine kunder.

16 de octubre de 2020
Logotipo de Stofbanditten

Respuesta de Stofbanditten

Hej Alice
Øv du føler dig dårligt behandlet, men jeg har virkeligt brugt meget tid på at undersøge det du beskriver. Vores leverandør der har solgt til hele verden, kender ikke til problemet og jeg har heller ikke hørt om det før og har solgt over 10.000 stk.
Jeg er godt nok ked af at blive kaldt et “svindler firma” når jeg har prøvet at hjælpe dig.

Ha en god dag
Mvh Martin Nielsen Stofbanditten

Mit favorit stofsted

Søde og meget venlige. Alice og Martin er meget serviceminded og gir altid en god oplevelse. Flotte stoffer i god kvalitet og gode med råd til fx mønstre og stofvalg.

8 de abril de 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, altid super hjælpsomme kan absolut anbefales det er ikke sidste gang jeg handler hos dem og kvaliteten er rigtig god

25 de febrero de 2020

magen til service 😉

meget kan man sige, men magen til service skal man lede længe efter 😉 de er så søde ved stofbanditten, gode til at svarer og hjælpe 😉 ja kunne jeg give mere en 5 stjerner havde de bestemt fået flere 😊

15 de enero de 2020

Suveræn service og vejledning

Jeg er ovenud tilfreds med den service der var hele vejen igennem, og det er alle de gange jeg har handlet der. Der er god rådgivning, så meget at jeg den ene gang blev vejledt til et billigere produkt da det ville egne sig bedre til det jeg skulle bruge det til.
Jeg er fuldt tilfreds med alle de produkter jeg har købt.
Jeg kan klart anbefale at handle ved Stofbanditten.

7 de enero de 2020

Fremragende!

Jeg er meget tilfreds med mine handler hos Stofbanditten. Stort, bredt udvalg og ofte nye spændnede mønstre og farver. Og så er der altid de tegnefilmsfigurer, mine børn allerbedst kan lide, og det er nærmest umuligt at finde andre steder. Mine børn får derfor hjemmesyet tøj, der er populært blandt deres venner. Hurtig levering, hurtige svar over facebook og mail. Rimelige priser - jeg er meget, meget tilfreds!

14 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et godt sted at handle..

Der er et bredt udvalg af skønne stoffer, hvor man ikke er i tvivl om den gode kvalitet. Henter man dem selv efter aftale, er det nemt at blive fristet til lidt mere. Hyppige opdateringer med nye varer på hjemmesiden. Super kundeservice og meget hurtig levering fra dag til dag. Et godt sted at handle.

11 de diciembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft super gode oplevelser hos…

Jeg har haft super gode oplevelser hos Stofbanditten. Stort udvalg af lækre stoffer, god service og hurtig levering. En stor fordel, at man kan komme forbi og hente varerne selv - hvis man bor i området og alligevel er ude at køre.

10 de diciembre de 2019

Super god service

Har handlet hos Stofbanditten. Der ydes super god og hurtig service. Kan absolut anbefale andre at handle her😊

24 de noviembre de 2019

kan varmt anbefales

Fin kvalitet og mange forskellige stoffer at vælge mellem. Mulighed for at komme og se deres store udvalg. Har handlet der mange gange og altid været tilfreds.
Susanne

8 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første men ikke sidste handel hos…

Første men ikke sidste handel hos Stofbanditten.dk

Stof i lækker kvalitet - klippet fint (ikke skævt).
Prisen rigtig konkurrencedygtig.
Lynhurtig forsendelse.
Sød hilsen i forsendelsen med
"på gensyn hilsen" i form af rabat til næste handel.
Håber den gode stil fortsætter, udvalget på siden inviterer til nye besøg.

Så tilfreds - dette er en anbefaling.

12 de julio de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stofbanditten reklamerede med…

Stofbanditten reklamerede med anoraksnor med en diameter på 5 mm, hvilket jeg bestilte.

Da varen ankom, var diameteren kun 4 mm, hvilket jeg klagede over per email. Denne email svarer Stofbanditten slet ikke på.

Jeg køber ikke hos Stofbanditten fremover.

1 de mayo de 2019
Logotipo de Stofbanditten

Respuesta de Stofbanditten

Hej Ivar
Jeg er rigtig ked af vi ikke fik svarret på din mail, men den var røget i spam-mail, desværre.
Havde du bare ringet, da jeg ikke svarrede på mail så havde vi klaret det med det samme.
Dine penge er retuneret :)
Mvh Martin Nielsen Stofbanditten

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.