Stofhimlen Opiniones 53

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har deltaget i nogle dejlige dage, hvor engagerede og dygtige mennesker delte deres glæde og viden om syning med hinanden. Imens blev vi forkælet med skøn mad og rigelig adgang til te, kaffe og guf.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Annette er super super sød og har et rigtigt flot udvalg af forskellige typer af stof. Jeg opdagede, efter jeg havde afgivet en ordre, at hendes adresse var blot 15 minutters kørsel fra min egen bopæl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin handel, god pris dog lidt lang leveringstid. Bestilt 29. december, da jeg så annoncen på Facebook, pakket den 4. januar.

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Tienda de ropa infantil
  3. Tienda de hobbies
  4. Tienda de artículos de costura
  5. Empresa de costura
  6. Tienda de costura

Escrito por la empresa

Det er os med alle de fede, sjove og seje prints. Lageret er fyldt med lækre stoffer og masser af tilbehør og mønstre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Meget hjælpsom.

13 de enero de 2026

Hej Irene 😊

Tusinde tak for de flotte ord og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Mange hilsner Anette 😊

Sy med stofhimlen-arrangementer

Jeg har deltage i "sy med stofhimlen" nogle gange nu, og hver gang er en Kæmpe succes. Os deltagere bliver kredset om med Rigtig god mad 3 gange om dagen. Alt er gjort klart til ankomst og Anette (indehaver af stofhimlen) er altid villig til at hjælpe, hvis man har et spørgsmål. Jeg har handlet produkterne ved "sy med stofhimlen"-arrangementerne, og jeg har været meget tilfreds med både produkt og service.
Jeg har ikke handlet produkter på hjemmesiden, men jeg kunne ikke forestille mig, at service skulle være anderledes derfra

30 de diciembre de 2024

Hej Anna 😊

Tusinde tak for din dejlige anmeldelse. Den er jeg rigtig glad for. Glæder mig til vi ses på næste sytræf.

Mange hilsner Anette

Altid god betjening

Altid god betjening, og med et smil

28 de junio de 2024

Hej Grete.

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for mig. Glæder mig til vi ses til sytræf i oktober.

Hilsen Anette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og glad chef 😁

God service og glad sjef, som arrangsjerer de skønneste sy- weekender 😍🎉👌 Beste anbefalinger!

28 de junio de 2024

Hej Lisbeth

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Den betyder rigtig meget for mig. Glæder mig til vi ses igen til sytræf i oktober.

Hilsen Anette

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.