De bestelling is vlot verwerkt, na 2 werkdagen keurig thuisbezorgd. De kwaliteit van de applicatie is prima, heb deze meteen na ontvangst genaaid op het kledingstuk. Heel tevreden met het resultaat.
Prachtige kwalitatief zeer goede stof. Was het wachten op de levering uit Duitsland zeker waard. Bezorging via DHL duurt wat langer dan vanuit Nederland maar het ging vlekkeloos. Liefst bezoek ik ook... Ver más
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Alemania
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Zeer goede kwaliteit van storffen
Zeer goede kwaliteit van storffen, ruime keuze, gunstige prijzen, snelle levering.
Beter inpakken
Alles was super behalve een maartje. Ik verwachtte dat de stof eerst in een plastic zakje of dergelijks ingepakt werd daarna in een doos. Het is namelijk om hem te bescheremen tegen vervuiling tijdens het transport.
Bestelling liet lang op zich wachten
Bestelling liet lang op zich wachten. De stof bleek niet meer voorradig te zijn. Toen een andere kleur uitgezocht. Werd snel geleverd maar verkeerde kleur ( blauw ipv groen) . Weer gemaild . Moest ik ter controle een foto van de stof opsturen. Wat een gedoe , voor mij geen aanrader deze winkel !
netjes verpakt
De stoffen zijn prachtig
De stoffen zijn prachtig, ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de stoffen.
Snel geleverd en goed verpakt
Snel geleverd en goed verpakt. Product zoals verwacht. Nu op naar het naai atelier om de hoek om er een mooie zonnewering van te maken.😊
Alles wordt keurig afgeleverd
Alles wordt keurig zoals verwacht afgeleverd.
Kleurenmisser
Ik heb deze keer een verkeerde combi gemaakt: de foto’s van twee van de stoffen gaven de kleuren niet helemaal goed weer. Jammer. En de blinde rits is niet in orde; de stop zit ergens halverwege de rits. Niet heel erg, ik los het wel op.
Prachtige stof
Prachtige stof, snel geleverd! Daar gaat een kleinkind heel blij mee zijn.
Mooie stof
Snel geleverd. Netjes ingepakt. Mooie stof en zo blij met het patroon.
Ik ben zeer tevreden over Stoffen…
Ik ben zeer tevreden over Stoffen Hemmers. Ruime keuze, mogelijkheid tot bestellen van stof stalen, prima service
Snelle en nette levering
Snelle service
Snelle service, mooi verpakt op de rol.
Mooie kwaliteits volle stof.
Voor herhaling vatbaar.
Omdat jullie een mooi aanbod van…
Omdat jullie een mooi aanbod van stoffen hebben. En bestellen is heel duidelijk en ook nog redelijk snel geleverd!!! TOP
Groetjes Maria
Stof kwam kwam keurig binnen
Stof kwam kwam keurig binnen. Het was een stof met een patroon, daar was ook rekening meegehouden. Niet zomaar scheef afgeknipt. En ook royaal afgeknipt.
De bestelling is vlot verwerkt.
De bestelling is vlot verwerkt, na 2 werkdagen keurig thuisbezorgd.
Alles prima
Stof komt precies overeen met de afbeelding en beschrijving op de website.
Snelle levering.
Via website
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de bestelling onderweg.
Als "niet-stoffendeskundige" ga ik me in de toekomst wel houden aan kopen in een fysieke winkel.
Más información sobre otros tipos de reseñas.