Ik heb stof besteld (Vilt) prima kwaliteit. Keurig op tijd binnen gekregen. Aftersales heb ik nog geen ervaring mee gehad. Daarom 4 sterren. Ik ben een tevreden klant.
Consulta las opiniones de los clientes
Prettige website met duidelijke afbeeldingen en heldere informatie over de stof. Zeer goede kwaliteit stoffen, persoonlijk ging ik voor de 100% wol. Snelle en nette verzending, echter liet DHL op zich... Ver más
Duidelijke afbeeldingen en informatie vh produkt. Wat passend bij produkt is, wordt weergegeven, zo hoef je niet eindeloos te zoeken. Goede verzending en communicatie. Produkten voldoen ruimschoots aa... Ver más
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de b... Ver más
Información de contacto
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Alemania
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
niet zo heel snel geleverd wegens…
niet zo heel snel geleverd wegens ziekte maar dat kan gebeuren. Verder prima stoffen, goede kwaliteit.
Groot aanbod, niet zuinig afgemeten, langere verzendduur
Groot aanbod, geen al te zuinig afgemeten stoffen, wel iets langere duur van verzending. Hoe daar rekening mee en het is een goede keuze!
Jeansstoffen zijn stevig en mooi!
Ruime keus in accessoires
Gewenste artikel snel gevonden en snel geleverd 👍
Zeer traag in voltooing order.
Ik zit nu 10 dagen op mijn bestelling van 12 knoppen!!
Krijg geen antwoord op mijn emails wat betreft dit.
Ruime en mooie stoffenkeuze.
Deze winkel heeft een ruime en mooie keuze aan stoffen tegen acceptabele prijzen. De stoffen worden verzorgd ingepakt. Het duurde wel even voor ze geleverd werden, door de levering vanuit Duitsland.
Mooie stof en snelle verzending
Mooie stof en snelle verzending
Prachtige kwalitatief zeer goede stof
Prachtige kwalitatief zeer goede stof. Was het wachten op de levering uit Duitsland zeker waard. Bezorging via DHL duurt wat langer dan vanuit Nederland maar het ging vlekkeloos. Liefst bezoek ik ook de winkel in Nordhorn. Dat gaat zeker ook gebeuren.
Heel goede service. Ruime keuze aan mooie stoffen
De stoffen zijn precies zoals op de site beschreven en gefotografeerd, qua kleur en kwaliteit van het materiaal. Er is enorm veel keuze, en de beschrijving is duidelijk en uitgebreid zodat je een goede keuze voor je naaiproject kunt maken . De service is uitstekend, je krijgt ruim de bestelde hoeveelheid en het pakket wordt goed verpakt en snel verzonden.
Mooie kwaliteit stoffen
Vlotte levering van de stoffen. Stoffen zijn van goede kwaliteit en op de juiste afmeting afgeknipt.
Prima betrouwbare winkel.
mooie stoffen
mooie stoffen, netjes verpakt, geleverd zoals beloofd
DE LEVERING NAAR NEDERLAND DUURT LANG…
DE LEVERING NAAR NEDERLAND DUURT LANG ALS JE IETS MET SPOED NODIG HEBT. E.E.A. IS WEL IN GOEDE ORDE ONTVANGEN.
Zeer mooie kwaliteit van stoffen
Zeer mooie kwaliteit van stoffen, duidelijke levering en goede communicatie.
Verder was er wel een fout in mijn bestelling (te weinig cm rits) en ze hebben dit snel, correct en beleefd opgelost.
Heel tevreden!
Mooie stof en snel geleverd
Mooie stof en snel geleverd. Ook fijn dat meteen bij de stof ook matchende garen besteld kon worden!
Snelle levering van een stapeltje…
Snelle levering van een stapeltje lapjes stof. Je weet niet wat je gaat krijgen, dus dat is afwachten. Helaas voor mij, deze keer een beetje saaie stofjes voor het doel: knutselen met kleindochter. Anders was de beoordeling hoger.
De stof is mooi fijn om mee te werken
De stof is mooi fijn om mee te werken
Allen jammer dat het zo lang
Onder weg was
Mooie kwaliteit stoffen
Mooie kwaliteit stoffen. Deze keer weer. Uitgebreide beschrijving van de stoffen op de website. En je kunt ook gratis stalen (wel verzendkosten) aanvragen.
Hou er rekening mee houden dag het altijd een dag of 8 duurt voor de stof bezorgd wordt.
Kwaliteit van de winterswaet die ik…
Kwaliteit van de winterswaet die ik bestelde blijkt lichter/ minder zwaar dan die van winterswaet die ik eerder besteld heb. Op de website was dat voor mij niet te zien. Heel jammer, want 4,5 m gekocht!
Perfecte levering
Perfecte levering, mooie materialen, prachtige stoffen. Tevens een patroon voor een tas te maken besteld. Super!!
Print en kleur komt overeen met de afbeelding
Afbeelding en kleur zijn exact zoals te bestellen.