Ik heb stof besteld (Vilt) prima kwaliteit. Keurig op tijd binnen gekregen. Aftersales heb ik nog geen ervaring mee gehad. Daarom 4 sterren. Ik ben een tevreden klant.
Prettige website met duidelijke afbeeldingen en heldere informatie over de stof. Zeer goede kwaliteit stoffen, persoonlijk ging ik voor de 100% wol. Snelle en nette verzending, echter liet DHL op zich... Ver más
Duidelijke afbeeldingen en informatie vh produkt. Wat passend bij produkt is, wordt weergegeven, zo hoef je niet eindeloos te zoeken. Goede verzending en communicatie. Produkten voldoen ruimschoots aa... Ver más
Via website besteld. Er ging iets mis waardoor ik wel de betaling kon afronden, maar geen bevestigingsmail kreeg. Vlotte mailing over en heen met toevoeging bewijs van betaling. Volgende dag was de b... Ver más
Thüringer Str. 1, 48527, Nordhorn, Alemania
- 020 4990516
- service@stoffen-hemmers.nl
- stoffen-hemmers.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
De zes stoffen waren allemaal netjes…
De zes stoffen waren allemaal netjes bezorgd zoals ik ze besteld had!
Gevonden wat ik zocht
Gevonden wat ik zocht. Besteld en ontvangen. Prima service
Betrouwbare webwinkel
Veel keus in naaipatronen. Makkelijk bestellen, snel verzonden en ontvangen. Betrouwbare webwinkel. Heel blij met de mooie patronen!
Donderdag besteld en zaterdag al in…
Donderdag besteld en zaterdag al in huis, ondanks de zeer slechte weersomstandigheden . Stof die was besteld ziet er tot volle tevredenheid uit. Dank
Snelle service en info wanneer pakket…
Snelle service en info wanneer pakket arriveert
Prima levering conform bestelling
Prima levering conform bestelling
Op tijd de juiste stof met royale…
Op tijd de juiste stof met royale afmeting gestuurd.
Heel klantvriendelijk en snelle service
Heel klantvriendelijk en snelle service
Stofrestenpakket niet goed
Normaal ben ik tevreden met de geleverde stoffen. Dit keer probeerde ik een stofrestenpakketje, maar hierin zat een grote lap waar iemand kennelijk al aan had gewerkt. Er zat verf op en er was op gestikt. Dat zou ik niet als bruikbare stof verkopen. Misschien een foutje, maar zo'n pakket koop ik niet meer. De rest van de bestelling was prima. Mooie stoffen van goede kwaliteit.
Precies datgene geleverd wat ik besteld…
Precies datgene geleverd wat ik besteld had, keurig netje verpakt. Dat de levering iets langer duurde is overmacht, want sneeuw en gladheid. Dqqr konden jullie echt helemaal niks aan doen. Ik ben tevreden.
mega mooie stoffen en een zeer…
mega mooie stoffen en een zeer uitgebreid assortiment!
Precies wat de bedoeling was.
Precies wat de bedoeling was. Netjes en gezien het weer op tijd geleverd
Ik shop al jaren online bij Stoffen…
Ik shop al jaren online bij Stoffen Hemmers! Ideaal als je in een klein dorpje woont. Ik ben een trouwe klant. Ik kijk nooit waar ik het elders kan krijgen want de kwaliteit is altijd top!
Mooie stoffen en goede service
Hele mooie stoffen! Vooral de alpenfleece is mooi van kleur en heerlijk warm.
Ook een goede service: waarbij een melding binnen zeer korte tijd was opgelost. En dat ondanks de feestdagen.
Ik ga zeker weer bestellen ! (Eerst even wat moois maken)
Wij zochten stof voor ons markies
Wij zochten stof voor ons markies. Dat viel niet mee totdat we bij Stoffen-Hemmers kwamen. Ruime keuze en snelle levering en dat ook nog tegen een scherpe prijs.
goede keuze van kwaliteitsstoffen
goede keuze van kwaliteitsstoffen, goede prijs, fatsoenlijk recht afgeknipt en snel geleverd
Goede stoffen, snelle service
Prima website, snelle service en hele goede stoffen.
snelle levering mooi assortiment
snelle levering mooi assortiment