Echt top ervaring! Luisteren naar je en geven perfecte service! Heel blij met mijn edelsteen hangers.
Consulta las opiniones de los clientes
Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Ver más
La empresa ha respondido
Super goede service! Mijn ring was per ongeluk zonder track and trace verzonden. Toen ik dit via e-mail liet weten kreeg ik direct een keurige mail terug met een passend voorstel. De ring werd gewo... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.
Información de contacto
Kuperserf 59a , 7443HD, Nijverdal, Holanda
- 0548236726
- klantenservice@stonesbones.nl
- stonesbones.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
vlot opgestuurd maar wat een piepklein…
vlot opgestuurd maar wat een piepklein hangertje helaas !

verzendkosten
ik heb een armband besteld. het dikte van het kralen zijn kleiner dan wat er aangegeven is. Het product kost eur8,25, verzendkost van postNL is eur5,05. Maar op website van postNL is eur4,15. Ik heb gemaild en gevraagd en kreeg ik reactie dat die zijn niet alleen verzendkosten, maar ook administratie, verwerkings, en verpakkingskosten. Ik vind dat beetje misleiding is. Ze kunnen beter die kost op het product zelf samen berekening. Want ik verwacht die verzendkost is alleen verzendkost. Dat is toch logisch?

Respuesta de Stones & Bones®
€2,50 voor een gescheurde cadeau…
€2,50 voor een gescheurde cadeau verpakking vind ik absurd!
Kan het beter zelf in pakken?

Respuesta de Stones & Bones®
Kon de bestelling na goe overleg…
Kon de bestelling na goe overleg dezelfde dag nog ophalen heel fijn

Respuesta de Stones & Bones®
Goede service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam in contact. Goede kwaliteit producten.

Super service
Één armbandje viel vanuit het niets kapot. Ik mailde omdat ik dacht het misschien om te kunnen ruilen. Er werd echter direct een nieuwe bezorgd. Super blij mee.. mijn nichtje weer happy kunnen maken 👍

Respuesta de Stones & Bones®
De service is goed en vriendelijk.
De service is goed en vriendelijk.
De stenen zien er goed uit en ze werken ook echt.
Levering was snel alles werd snel verzonden

Mooie producten
Mooie producten, goede prijzen, maar 7,65 euro voor een pakketje dat in de brievenbus kan, vind ik afzetterij. Maar ik kan nu melden dat ik een bedrag terug ontvang omdat er teveel aan porto is gerekend. Heel netjes en attent.

Respuesta de Stones & Bones®
De verzending was snel. De rest wat minder.
De verzending was snel.
De levering was minder. De steen was echt veel kleiner dan verwacht ongeveer een halve centimeter en het hangertje zat los in het zakje erbij. Geen groot succes dus

Makkelijk zoeken
Makkelijk zoeken, makkelijk besteld en supersnel geleverd. Kwaliteit van product is ook helemaal naar wens

Gewoon top
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, leuke artikelen en leuke prijzen. Supersnelle verzending. Alle gekochte artikelen waren top. Blij hier

Goeie service
Keurig opgelost toen ik de verkeerde oorbellen had ontvangen. Snelle verzending ook. Amethist ziet er goed uit.

Respuesta de Stones & Bones®
De steen is er al afgevallen alleen het…
De steen is er al afgevallen alleen het haakje bleef aan mijn ketting.
Kunt u mij een andere sturen.

Respuesta de Stones & Bones®
Más información sobre otros tipos de reseñas.