Stones & Bones® Opiniones 226

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt top ervaring! Luisteren naar je en geven perfecte service! Heel blij met mijn edelsteen hangers.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was per ongeluk mijn huisnummer vergeten te vermelden bij de aankoop. Er werd persoonlijk contact met mij opgenomen via whatsapp om dit na te vragen zodat ik alsnog mijn aankoop thuis gestuurd kon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede service! Mijn ring was per ongeluk zonder track and trace verzonden. Toen ik dit via e-mail liet weten kreeg ik direct een keurige mail terug met een passend voorstel. De ring werd gewo... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hallo. Ik heb mijn pakketje ontvangen, het zag er wel oke uit. Maar ik krijg vandaag een brief binnen met dat er te weinig postzegels op het pakketje zaten. Nu moet ik dus extra geld gaan betalen aan... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos de metafísica

Escrito por la empresa

Stones & Bones ®️ is een fysieke winkel met eveneens online verkoop via een webwinkel. Wij verkopen spirituele artikelen. Denk hierbij aan onder andere edelenstenen, wierook, boeken en kaarten, fossielen en nog veel meer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

vlot opgestuurd maar wat een piepklein…

vlot opgestuurd maar wat een piepklein hangertje helaas !

10 de abril de 2023

Beste Corry Anink,

Dankjewel voor je review!

Het klopt dat sommige hangertjes af en toe wat aan de kleine kant zijn. Wij zijn helaas een beetje afhankelijk van wat er verkrijgbaar is.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

verzendkosten

ik heb een armband besteld. het dikte van het kralen zijn kleiner dan wat er aangegeven is. Het product kost eur8,25, verzendkost van postNL is eur5,05. Maar op website van postNL is eur4,15. Ik heb gemaild en gevraagd en kreeg ik reactie dat die zijn niet alleen verzendkosten, maar ook administratie, verwerkings, en verpakkingskosten. Ik vind dat beetje misleiding is. Ze kunnen beter die kost op het product zelf samen berekening. Want ik verwacht die verzendkost is alleen verzendkost. Dat is toch logisch?

3 de abril de 2023

Beste To,

Hartelijk dank voor je review.
Spijtig te vernemen dat het zo voor je voelt.
Wij hebben ervoor gekozen om een kleine vergoeding van 90ct te rekenen per order (en dan enkel bij de orders onder de € 25,-, want bij de orders daarboven verzenden wij gratis in NL), omdat wanneer wij een vergoeding per artikel zouden rekenen, men bijvoorbeeld bij aanschaf van 3 artikelen, ook 3 keer de vergoeding betaald en dus per saldo duurder uit is. Wij vinden dit laatste dus niet helemaal eerlijk ten opzichte van de klant.

Wel hopen we dat je wel blij bent met de kortingscode van 15% (welke je kan gebruiken bij een volgende order zonder minimaal bestelbedrag) die we je hebben gegeven bij je order. Zo heb je die 90ct gauw weer terug verdiend toch? :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

€2,50 voor een gescheurde cadeau…

€2,50 voor een gescheurde cadeau verpakking vind ik absurd!
Kan het beter zelf in pakken?

26 de marzo de 2023

Beste Rieny de Ruiter,
Dank voor je review.
Wat spijtig te horen dat de cadeauverpakking de reis niet heeft overleefd. Uiteraard was dit niet de bedoeling. Je mag ons mailen, dan kunnen we kijken of we e.e.a. voor je kunnen compenseren.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kon de bestelling na goe overleg…

Kon de bestelling na goe overleg dezelfde dag nog ophalen heel fijn

12 de marzo de 2023

Beste Patricia Heij,

Fijn te horen dat je tevreden bent over ons.
Het is ook mogelijk een afspraak te maken en dan leggen we geheel vrijblijvend alles klaar wat je graag wil zien, zodat je lekker zelf kan voelen en kijken.

Beste Ronya,

Goede levering

8 de marzo de 2023

Beste Karin,

Dankjewel voor je positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle levering, vriendelijk en behulpzaam in contact. Goede kwaliteit producten.

26 de febrero de 2023

Beste Maria Kloppenborg,

Fijn te horen dat je tevreden bent over ons. Klanttevredenheid is een kernwaarde binnen ons bedrijf.

Super service

Één armbandje viel vanuit het niets kapot. Ik mailde omdat ik dacht het misschien om te kunnen ruilen. Er werd echter direct een nieuwe bezorgd. Super blij mee.. mijn nichtje weer happy kunnen maken 👍

17 de marzo de 2023

Beste liek,

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je nichtje blij is met haar armbandje ♥

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De service is goed en vriendelijk.

De service is goed en vriendelijk.
De stenen zien er goed uit en ze werken ook echt.
Levering was snel alles werd snel verzonden

1 de marzo de 2023

Beste Marina,

Mooie producten

Mooie producten, goede prijzen, maar 7,65 euro voor een pakketje dat in de brievenbus kan, vind ik afzetterij. Maar ik kan nu melden dat ik een bedrag terug ontvang omdat er teveel aan porto is gerekend. Heel netjes en attent.

24 de febrero de 2023

Beste Ingrid Zuilekom,

Hartelijk dank voor je review.
Het systeem rekent op basis van vooringestelde waarden automatisch uit welk soort verzending mogelijk is. Heel soms komt het voor dat dit niet helemaal goed gaat en er per abuis een foutief bedrag berekend wordt.
Normaliter, wanneer wij constateren dat een pakketje toch door de brievenbus past, crediteren wij het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten meteen. In deze is dat kennelijk verzuimd.
We zullen het dus alsnog per omgaande regelen. Je had ons hier ook over mogen mailen hoor 😇
Onze excuses voor het geleden ongemak.

Stones & Bones ® 🌼 🌈 💎

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De verzending was snel. De rest wat minder.

De verzending was snel.
De levering was minder. De steen was echt veel kleiner dan verwacht ongeveer een halve centimeter en het hangertje zat los in het zakje erbij. Geen groot succes dus

20 de febrero de 2023

Beste Anne,

Wat spijtig te vernemen dat het hangertje van het steentje is losgeraakt tijdens transport. Wanneer je ons had gemaild hadden we met een oplossing kunnen komen voor je. Hiertoe zijn we overigens alsnog bereid, dus als je wilt mag je ons een mail sturen.

Prima product

Prima product, goede prijs en snelle levering.

2 de febrero de 2023

Beste M Van Zonneveld,

Makkelijk zoeken

Makkelijk zoeken, makkelijk besteld en supersnel geleverd. Kwaliteit van product is ook helemaal naar wens

25 de enero de 2023

Beste Bow Visser,

Hartelijk dank voor je review! Blij te vernemen dat alles naar wens was

Gewoon top

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, leuke artikelen en leuke prijzen. Supersnelle verzending. Alle gekochte artikelen waren top. Blij hier

1 de febrero de 2023

Beste Renske,

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn dat je op zoveel vlakken tevreden bent :)

Duidelijke bestelsite

Duidelijke bestelsite en binnen 24 uur geleverd.

26 de enero de 2023

Beste Marijke,

Dankjewel voor je positieve review!

Meer dan tevreden

Goeie prijzen, snelle levering

1 de febrero de 2023

Beste DiRkS,

Tevreden

Netjes verpakt en snel geleverd!!! Top

19 de enero de 2023

Beste Dennis,

Goeie service

Keurig opgelost toen ik de verkeerde oorbellen had ontvangen. Snelle verzending ook. Amethist ziet er goed uit.

16 de enero de 2023

Beste Marrit,

Fijn te horen dat je tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. We vinden het erg belangrijk dat iedereen uiteindelijk tevreden is.

mooi en snelle levering

15 de diciembre de 2022

Beste Aart,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De steen is er al afgevallen alleen het…

De steen is er al afgevallen alleen het haakje bleef aan mijn ketting.

Kunt u mij een andere sturen.

7 de enero de 2023

Beste Chrysi,

Vervelend dat het artikel niet naar behoren is. Tevens vinden we het spijtig het via deze weg te vernemen.

Uiteraard willen wij het graag met je oplossen. Zou je ons een mail willen sturen zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen?

Stones & Bones®

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.