Har røget i ca 30 år. De sidste 20 år har jeg røget omkring 20 smøger om dagen. Noget skulle der ske og jeg er generelt meget kritisk og tror ikke på “hokuspokus” men alligevel trodsede jeg mine egne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
For ca 20 år siden bestilte jeg en tid hos Beate, “Stop nu”. Efter en times behandling sagde Beate “tillykke, du er røgfri” og det har jeg været siden. Også værd at nævne er, at jeg heller ikke havde... Ver más
behandling var rigtig fin og virker indtil videre det trælse kommer ved betaling min kæreste betaler 4000 kr efter første behandling jeg nævner dagen efter at vi jo havde snakket sammen om... Ver más
2011 var året hvor jeg hørte om Stopnu, fra to uafhængige eks-storrygere, hvoraf den ene slet ikke troede på det, men havde fået behandlingen forærende. Tænkte at hvis han kunne, så skulle det prøve... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Stopnu behandler vi klienter ved rygestop, alkoholafhængighed og andre afhængigheder. Vi anvender Biofeedback og personlig samtale. Få hjælp til at fjerne trangen og undgå abstinenserne - vi har 22 års erfaring!
Información de contacto
Dinamarca
- stopnu.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er målløs!
Jeg har været ryger i 55 år – mindst halvdelen af årene som stor/-storryger. Igennem årene har jeg prøvet ALT. Brugt tusindvis af kroner på diverse stoptilbud –uden held.
De sidste mange måneder har jeg ved hjælp af nikotin-plaster, tyggegummi, pind -igen - forsøgt at stoppe uden held.
Da jeg kommer til Beate har jeg alle disse ”nikotin -ting” i brug plus jeg nærmest har kæderøget på vej til hende (1 times kørsel).
Efter 1. behandling røg jeg ikke. Det er nu næsten 14 dage siden og jeg ryger stadig ikke, Har ikke rørt nogen af ”nikotintingene” 😊 Trangen kommer i splitsekunder ind i mellem, men jeg kan rimelig nemt udelukke den.
Jeg er SÅ taknemmelig
Rygestop som virker 💪🏼
Fra 60 smøger om dagen til 0 , Beata har mere ind styr på tingene. Så hvis der sidder nogen og overvejer at stoppe med at ryge så det bare af sti af sted. Og til dig Beata kæmpe tak for hjælpen vi ses snart igen til Redbull stop😁 🤞.

Respuesta de Stopnu
Det virker ☝️
Det virkede
Efter et langt liv som ryger lykkedes det endeligt at blive ikkeryger hos StopNu.

Respuesta de Stopnu
God info ,før start ,,Røg 60 røg om…
God info ,før start ,,Røg 60 røg om dagen ,ingen pb på vej hjem ,lidt uro om aften ,,,dag 2 rastløs ,anden besøg ,ingen pb på vej hjem ,,udover en P,BØDE I Silkeborg ,6 min over ,,Det var lige før ,næsten ,klar til røg ..,Nu er det så op til mig ,og holde ud ,
Min største anbefaling til Stopnu.dk
Da jeg tog kontakt til Beate hos Stopnu.dk, var mit hoved og min krop på totalt overarbejde. Allerede efter første behandling var der skabt en mærkbar ro i mit hoved.
Jeg kunne nu begynde at slappe af og genopbygge mig selv.
En lang men rigtig god proces, med hjælp fra Stopnu.dk
Kan helt klart anbefales.
Det er den bedste beslutning jeg har…
Det er den bedste beslutning jeg har taget har haft problemer med søvn og røget 40 cigarretter om dagen, så fik jeg først 1 behandling og kvittede smøgerne og samtidligt kunne sove mere end 3-4 timer i døgnet og behandling 2 har været ligeså effektiv. Farvel Smøger.
Tak for hjælpen Beata
Fantastisk behandling
Allerede efter første behandling var jeg røgfri. Trangen til at røre en cigaret var fuldstændig væk, også selvom cigaretterne lå lige foran mig.
Jeg røg lidt over en pakke om dagen, og allerede efter første behandling kunne jeg slet ikke mindes hvordan trangen til en cigaret føltes. Efter de første 24 timer kunne jeg mærke en væsentlig forskel i både energiniveau og den regelmæssige hoste jeg havde var allerede væk. Det er helt klart en behandling jeg vil anbefale. :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.