Storage Share - Zwaag de Factorij 31bOpiniones

TrustScore: 4 sobre 5

de Factorij 31b, 1689 AK Zwaag, NL

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer makkelijk online vast te leggen middels duidelijk overzicht van locatie en beschikbare ruimtes. Locatie Zwaag is zeer schoon en lijkt wel nieuw. Entree via app is prima en beschikbare lift en k... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Instalación de autoalmacenamiento

Escrito por la empresa

Bij Storage Share kun je zowel tijdelijke als permanente opslagruimtes huren. Storage Share garandeert schone, goed bereikbare en betaalbare opslaglocaties door heel Nederland. Huur je eigen privé opslagbox met je eigen sleutel en ben verzekerd van een veilige opslagruimte. Huur opslagruimte zonder gedoe met scherpe prijzen en zonder verborgen kosten voor onnodige services. Bij Storage Share zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (2 m2) tot XXL (12 m2), evenals grotere oppervlaktes. De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte en beginnen vanaf € 25 per maand voor een XS (2 m2 / 6 m3). Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt en de opslagovereenkomst is maandelijks opzegbaar.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

176 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne oplossing voor elke opslag op zeer nette locatie

Entree via app is prima en beschikbare lift en kar voor goederen is heel handig in gebruik. Kortom, heel tevreden.
Michel L

19 de junio de 2026

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Bedankt voor je mooie review, Michel!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aangekomen met aanhanger vol zware…

Aangekomen met aanhanger vol zware spullen, was de lift defect. een gedeelte de trap op moeten sjouwen en de rest terug naar huis. Defect doorgegeven zou monteur langskomen . Later die dag gebeld monteur zou waarschijnlijk in de avond of de volgende ochtend komen. Voor opslag is een lift essentieel om te gebruiken. Dus moet hierop meteen actie op worden genomen. Moet nu planning aanpassen. Vooralsnog 1e indruk slecht.

9 de junio de 2026

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Vervelend om te horen dat je eerste ervaring niet goed is gegaan. Gelukkig heb ik zojuist de bevestiging van mijn collega gekregen dat de lift weer naar behoren werkt.

Zeer tevreden over Storage Share

Zeer tevreden over Storage Share. Het huren van de opslagruimte was eenvoudig geregeld en de app werkt prettig. De elektrische deuren openen gemakkelijk via de app, waardoor je geen gedoe hebt met sleutels. De toegangscode en digitale toegang werken snel en betrouwbaar.
De opslagruimte is schoon, veilig en goed bereikbaar. Ook de klantenservice reageert vriendelijk en behulpzaam wanneer je vragen hebt.
Al met al een moderne en gebruiksvriendelijke opslagoplossing die ik zeker zou aanbevelen.

3 de junio de 2026

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Bedankt voor je mooie review, Wendy! Super fijn om te lezen dat alles, waaronder de vernieuwde Storage-Share app zo bevalt!

Nagenoeg een nieuwe ruimte

Nagenoeg een nieuwe ruimte, communicatie is zeer goed te noemen 👍

2 de octubre de 2025

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Bedankt voor je mooie review!

Prima

Prima
Snel efficiënt

8 de septiembre de 2025

Hi Michiel,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Elke feedback die wij ontvangen zijn we blij mee! fijn om te horen dat je het snel en efficiënt hebt ervaren.

Snelle en goede service

Het contact verliep erg goed via WhatsApp en mail. Zeer snelle service en de informatie was erg duidelijk. Ook de wijziging de volgende dag verliep snel en goed. Ondertekenen van huurcontract verliep ook makkelijk (digitaal). Website is duidelijk en informatief. Kortom, tot nu toe erg tevreden. Nu nog gaan opslaan maar ik verwacht dat het ook goed gaat.

2 de agosto de 2025

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Dag Michel! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Mocht er iets zijn, kan je altijd bij ons gerust aanbellen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dankbaar. Ik kon meteen met mijn spullen terecht

Ik kon meteen met mijn spullen terecht.
Klantvriendelijk en service gericht.
De bergruimte is modern, keurig en netjes.
Dank jullie wel!

31 de mayo de 2025

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Dank voor het compliment en review over onze Storage Share locatie in Zwaag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Handig dat er verschillende maten van…

Handig dat er verschillende maten van opslag zijn. Mooie ruime en schone locatie. Ruime toegangstijden. Baalde wel een beetje dat het formaat opslag dat ik nodig heb ook gewoon op de begane grond beschikbaar is en ik nu dus steeds alles met de lift naar boven moeten vervoeren

5 de abril de 2025

Respuesta de Storage Share - Zwaag de Factorij 31b

Dank voor je review en compliment over onze opslaglocatie in Zwaag.
Het is ook mogelijk om op de begane grond te huren. Dit wordt normaal gesproken ook aangeboden tegen een meerprijs, jammer dat dit bij jou niet gebeurd is.

Mocht je dit toch nog willen, neem dan gerust contact op.

Team Storage Share

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.