Consulta las opiniones de los clientes
Den bedste vinduespolering jeg har prøvet. Kan kun anbefale, meget grundig polering uden streger som jeg ellers altid oplever fra andre, flinkeste vinduespudser med fleksible tider og til en god pris.... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har fået mine vinduer pudset af Storm polering 2 gange, og begge gange har jeg været meget glad for resultatet! Jeg bor på 5. Sal og var bekymret for om han kunne pudse vinduerne på yder siden, me... Ver más
God vil gøre det igen Per og Jytte
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Jeg er en af de få faglærte vinduespudsere, og jeg sikrer altid gode resultater. Jeg går meget op i at være et grønnere valg, så jeg er udelukkende på cykel rundt omkring lokalt på Bryggen, Amager, i Indre by eller København.
Información de contacto
Gunløgsgade 48, 4 TV, 2300, København S, Dinamarca
- Kontakt@stormpolering.dk
- stormpolering.dk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Stormpolering. Arbejdet blev udført grundigt og professionelt, og man mærker tydeligt en stor sans for kvalitet. Derudover var de punktlige og meget tillidsfulde gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Stormpolering til andre, der ønsker et flot og veludført resultat.
Perfekt på alle måder
Perfekt på alle måder, hurtig aftale, formidabel service og meget sympatisk person.

Fremragende service
Fremragende service! Kæmpe anbefaling herfra

Stabil og dygtig !
Jeg spurgte Morten i dag hvor længe det er siden han startede som vinduespudser. 2 år var svaret - og da jeg har været kunde siden han begyndte tænkte jeg, at så er det vist på tide at skrive en anmeldelse ❣️. For Morten er en man holder fast i . Det mærkes (og ses !) at Morten går meget op i at gøre et godt og professionelt stykke arbejde !

Morten er dygtig
Morten er dygtig, grundig og hurtig til at skaffe flotte, rene klare vinduer ... og så er han en ualmindelig sød ung mand.

Fantastisk arbejde
Vi har netop fået nye vinduer i min ejendom og jeg og to andre beboere havde i torsdags besøg af Morten.
Vi er alle tre enige om, at vi aldrig har set så flotte vinduer. WOW!
Kommer ikke til at bruge andre end Morten i fremtiden.

Respuesta de Stormpolering
Først… Morten er en utrolig rar og…
Først… Morten er en utrolig rar og yderst venlig ung mand og har let til smil.
Han går virkelig op i sit håndværk, samtlige vinduer står helt klare, UDEN striber/pletter.
Han går den grønne vej, bl.a. ved at cykle til kunderne.
Utrolig fair pris.
Andet besøg her i mit hjem, Morten du har fået endnu en FAST kunde.
Tusind tak.

Flotte vinduer
Morten kom præcis til den tid vi havde aftalt.
Og da han gik var mine vinduer så flotte
Har allerede aftalt næste vindues polering

Stabil og dygtig
Jeg bruger fast Morten til vinduespolering, og han kan varmt anbefales. Han overholder aftaler og leverer skinnede resultat.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.