Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hallo team Storm. Wat een super gave broek van Pinewood met de perfecte lengte en pasvorm. Hier ga ik veel plezier van hebben in de kou. Bedankt voor de goede service en zeker tot ziens. 👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onder deze titel schreef ik afgelopen augustus een blog. In oktober 2019 ontmoeten wij de meiden van Storm Tent-Trailers tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Vrienden van ons wilden kijken voor... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is wel handig als er een bevestiging mail gestuurd word als er online wat besteld word en teven een track en tracé aan gekoppeld

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hoi Evelien, Marlies, We zijn net terug van 18 dagen Zweden en hebben heel veel plezier gehad van de tent. Opzetten en afbreken gaat prima. De hoes is net groot genoeg om er makkelijk overheen te t... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top service!

Bedankt voor het prettige contact én samenwerking om jullie Woodstove een waar kerstcadeau te laten zijn!

20 de diciembre de 2021
Logotipo de Stormproducts

Respuesta de Stormproducts

Graag gedaan! Een hele fijne kerst samen. groetjes team Storm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een ontzettend leuk bedrijf

Wat een ontzettend leuk bedrijf! Vriendelijke, behulpzame en meedenkende mensen welke waanzinnig leuke spullen verkopen. Past het niet? Dan maken ze het passend. Erg blij met m’n daktent en de hulp die ik hier gekregen heb.

21 de abril de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Bij het ophalen van onze drinkflessen. We wilde bij het zien van de collectie toch een andere en dat was geen enkel probleem. Dank voor de service!

13 de marzo de 2021

Hewrlijke geuren happy soaps

Lekkere happy soaps besteld om eens uit te proberen. Kon niet kiezen dus meteen 5 soorten gekocht, en ze ruiken allemaal even lekker. Heerlijk om mee te douchen, dus zeker een aanrader.

29 de enero de 2021

Geweldige thermofles

Wat ben ik blij met deze thermofles! Al meerdere gehad en deze blijft de hele dag door koud. Deze fles helpt me om genoeg te drinken door de dag heen, snelle levering en ben erg tevreden.

17 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

It's all about camping and a new adventure

Onder deze titel schreef ik afgelopen augustus een blog.
Vrienden van ons wilden kijken voor een daktent, gaan jullie mee? Ja hoor, wij gaan wel mee en dan kom je 's avonds thuis en heb je ook een daktent gekocht. En gaan we dit wel leuk vinden? Nou we kunnen volmondig zeggen; JAAAAA. Helaas door COVID-19 dit jaar niet de gedroomde rondreis door Engeland en Schotland ( eventueel oversteken naar Noorwegen) kunnen doen maar wat hebben we er al leuke weekendjes mee kunnen doen.
Storm Tent-Trailers, Marlies en Evelien, jullie hebben een prachtig bedrijf, staan voor kwaliteit en spreken uit eigen ervaring en dat bij elkaar maakt dat je wel enthousiast moet worden!

23 de octubre de 2020

Stormbestendig

Na een prima aflevering met een goede uitleg en service in januari 2020 eindelijk de tent uitgeprobeerd in de zomervakantie. De tent heeft o.a. In het vlakke winderige Friesland de proef uitstekend doorstaan. Hoewel het soms leek of we met tent en al de lucht in vlogen, bleef alles heel en droog.

14 de septiembre de 2020

Daktent Lotte

Hoi Evelien, Marlies,

We zijn net terug van 18 dagen Zweden en hebben heel veel plezier gehad van de tent. Opzetten en afbreken gaat prima. De hoes is net groot genoeg om er makkelijk overheen te trekken bij het opruimen. De kwaliteit is ook prima, niks lek, fijn de naden afgetaped. We hebben het niet koud gehad ondanks temperaturen van rond het vriespunt snachts💪🏻 Wij zijn dan ook heel erg te spreken over de tent en hebben nul spijt van deze aankoop😀 groetjes Wilmar

14 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede service en prima product

Prima communicatie rondom de bijzondere (Corona) afleverperiode. En fijne/deskundige hulp bij de aflevering van de tent. Maar het meest belangrijk is natuurlijk dat de Lotte daktent een prima ding is.

9 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Storm daktent met skyview opgehaald.

Gisteren de storm daktent opgehaald met skyview, klasse gemonteerd met de quick release beugels door de mannen.
Goede uitleg en nog een presentje mee ook, wat een vriendelijke mensen.
Vandaag de tent geprobeerd, geweldig, wat een mooie en kwalitatieve goede tent zeg, dat wordt genieten.

28 de junio de 2020
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.