Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniones 958

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse fra A-Z hos Victor, rådgivningen gav mening hele vejen. Samt vores nuværende dækninger og priser blev sammenlignet med priserne og dækningen hos Storstrøm. Det gjorde det nemt at sige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med anmeldelse og udbedring af skade hos Storstrøm Forsikring. Venlige, imødekommende, hjælpsomme i forløbet med skadesanmeldelse af vores induktionskogeplade. I løbet af 2 dage va... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg intet negativt at sige om Storstrøm, jeg har haft dem i over 20 år. Jeg synes det er blevet godt at man har en direkte mail til sin rådgiver. Deres kundeservice er nemt at komme igennem til og de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver más

Información sobre la empresa

6. Compañía de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito por la empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito por la empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Información de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Venlig og god behandling

Venlig og god behandling

15 de septiembre de 2025

Hej Susanne

Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet af vores rådgivere - det går vi meget op i :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Venlig og god rådgivning.

Venlig og god rådgivning.

19 de septiembre de 2025

Hej Pia

Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores rådgivning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tillids skabende adfærd !

Hurtigt svar vedr. akut vejhjælp. Ansat forsikring + Falck i super samarbejde selvom de i første omgang ikke kunne finde mig i systemet.

Hej Claus

Dejligt at høre, at I fik styr på vejhjælpen - det er aldrig en sjov situation at stå i :-/ Skulle der være brug for hjælp en anden gang, så ved du, hvor du har os 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig og god gennemgang af mine…

Meget hurtig og god gennemgang af mine forsikringer.

Hej Birthe

Tak for anmeldelsen - og ikke mindst for, at du tog dig tid til at få gennemgået dine forsikringer. Det kan der være mange gode grunde til - specielt, hvis det er længe siden, det sidst er sket. Vi anbefaler, at man får gjort det løbende - især, hvis der er sket ændringer i ens liv for nylig.

Skulle du have spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Victor strejker fra Storstrøms…

Victor strejker fra Storstrøms forsikring han er bar den bedste giver nogle fede tilbud som man ikke kan sige nej til og han er god at snakke med

Hej Frederik

Tak for den flotte tilbagemelding og anerkendelse af Victors gode rådgivning. Jeg har straks sendt rosen videre til ham.

Du er naturligvis velkommen til at række ud igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

komunikation

det har været nemt at lave en god aftale og få sine spørgsmål besvaret

6 de septiembre de 2025

Hej Carl

Det er dejligt at høre, at du har fået god vejledning og svar på dine spørgsmål ifm. tilbud på dine forsikringer. Har du yderligere spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

altid hurtig hjælp omkring den opgave…

altid hurtig hjælp omkring den opgave vi måtte have.
kan kun anbefales til andre

Carsten
Invita Næstved

23 de septiembre de 2025

Hej Carsten

Tak for din fine anmeldelse. Vores motto er "Hjælpen er nær", så vi er glade for at høre, at det er det, du oplever.

Derudover er vi naturligvis altid glade for, når vores kunder anbefaler os til andre, så vores lokale fællesskab kan blive styrket.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget venlig og professionel behandling.

Meget venlig og professionel behandling.

5 de septiembre de 2025

Hej Dennis

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet og byder dig hjertelig velkommen som kunde 💚

Super service og produkt

Er så heldig at have Lotte ved hånden når der skal klares forsikringer, hun er altid klar til at svare på mine spørgsmål og sikre sig jeg har det nyeste produkt til bedste pris!

17 de septiembre de 2025

Hej Morten

Både du og vi er heldige at Lotte ved hånden 😉 Tak for rosen, som jeg straks har givet videre til hende. Du ved, hvor du har os, så du må altid bare hive fat i os, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere vejledning!

Super god service

Super god rådgivning, og gode priser. Har været kunde i 2 år.
Havde fornøjelsen af Mathias Berg til at finde priser og vejlede, og jeg er meget tilfreds. Bedste priser jeg har oplevet i mine 17 år på forsikrings markedet.

16 de septiembre de 2025

Hej Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst rosen til Mathias. Den sætter både han og vi enormt meget pris på.

Vi er glade for, at du valgte skiftet til os for 2 år siden og håber naturligvis, at du bliver hos os mange år fremover! 💚

Altid meget hjælpsom

Altid meget hjælpsom

15 de septiembre de 2025

Hej Mogens

Vi er altid glade for at kunne hjælpe :) Tak for de 5 flotte stjerner - dem sætter vi pris på! 💚

Stor venlighed…

Vi blev mødt af en super imødekommende og lyttende sælger, som har forsøgt på bedste vis at guide os og har givet os et godt tilbud.

4 de septiembre de 2025

Hej Hans Henrik

Vi er glade for at høre, at du sætter pris på den gode dialog og vejledning, som du altid kan forvente hos os.

Forhåbentlig lever tilbuddet op til jeres forventninger 🤞

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ualmindelig god service ved et par…

Ualmindelig god service ved et par ødelagte briller

12 de septiembre de 2025

Hej Lars

Tak for din tilbagemelding efter vores behandling af din brilleskade. Vi er kun glade for at kunne hjælpe! :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God dialog med medarbejder ved tegning…

God dialog med medarbejder ved tegning af ny forskning. I en god tone.

30 de agosto de 2025

Hej Rene

Tak for igen at vælge Storstrøm Forsikring - først som ansat og nu som kunde. Vi sætter stor pris på samarbejdet og håber, at det fortsætter mange år frem! 💚

God oplevelse

Har lige talt med en meget flink medarbejder ang. opdatering af mine forsikringer.
En rigtig god oplevelse jeg fik gode svar på alt. Super godt

5 de septiembre de 2025

Hej John

Tak for den fine tilbagemelding. Det er altid en god ide at få kigget forsikringerne igennem en gang imellem, så man kan få opdateret dækninger mm. og tilpasse til familiens behov.

Du må endelig række ud, hvis du har yderligere spørgsmål 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er meget glæde og tilfredse ved at…

Vi er meget glæde og tilfredse ved at have Storstrøm forsikrings selskab.

4 de septiembre de 2025

Hej Alex

Dejligt at høre, at I er tilfredse med vores service og os som forsikringsselskab.

Du må altid række ud, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig respons og fair vurdering…

Meget hurtig respons og fair vurdering og behandling af vores vand skade.

4 de agosto de 2025

Hej Ken

Tak for din positive tilbagemelding efter vores behandling af din vandskade - den sætter vi meget pris på!

Det er aldrig sjovt at stå i den situation, så vi håber, at vores hjælp fjernede nogle af bekymringerne.

Rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynet kan slå ned samme sted 2 gange!!!

Til at starte med vil jeg gerne henvise til min anmeldelse af Storstrøm Forsikring dateret 25-03-2023.

Har altid lært at et lyn slår ikke ned det samme sted 2 gange, men det gjorde det så i mit tilfælde. Kom galt afsted med den eneste velfungerede arm jeg havde og måtte opereres. Den første reaktion fra Storstrøm Forsikring kom prompte og den udviste sympati, anerkende skaden, medgive at den er dækket af min ulykkesforsikring og fortælle at vi må vurdere den 1 år efter skadesdatoen for at se om der bliver en evt. méngrad.

11 måneder senere retter Storstrøms Forsikring igen henvendelse og husker mig på at vi snart nærmer os årsdatoen og beder mig oplyse hvordan det går med armen. Herefter beder de mig vælge en læge til at udfærdige funktionsattest. Storstrøm Forsikring pressede på for at få lukket aftale med Speciallæge og håndterede alt og samtidig var de meget empatiske og holdt mig løbende informeret. Min sag blev vurderet af deres eksterne lægekonsulent og denne fastslog en méngrad. Jeg havde en enkelt kommentar til denne og straks blev min sag sendt tilbage til konsulenten som revurderede sin méngrad og vi kunne lukke sagen herefter. Hver gang spurgte jeg dem hvornår jeg kunne forvente at høre tilbage fra dem og ikke en eneste gang blev dette ikke overholdt!

På intet tidspunkt er jeg blevet mødt med andet forståelse, empati, ægte interesse og et smil. Det er helt fantastiske mennesker som jeg nu desværre har oplevet 2 gange. Jeg tør ganske ikke være andet end kunde hos Storstrøms Forsikring for der bliver man behandlet som et menneske og tilskadekommen.

Et par dage efter modtog jeg den næste opkrævning for min ulykkesforsikring og præmien var ikke steget i pris. Prima mennesker og ærlige forsikringer.

15 de agosto de 2025

Hej Svend

Mange tak for din flotte og fyldestgørende tilbagemeldelse efter, at "lynet igen slog ned" hos dig. Hvor er det rart at høre, at du føler dig godt behandlet og taget godt i hånden hele vejen igennem - det er nemlig lige præcis sådan, vi ønsker det skal være.

Vi håber, at du også vil dele din oplevelse med andre, der kunne have gavn af at tale med "prima mennesker" og få "ærlige forsikringer" :)

Du må altid række ud, hvis der er spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med.

Rigtig god behandling hos Storstrømforsikring

Der var en super oplevelse hos Storstrømforsikring. Da vi 22 juli i år fik en vandskade på badeværelset.
Det var en skade fra 24 der kom igen. Vand løb ned af væggen fra en utæthed i taget.
Storstrøm forsikrings taksator klarede det hele, og tog fat i Thorsejendomsservice.
De har stået for hele processen i samråd med taksator.
Så kun stor ros herfra.

23 de julio de 2025

Hej Steen

Tak for rosen til vores skadeteam og taksatoren. Det er bare en fornøjelse at høre, at det hele er forløbet godt selvom det er en træls situation at stå i.

Vi krydser fingre for, at heldet fremover er mere med dig, men tøv endelig ikke med at række ud, hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med 💚

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.