Banner for Storstrøm Forsikring g/s

Storstrøm Forsikring g/s Opiniones 958

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse fra A-Z hos Victor, rådgivningen gav mening hele vejen. Samt vores nuværende dækninger og priser blev sammenlignet med priserne og dækningen hos Storstrøm. Det gjorde det nemt at sige... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med anmeldelse og udbedring af skade hos Storstrøm Forsikring. Venlige, imødekommende, hjælpsomme i forløbet med skadesanmeldelse af vores induktionskogeplade. I løbet af 2 dage va... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg intet negativt at sige om Storstrøm, jeg har haft dem i over 20 år. Jeg synes det er blevet godt at man har en direkte mail til sin rådgiver. Deres kundeservice er nemt at komme igennem til og de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en personlig kontakt. I mit tilfælde Mathias, som altid meget lyttende og yder en god service. I forhold til selve forsikringsdelen oplever jeg meget konkurrence-stærke priser og en god dæ... Ver más

Información sobre la empresa

6. Compañía de seguros

Sobre Storstrøm Forsikring g/s

Escrito por la empresa

Hvem er vi?

Storstrøm Forsikring er et lokalt forsikringsselskab med fokus på Sydsjælland, Lolland, Falster og Møn. Hos os er du tilknyttet en personlig rådgiver, der bor i og kender dit lokalområde. Du får altid svar fra et menneske og ikke en robot 🙋

Hvorfor skal du vælge os?

Vi har stærke dækninger, konkurrencedygtige priser - og ikke mindst en reel interesse i at hjælpe og sikre DIG.

Er du træt af lange telefonkøer, så kan du se frem til altid være nummer 1 i køen her 🥇 Vi tager i gennemsnit telefonen inden for 15 sekunder.

Hvor andre har mål for at reducere samtaletiden, har vi et mål om at forøge den. Vi ønsker nemlig at tage os god tid til at vejlede og rådgive dig, så du altid er sikret den bedst mulige løsning i forhold til dine forsikringsbehov ✅

Det mener vi er medvirkende til, at vi konstant er at finde blandt de forsikringsselskaber med højest kundetilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi elsker anmeldelser!

Feedback fra vores kunder hjælper os med hele tiden at forbedre os og udvikle vores produkttilbud, så selv de lidt dårligere anmeldelser er værdifulde for os og motiverer os til at sikre en endnu bedre kundeoplevelse 👍

En vigtig detalje...

Storstrøm Forsikring er 100 % kundeejet og sender ikke dine penge videre til aktionærer. I stedet koncentrerer vi os om at være der for dig, når du har brug for os – og støtte lokalt, der hvor du bor 🫶

Overvejer du at blive kunde?

Som du kan se er der mange gode grunde til at blive kunde hos Storstrøm Forsikring. Det er dejlig ukompliceret, og vi guider dig sikkert gennem processen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud ved at trykke på linket herunder ⬇️⬇️⬇️

>> FÅ ET TILBUD <<

Storstrøm Forsikring - Hjælpen er nær! 💚

Escrito por la empresa

Dine fordele hos Storstrøm Forsikring

Vil du gå glip af unikke fordele?

Vil du gå glip af unikke fordele?
Hos Storstrøm Forsikring er hjælpen altid nær. Du kan få de samme forsikringer hos os som hos de store landsdækkende selskaber, men hos dit lokale forsikringsselskab får du ovenikøbet nogle ekstra og unikke fordele.

Vi tilbyder bl.a.
- Personlig rådgivning
- Lokale forsikringer
- Høj kundetilfredshed

Læs mere på vores hjemmeside!

Información de contacto

Promotion box for Storstrøm Forsikring g/s

Har du styr på dine dækninger?

Tag en snak om dine dækninger med en af vores dygtigere rådgivere.

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej. Mange tak for at problemet blev løst. Jeg kan trygt anbefale det til alle.

Hej, jeg vil gerne takke hele teamet. Og jeg er stolt af, at jeg valgte dette forsikringsselskab. Selvom jeg havde problemer med oversvømmelse på grund af regn i huset, blev alt løst meget hurtigt.

13 de agosto de 2025

Hej Tudor

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt igennem din oversvømmelse, så du igen kan gå tørskoet rundt derhjemme. Mange tak for din flotte anmeldese, som jeg straks har delt med vores skadeteam! 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og præcis tilbagemelding og…

Hurtig og præcis tilbagemelding og behandling af min sag.

27 de agosto de 2025

Hej John

Tak for din fine anmeldelse. Vi er kun glade for, at vi kunne hjælpe, da uheldet var ude :)

Det bedste forsikringsselskab

Det bedste forsikringsselskab, jeg nogensinde har haft.
De interesserer sig for deres kunder, de er super service-minded, både ved indtegning og skade.
Et selskab, jeg klart vil anbefale.

27 de agosto de 2025

Hej Jeanette

Sikke en dejlig tilbagemelding at få - det er vi meget beærede over at høre! :) Det er virkelig også noget, vi går højt op i, så det er dejligt at vide, at det bliver bemærket 👍

Tak for anbefalingen - håber den smitter af på andre! 💚

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og serviceminded modtagelse og et…

God og serviceminded modtagelse og et forsikringstilbud, som var bedre og billigere end det vi havde.

16 de agosto de 2025

Hej Kári

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er blevet taget godt imod, og at du sammen med en af vores rådgivere er kommet frem til et tilbud med gode dækninger til en skarp pris.

Velkommen ombord hos Storstrøm Forsikring! :)

Kære (tidligere) kunde!

Tak for din anmeldelse, selvom det er trist at modtage en sådan, når du allerede ER skiftet til et andet selskab.

Det står naturligvis alle frit for at skifte selskab, men vi håber altid, at det sker af andre årsager, og at vores kunder efterlades med et godt, overordnet indtryk af os. Vi tror nemlig på fuld gennemsigtighed og går op i den gode, personlige rådgivning og service, som jeg også kan se, at du faktisk tidligere har rost os for.

Modsat andre, større selskaber hæver vi kun priserne, når det er absolut nødvendigt. Det handler ikke om at skumme fløden, men simpelthen om at sikre, at de præmiekroner vi får ind står mål med den forventede risiko, der er forbundet med vores kunder og det skadebillede, vi ser.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt svar og god professionel…

Hurtigt svar og god professionel behandling af skaden. Ingen negativer fra vores side, kun ros.

18 de agosto de 2025

Hej Frederik

Tak for rosen til vores skadebehandlere - vi er kun glade for at kunne hjælpe, da der blev brug for os :-)

Hej Tom

Tak for din positive tilbagemelding efter snakken med en af vores rådgivere. Det er altid rart at høre, at dem, der er i kontakt med os, føler, at vi lytter og yder en god rådgivning.

Rigtig god dag!

Min varmeste anbefaling

Kan kun anbefale Mathias, super service fornuftig vilkår og priser.

19 de agosto de 2025

Hej Christian

Tusind tak for din anmeldelse. Rosen er straks sendt videre til Mathias 💪

Det lyder som om, at du har haft en super oplevelse, men vi fortsætter ufortrødent og håber på, at vi også for gjort os fortjent til den 5. stjerne på et tidspunkt 😉

Positivt herfra

Jeg var lidt for hurtig til at gennemlæse tilbudet jeg fik, og misforstod priserne. Men efter at ha' læst det ordentligt igennem er alt korrekt. Så alt er fint og flinke medarbejdere.

1 de agosto de 2025

Hej Trixie

Tak for din anmeldelse! Det var godt at høre, at det med priser og gebyrer handlede om en misforståelse - vi gør i hvert fald, hvad vi kan for at være tydelige i vores kommunikation, og når vi sender tilbud 😊

Velkommen hos Storstrøm Forsikring! ☀️

Marketingsansvarlig

Hejsa

Dejligt at høre, at vi har kunnet give dig klar besked. Vi bestræber os altid på at yde den bedste personlige rådgivning, så du må endelig ikke tøve med at række ud igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Sommerhilsner fra Farø ☀️

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Holder ikke det de lover

Holder ikke det de lover. Min bil er bliv stjålet. Og kun for en forkert udtalelse som jeg ikke viste til den tid der politirapport bliv skrivet bliv jeg afviser erstatning. Den dårligste forskning

16 de marzo de 2025

Kære Kunde

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os. I den konkrete sag har vi ud fra det foreliggende informationsgrundlag desværre ikke kunnet sandsynliggøre, at der er sket en dækningsberettiget skade.

Vi bestræber os altid på at behandle alle kunder retfærdigt, men er samtidig nødt til at forholde os til gældende dækninger og betingelser, når vi behandler en skadeanmeldelse.

Dette håber vi på din forståelse for.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forsikring der lover en masse og ikke…

Forsikring der lover en masse og ikke holder det.
Jeg havde en bilforsikring hos dem som jeg havde spurgt om jeg skulle have tillægsforsikring på for det havde jeg i det gamle forsikringsselskab når jeg havde børn under 25 år der skulle køre i den, de sagde at det skulle jeg ikke for de dækkede alligevel. Så køre min søn galt i min bil efterfølgende vil forsikringen ikke dække bilen fordi de mener han kørte for meget i den.
Så fik vi en vandskade under skybrud hvor der kom vand ind gennem taget, det melder jeg så til dem fordi de havde sagt jeg var dækket for det hele da jeg skiftede til dem, så skriver de tilbage at det dækkede de alligevel ikke.
Og som de skriver er det ud fra deres vurdering uden bevis kun deres egen mening.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
Mvh Michael

1 de julio de 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis altid foretrækker dem med lidt flere stjerner. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse hos os, som ikke har levet op til dine forventninger.

Vi bestræber os altid på at være tydelige omkring vilkår og dækninger, så vores kunder føler sig trygge – både ved køb af forsikringer og når der sker en skade.

I dit tilfælde har vi behandlet både en bilskade og en vandskade. Ved bilskaden har vi foretaget en konkret vurdering af ejer- og brugerforholdet, hvilket efter gældende forsikringsbetingelser har betydning for erstatningens størrelse. I forhold til vandskaden skyldes afslaget, at skaden var forårsaget af utætheder i tagkonstruktionen – en type skade, der ikke er dækket af den valgte forsikring.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når afgørelsen ikke er som forventet, og vi er altid åbne for dialog, så vi sammen kan gennemgå vilkår og afgørelser. Hvis du ønsker, kan vores klageansvarlige se på sagen, så du får en fuld forklaring og vurdering.

Personlig betjening

Personlig betjening, I kom ud og mødte mig på ejendommen

31 de julio de 2025

Hej Lars

Du kan altid regne med, at den personlige betjening og rådgivning er i top her hos os. Jeg håber, at I fik en god snak om det hele :)

Kompetent dygtig medarbejder

Kompetent dygtig medarbejder, fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Gode forsikringer.

13 de agosto de 2025

Hej Kim

Tak for 5 flotte stjerner - dem er vi meget glade for :) Rosen er straks givet videre til Lucas, som du fik hjælp af. Du må endelig ikke tøve med at række ud til os, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Varme sommerhilsner ☀️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og venlig behandling.

31 de julio de 2025

Hej Inge

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med rådgivning meget…

Meget tilfreds med rådgivning meget høfligt medarbejder kan kun anbefales

30 de julio de 2025

Hej Kaj

Tak for din fine anmeldelse og rosen til Lucas. Vi er glade for, at du er tilfreds med den personlige rådgivning, da det er en af de vigtigste grundsten hos os.

Du må endelig sige til, hvis der dukker spørgsmål op - vi sidder klar til at hjælpe!

Rådgivning i særklasse

Rådgivning i særklasse
Forsikringsagenten har været god til at forklare, lytte og svare på mine mange spørgsmål. Han satte sig godt ind i mine forhold og gav mig et meget realistisk tilbud ud fra det.
God tålmodighed til at jeg har haft brug for tid før endelig beslutning om forsikringsskifte. I det hele taget en meget god oplevelse. Skiftet af forsikringsselskab blev til en bedre dækning til stort set samme pris.

26 de julio de 2025

Hej Helle

Man kan ikke undgå at blive varm om hjertet, når man læser din anmeldelse 💚 Tusind tak for din flotte anmeldelse - og ikke mindst rosen til Kim, som har rådgivet dig i forløbet.

Vi er meget glade for, at du har mærket efter og fundet ud af, at et skifte til Storstrøm Forsikring var det rette for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Velkommen til! 😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig tilbagemelding efter forespørgelse af skift ved forsikring

At jeg fik hurtig tilbagemelding

24 de julio de 2025

Hej Birgit

Tak for din anmeldelse og velkommen hos Storstrøm Forsikring :) Vi håber, at vi med tiden også kan gøre os fortjent til den 5. stjerne via vores personlige rådgivning, gode kundeservice og lave responstid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig sagsbehandling venlig og…

Hurtig sagsbehandling venlig og imødekommende

23 de julio de 2025

Hej Michael

Tak for de rosende ord! Vi er glade for, at du føler dig ordentligt behandlet hos Storstrøm Forsikring :)

God dialog og service

God dialog og service.
Var ikke i tvivl om at jeg skulle skifte mine forsikringer over til Storstrøm Forsikring.

23 de julio de 2025

Respuesta de Storstrøm Forsikring g/s

Hej - og ikke mindst velkommen til Storstrøm Forsikring! Vi er glade for, at du har valgt os til pba. en god indledende dialog med en af vores dygtige rådgivere.

Vi håber, at du bliver glad for os som selskab. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til dine forsikringer eller kommer ud for en skade.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.