Valorada con 2 estrellas sobre 5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

2,8

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op zoek naar lampjes voor een al…

Op zoek naar lampjes voor een al bestaande lamp? Dan hoef je niet naar Straluma! De man achter de balie was buitengewoon kort in zijn antwoord. Meer dan een uiterst onverschillige bijna vijandige "nee!" op mijn vraag of ze kaarslampjes hebben met kleine fitting kwam er niet uit. Nog geprobeerd om uit te leggen waar ik naar op zoek was door een foto te laten zien, maar meneer nam niet eens de moeite om te kijken. Compleet verbouwereerd liep ik een andere lampenwinkel in de buurt in, deelde mijn verhaal en hun antwoord verbaasde me nog meer: "oh, mevrouw, u wil niet weten hoe vaak we dat horen."

17 de agosto de 2026

Pluim voor Straluma

Straluma heeft een videlamp opgehangen. Alle afspraken zijn vooraf nagekomen. Goede communicatie. Vriendelijke monteurs die de klus kwamen klaren. Een lampje was kapot. Wordt nageleverd. Tip is wel om wat extra lampen mee te nemen voor het geval er toch iets mis is. Voor de rest prima ervaring. Tevreden.

1 de mayo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een klantonvriendelijk personeelslid

Ik kocht een dure lamp rails met spotjes koste 265 euro
Bij uitpakken bleek èèn lampje gebroken en we konden de lampjes niet in de spotjes krijgen. Moest met zuignapje, maar werkte niet. Dit gebeurde op zaterdag ochtend.
Ik ben teruggegaan, was daar om 12.45 en werd fantastisch geholpen door Angelique.
Zij heeft andere lampjes gezocht, en getest en alle 4 in de spotjes gedraaid.
Stond daar ook een zeer klantonvriendelijke en chagrijnige oude man. Hij bemoeide zich ermee, en vertelde mij dat ik wat hem betreft op een zeer slecht en onhandig moment kwam.
Ik wist niet wat ik hoorde, zo klantonvriendelijk, dat zeg je gewoon echt niet.
Terwijl Angelique mij voortreffelijk hielp, bleef hij erbij staan, het leek wel of hij ons in de gaten hield.
Ik heb daarna ook nog een mooie wandlamp gekocht bij Angelique van 124 euro.
Straluma, laat deze meneer lekker thuis blijven, deze man is niet goed voor jullie zaak.
Tot nu toe door Joke, Hans en Angelique super geholpen.
Deze oudere heer kan beter naar t bejaardenhuis

11 de abril de 2026

Montagehandleiding

Vanwege de ondergrond, was ik benieuwd hoe ik de lamp moest ophangen. Ik stuurde de vraag naar de klantenservice en kreeg een kopie van de montage handleiding van de gevraagde lamp. Was zeer behulpzaam en ik heb de lamp besteld. Was binnen 2 dagen binnen en hangt nu perfect.

9 de marzo de 2026

Onredelijke klantenservice

Helaas een zeer negatieve ervaring met Straluma.
Het begon al in de winkel met lange wachttijden voordat we geholpen werden. Dat kan gebeuren, maar achteraf gezien had dit voor ons al een signaal moeten zijn over hoe het proces verder zou verlopen.
Tijdens het gesprek in de winkel worden er mondeling verschillende toezeggingen gedaan. Achteraf blijkt echter dat deze afspraken anders worden geïnterpreteerd. Mijn advies aan anderen is daarom: laat alles wat wordt afgesproken altijd expliciet op de bon of orderbevestiging zetten.
In ons geval ging het om een bestelling met standaardproducten. Toen wij de order wilden annuleren, werd er echter gesteld dat het om “speciaal bestelde producten” ging en dat wij een hoge annuleringsvergoeding moesten betalen. Dit terwijl het producten zijn die gewoon door de winkel worden verkocht en opnieuw doorverkocht kunnen worden.
De gevraagde vergoeding vonden wij onredelijk, waardoor we uiteindelijk genoodzaakt waren contact op te nemen met onze rechtsbijstand. Daar kregen wij ook te horen dat onze bezwaren terecht waren.
Alles bij elkaar heeft dit voor ons een zeer vervelende ervaring opgeleverd. Voor ons persoonlijk reden om hier nooit meer iets te kopen, en ik zou anderen dan ook sterk aanraden goed na te denken voordat ze hier een aankoop doen.

5 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en kijken niet welke klant er eerder is aan de balie

Ik sta aan de balie te wachten tot de oudere heer van straluma klaar was met praten met een collega.
Hij ziet mij duidelijk staan, en er komt een mevrouw aan en zegt, kunt u mij helpen, en die man gaat met haar mee.
Ik zeg netjes, volgens mij stond ik er al eerder dan die mevrouw.
Zegt de oudere heer van Straluma, ja dan had u uw mond open moeten doen, met een arrogante houding.
Ik had lampen klaar staan om mee te nemen, nou voor mij nooit meer Straluma, wat een slechte en arrogante mensen die daar werken

21 de febrero de 2026

Jammer!

Wat een onvriendelijke bejegening. Service daarnaast ook belabberd. Twee lampen gekocht en met beide was er iets mis. Bij de ene lamp zat er een luchtbel in het glas. En bij de andere lamp sloot het kapje niet helemaal aan op het plafond. Deze was scheef. Contact gehad met de klantenservice. De lampen kon ik omruilen. Ik zou een mail krijgen wanneer de lampen klaarstonden in de winkel. Ongeveer 2 weken later nog geen bericht. Zelf erachteraan en toen kon ik de lampen omruilen. Terug naar de winkel en daar geen enkele vorm van excuses of medeleven. De lamp in de winkel gecontroleerd. En daar zat toch weer een oneffenheid in het glas. De medewerkers zeiden dat dit erbij hoort en als ik daar op zou letten ik nergens een lamp kon kopen. Nou, mijn huis hangt toch echt wel vol met lampen die voldoen aan mijn kwaliteitseisen. Jammer dat Straluma daar niet aan kan voldoen. En dan doet voorkomen alsof ik moeilijk doe. Een lamp van €549 mag ik toch wel verwachten dat er geen oneffenheden in het glas zitten.

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze service, of eigenlijk geen service

Dure lamp kapot, 1 maand nadat 2 jaar garantie verlopen is. Gebeld: aardige vrouw, biedt coulance aan en ophalen als in de buurt. Hierover een mail gestuurd. Antwoord ven Straluma: jammer, geheel verkeerd informeerd, geen coulance, geen ophalen, diagnose kost €50 en die krijg ik niet terug als de lamp niet repareerbaar is. Fout informatie, geen coulence, kortom: waardeloze service.

1 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Houden zich niet aan afspraak.

Lamp staat in showroom, is echter niet op voorraad. Is eigenlijk al beetje twijfelachtig. Enfin, toch maar besteld, zou 2 weken duren. Inmiddels 2 maanden verder en oorverdovende stilte vanuit Straluma. Wel bedrag aanbetaald, stuur aanbetaling maar terug!

Zaak op zich ziet er wel mooi uit, vandaar 2 sterren i.p.v. 1.

29 de septiembre de 2025

Goede en snelle service

Recent twee lampvoeten besteld, waarvan er één helaas beschadigd aankwam. Na contact werd dit snel en kosteloos opgelost. Goede bereikbaarheid, prettig contact en keurig afgehandeld. Kortom: zeer tevreden! Lampvoeten zijn van prima kwaliteit. Hier koop ik graag de volgende keer weer.

1 de septiembre de 2025

Prima bedrijf …

In het jaar 2021 een heel assortiment lampen besteld voor ons nieuwe woning en levering zou oktober 2021 worden en afspraak gemaakt (voor deze complete set) voor bezorging en ophangen van de lampen en wel in Lent nabij Nijmegen. En wij zijn keurig geholpen en alle lampen naar tevredenheid geleverd en opgehangen. Wij komen graag terug!!!!!
C.Huizing
📌Oud adres BARENDRECHT
📌Nieuw adres Lent Nijmegen

30 de noviembre de 2024

Slechte service

Lamp van 500 euro besteld, inclusief 3 standen peertjes, door verbouwing de doos niet meteen uitgepakt maar een maand na bestelling, vervolgens bleek dat de peertjes niet mee verpakt waren, maar wel op de pakbon vermeld.
Vervolgens met een uur rijden, terug gegaan naar de winkel om afgescheept te worden met dat het al te lang geleden is en dat de inpakmedewerker nooit een fout maakt want deze werkte er al 4 maanden.
Uiteindelijk maar akkoord gegaan met de helft van de kosten (30 euro) van de peertjes,
Waardeloze service

4 de enero de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Arturan lamp

De eerste ervaring met Straluma ging fout bij de bestelling: we kregen een lamp met heel duidelijke gebruikerssporen (krassen op het glas, een deuk in de voet en heel vies). Straluma heeft dat vervolgens snel opgelost, waardoor we uiteindelijk tevreden klanten zijn.

6 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkwaliteit lampen en service bij Straluma!

Voor de nieuwe inrichting van onze begane grond hebben wij bij Straluma twee hanglampen uit de Cambio-serie besteld: één met drie lampen en één met zes lampen, bedoeld voor boven de salontafel en de eetkamertafel.

Het bestelproces verliep soepel. Wij hebben gekozen voor achteraf betalen, wat ons extra zekerheid gaf. Na ontvangst en controle van de lampen hebben we de factuur direct voldaan.

De lampen waren erg goed verpakt. Ze zaten in de originele verpakking van de fabrikant, omwikkeld met dun papier van Straluma. Het pakket was daardoor herkenbaar als verlichting, maar de specifieke uitvoering bleef discreet. Dankzij het gebruik van piepschuim dat perfect op vorm was, was het glaswerk uitstekend beschermd.

De verzending was snel en correct. Voorafgaand aan de bestelling zijn we in de showroom geweest om de lampen te bekijken. Wat een enorme keuze daar! Uiteindelijk hebben we thuis besloten om de lampen online te bestellen.

Hoewel we geen contact met de klantenservice hebben gehad, was de communicatie rondom onze bestelling goed op orde. We ontvingen voldoende statusupdates over het orderverloop.

Ik zou zeker opnieuw bij Straluma bestellen, vooral vanwege de uitgebreide keuze. Onze beoordeling: 4,5 sterren. Het halve punt minder vanwege de prijs, die aan de hoge kant is, maar de kwaliteit maakt dat zeker goed.

30 de diciembre de 2024

Service is top

De bestelde lamp is tot twee keer toe geleverd met een beschadigd. Onze teleurstelling was groot. Door de snelle persoonlijke service van klantenservice medewerkster Chitra, bleven wij vertrouwen hebben dat het goed ging komen.
De 3e lamp is zonder beschadigd geleverd.
Dankjewel Chitra je bent een topper.

22 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bovenzijde 2 (!) verschillende bijzettafels - gelijmd (!)

Aantal jaren geleden een bijzettafel / kastje gekocht zwart glimmend zwaar kunststof met dikke glazen plaat aan de bovenzijde. Wat jaren later een bijzettafel met beton(-look) - zware - plaat gekocht. Een maand of drie geleden liet de glazen plaat van het zwarte bijzettafeltje spontaan los (blijkt dus gewoon aan 2 sierdoppen vastgelijmd te zijn. Vorige week viel spontaan de beton(-look) plaat van het frame van het tweede bijzettafeltje: ook vastgelijmd. Let wel; deze tafeltjes gebruiken wij voornamelijk om koffiekopjes, glazen en hapjes e.d. op te zetten. Ik heb geen aankoopbonnen meer maar verwacht dan ook niet dat een bijzettafel met lijm aan elkaar geplakt wordt. De prijzen van deze tafels vielen ook beslist niet onder de noemer “IKEA”-prijzen. Kreeg na een telefoontje aan Straluma het advies om foto’s te maken en de klacht te mailen. Gedaan. Krijg zojuist een mail terug. Men kan onze gegevens niet vinden(?!?) (bij onze verhuizing en ook daarna nog (alle) lampen aldaar aangeschaft) en kan ons dus niet verder helpen.

30 de agosto de 2024

les yeux fermés!

J'ai hésité à commander sur le site depuis la France, et je ne regrette pas. Envoi rapide, marchandise bien emballée et correspondant à la description. Plus de choix qu'en France, même si c'est un peu cher. Je recommande ce site sans hésiter.

13 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een goede ervaring met Straluma

Ik heb een goede ervaring met Straluma. Ik was wat sceptisch na het lezen van de reviews, maar toch de gok gewaagd en een lamp besteld. Meteen ontvangst bevestiging en werd het hele proces op de hoogte gehouden via de mail. Anderhalve dag later dan besteld al in huis. Goed verpakt, lamp voldeed aan de verwachtingen. Gewoon vijf sterren waard.

25 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag naar deze winkel geweest omdat we graag advies wilden voor verlichting in ons nieuwe huis

Vandaag naar deze winkel geweest omdat we lampen uit wilden zoeken voor ons nieuwe huis. Dat zijn er best wel wat en zou ook een flink aankoopbedrag zijn geweest. Niemand komt naar je toe of spreekt je aan als je aan het rondkijken bent. Uiteindelijk zelf maar iemand aangesproken. Dan krijg je te horen dat je als iets hebt gezien ze kunnen kijken of het op voorraad is. Maar wil je advies (daarvoor gingen wij naar de winkel) dan moet er een afspraak gemaakt worden. Dat kon wel weken duren. We waren 1 van de weinige klanten in de zaak, maar ze hadden geen tijd. Een lichtplan wordt alleen gemaakt in de winkel en niet op locatie. Ik heb aangegeven dat dat wel op de site staat. De vrouw die we aan hadden gesproken wist niet wat er op de site stond en ik moest zelf aangegeven waar ik dat had gelezen. Maar toen ik zei dat het een stukje hoger stond dan wat ik eerst had aangegeven reageerde ze niet zo vriendelijk. Met veel moeite ging ze een collega beneden zoeken die misschien tijd had. Maar ik moest zelf vertellen waar we voor kwamen, want mevrouw had maar half geluisterd naar ons verhaal en vertelde zelfs dat niet goed tegen haar collega. We kregen een kaartje mee om later te bellen voor een afspraak. Nou je raadt wel dat die meteen de prullenbak in is gegaan. We zijn daarna naar een andere zaak gereden waar we wel netjes te woord werden gestaan en daar uiteindelijk de bestelling voor verlichting in onze hele woning hebben geplaatst. Pech voor Straluma, maar deze zaak raad ik niemand aan. Service en klantgerichtheid is hier ver te zoeken!

2 de abril de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.