Ikke kjøp Ekornes stoler i stoff dersom du ikke har masse hår
Ikke kjøp Ekornes stoler i stoff dersom du ikke har masse hår!! (Dette er ikke en spøk!!)
Vi kjøpte 2 mellomblå Stressless stoler i stoff for 3-4 år siden. Min mann har litt lite hår, noe som er ganske vanlig
Stolen han bruker har nå fått en gulaktig overflate på hodestøtten. Jeg ringte Ekornes i dag for å høre om det var mulig å rense eller eventuelt erstatte hodestøtten som er sydd fast i stolen (bør enkelt kunne byttes)
Svaret fra Ekornes var tydelig og lett forståelig:
- Ingen reklamasjon (det var heller ikke derfor jeg ringte)
- Kunder med lite hår burde selv forstå...
- Det var ikke noe man kunne gjøre noe med - ikke rense og heller ikke erstatte hodestøtten. ER DETTE MILJØVENNLIG ER MITT SPØRSMÅL??
- Damen fra Ekornes ble, av meg, oppfattet som småfrekk på telefonen.
Det er ikke hyggelig for andre/gjester å bruke denne stolen. Prisen på hver av de to stolene med krakk var over kr. 20.000,- pr.stk. Vi har kjøpt masse møbler fra Ekornes over flere tiår, da vi har trodd at dette var noe av det beste. ALDRI MER!! Så lett kan en produsent miste en svært god kunde. Når noen (denne gangen meg) ringer, er det viktig å ha en serviceinnstilt person på telefonen. Ting kan sies på mange måter. Viktig å ha rett person på rett plass! Sorry Ekornes, dette var ikke det jeg forventet fra dere! Det var heller ingen reklamasjon, men ett spørsmål om å finne en løsning for å kunne bruke stolen (HØYT FOKUS PÅ AT MAN IKKE HAR BRUK OG KAST MENTALITET) Da gjenstår det bare for meg å takke for meg som kunde! Dette syns jeg ikke var greit. Har dere ingen tanker om bruk og kast i deres system. Er fokus bare å selge mer og mer og jo kortere produktet "varer" jo bedre for dere?