Appen är lätt att använda, och att publicera böcker är okomplicerat, och att sälja böcker är superenkelt och snabbt, både för publicering, försäljning och köp. Flera av böcker jag har publicerat har... Ver más
Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Ver más
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Ver más
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Ver más
Escrito por la empresa
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Växjö, Suecia
- studentapan.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Hade det varit möjligt hade jag inte…
Hade det varit möjligt hade jag inte gett någon stjärna alls till Studentapan. Under några månader har jag sålt böcker hos dem och tjänat bra. Men helt plötsligt får jag ett mejl ifrån dem att jag behöver sänka ner priset på mina böcker för att jag ska kunna sälja dem. En av böckerna kostar 502 kr via Adlibris, Studentapan rekommenderar mig att sälja den för 220 kr. Mina böcker är köpta via Adlibris av mig, jag har angivit att det har utmärkt utkik och får förslag om 220 kr för en bok som kostar 502 kr. Jag förlorar mer än hälften av det jag betalt och jag har använt boken under en kurs på 10 veckor. Jag kommer nu hitta en annan sida att sälja böckerna hos. Mitt tips till er som säljer böcker hos dem, kolla ordentligt igenom vad boken kostar och vilken summa ni köpt boken för, innan ni lägger ut böcker.
Säkert och snabbt
Bra priser, säkert sätt att köpa begagnade böcker på och dessutom snabb leverans.
Fantastisk webbsida!
Rimliga priser och snabba leveranstider. Enkelt att hitta böckerna man letar efter! :3
Amlt fungerar bra med sidan
Amlt fungerar bra med sidan, snabb och bra leverans
Studentapan är väldigt bra sida/företag…
Studentapan är väldigt bra sida/företag för oss som studerar och försöker skaffa billigare litteratur för våra studier. Det är bra att man kan välja om man vill ha en ny bok eller begagnad. Snabb leverans och olika betalning sätt.
bra och smidigt
Det var bra skick på böckerna trots att dem var begangnade
Det var bra skick på böckerna trots att dem är begagnande så det var 100% värt pengarna. Det var även en lätt tillgänglig hemsida och lätt att hitta det man skulle. Leveransen var även snabb och bra. Skulle definitivt rekommendera studentapan om du vill ha det billigare alternativet på böckerna men ändå av god kvalitet
Jag har köpt 3 medicinska studie böcker
Jag har köpt 3 studieböcker som varit jätte fina och till ett mycket bättre pris än om jag köpt ute i handeln. Tack för att ni finns😍 Dessutom får jag mail då du ger väldigt bra studietips.
Beställningen var säker då man använder sitt bankID.
Och böcker kom inom en vecka i alla fall för mig,
Tusen tack ifrån
Maria Ekvall Lang
Så mycket smidigare än vad jag hade…
Så mycket smidigare än vad jag hade förväntat mig! 🌟 Sålde 8 kursböcker inom 2 veckor och fick pengarna direkt på mitt bankkonto. 😊 Smidigt att bara behöva visa qr-kod för postombudet så skriver de ut fraktsedeln.
Har fungerat toppen alla gånger!
En jättebra och meningsfull säljsida
En jättebra och meningsfull säljsida, i toppklass! Lätt att både sälja och skicka kurslitteratur, med goda råd från Studentapan längs med vägen.
Rekommenderas!
Bra sätt att få tillgång till begagnad…
Bra sätt att få tillgång till begagnad kurslitteratur på en enkelt och säkert sätt.
Enkel att använda och smidig leverans!
Så smidigt att köpa ifrån
Så smidigt att köpa ifrån, trovärdiga bedömningar av böckers skick och snabba leveranser.
Enkelt och smidigt att skicka böcker
Enkelt och smidigt att skicka böcker. Snabba svar och återkoppling. Betalning för sålda böcker kom snabbt. Kan verkligen rekommendera studentspan.
WOW!
Vilken supersida jag hittat till. Hur bra att kunna köpa böcker på det här viset för att sen veta att jag kan sälja dom vidare. Vi hjälper varandra & miljön. Känns fint! Och tryggt!
De är super professionella bok försäljning hemsida
Den hemsida super professionellt och det är mycket enkelt att man hitta vilken bok som helst. Säkert och tryggt när man köper boken så man känner tryggt för att de använder bra system att skydda alla kunder köpare eller säljare.
Snyggt jobbat studentapan.
Bara bra inga problem smidigt
Fantastisk fin tjänst som funkar över…
Fantastisk fin tjänst som funkar över all förväntan. Beställde fyra böcker från lika många säljare och alla kom fram lika snabbt, bara några dagar senare, i fint skick.