Appen är lätt att använda, och att publicera böcker är okomplicerat, och att sälja böcker är superenkelt och snabbt, både för publicering, försäljning och köp. Flera av böcker jag har publicerat har... Ver más
Utifrån mina egna erfarenheter som student, är Studentapan en mycket pålitlig och tillfredsställande plattform för att köpa begagnade kursböcker och ta del av student rabatter. Priserna på de begagna... Ver más
Smidigt, enkelt och tryggt. Super nöjd med allt. snabba och smidiga leverans och produkterna motsvarade allt enligt min beställning. kommer även i fortsättningen att göra mina inköp via Student apans... Ver más
En fantastiskt bra och användarvänlig app! Det är otroligt smidigt att både köpa och sälja kurslitteratur, och hela processen från sökning till betalning och frakt fungerar klockrent. Det enda lilla m... Ver más
Escrito por la empresa
Köp dina kursböcker direkt från andra studenter och spara uppåt 70%. När du är klar säljer du enkelt vidare böckerna och tjänar pengar på nolltid.
Växjö, Suecia
- studentapan.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Supwr bra snabbt och säkert.
Snabb service och stort utbud!
Smidigt
Smidigt, bra priser och tydlig support hela vägen, både när man köper eller säljer böcker.
Mycket bra
Upplever tjänsten trygg och säker, fint bemötande i kundtjänst och bra leveransprocess.
Tryggt köp och mycket bra utbud.
Supersmidigt, billigt och enkelt!
Supersmidigt alltihopa! Tydlig och enkel hemsida där man får bra information om skick, upplaga samt hur mycket billigare det är på studentapan jämfört med nypris på böckerna. Även så smidigt att betala! Kommer definitivt köpa mer kurslitteratur där.
Smidigt och enkelt att köpa och sälja…
Smidigt och enkelt att köpa och sälja begagnad kurslitteratur!
Snabbt,säkert och pålitligt.
Snabbt, säkert och pålitligt.Både för säljare och köpare. Ett extra plus för den fiffiga beskrivningen över hur man själv kan skapa egna paket
Så smidigt
Så smidigt! Det är så enkelt att lägga upp böcker till försäljning.
Allt gick snabbt och smidigt
Allt gick snabbt och smidigt, är så tacksam att studentapan finns :)
Det var oerhört smidigt och pålitligt
Det var oerhört smidigt och pålitligt! Både köp och försäljning.
Super bra hemsida och smidigt att söka…
Super bra hemsida och smidigt att söka olika kurslitteratur, en enkel och smidig betalningssätt. Kurslitteraturen är enligt beskrivningen mycket seriösa.
kommer enligt leveranstiden.(inga strul)
Jag har stort förtroende för er🥰🙏🥰
Bra hjälp i jakten på studentlitteratur!
Visste inte att tjänsten fanns men tack vare Studentapan så har jag nu alla böcker på plats inför terminsstart, dessutom till ett rimligt pris... uppskattas mycket!
Smidig, snabb och pålitlig tjänst
Jag är jättenöjd och rekommenderar Studentapan! Hemsidan är tydlig, väldigt enkelt att använda, fick böckerna snabbt och de var fina, precis som i beskrivningen. Jag fick information om alla uppdateringar, samt fick jag möjlighet att godkänna böckerna efter jag fick dem hem. Superbra service, jag är imponerad!
Ett bra hjälpmedel under studierna.
Jag är mycket nöjd med Studentapan. Plattformen är enkel att använda, smidig och har varit till stor hjälp under mina studier. Jag rekommenderar den gärna till andra studenter. Tack för en bra tjänst!
Sjukt smidigt
Sjukt smidigt och bra information från beställning till leverans.
Mycket smidig
Mycket smidig, enkel och trygg hantering för att sälja böcker.
Bra idé med en sådan här sälj och…
Bra idé med en sådan här sälj och köp-sajt och det funkar också utmärkt. Böckernas skick stämmer och säljarna är oftast väldigt snabba på att skicka sina böcker. Rekommenderas!