Consulta las opiniones de los clientes
Min klasse og jeg fandt i starten af dette skoleår ud af ,at vi skulle på studietur til Dublin i marts måned, og selvfølgelig var det vigtigste at vi fik nogle lækre studietrøjer. Vi var et par styk... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi leverer jeres studietrøjer, efterskoletrøjer og firmatøj til de bedste priser og med den hurtigste levering. Jeres studietrøjer leveres indenfor max 10 hverdage, og vores proces er super simpel. Eleverne i klassen kan frit vælge, om de ønsker en t-shirt, sweatshirt eller en hoodie samt betale for den gennem vores individuelle betalingssystem. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne løsning, som sikrer jeres klasse fuld fleksibilitet.
Información de contacto
Overgaden Neden Vandet 9C, 3., 1414, København K, Dinamarca
- 71 99 00 09
- hej@smilo.dk
- studietrøje.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk
Det var super nemt at desgine trøjen og super smart det med at man laver en shop og alle selv bestiller sin trøje. Kunde servicen er fantastisk! Vi fik svar på alle vores spørgsmål og vi fik super hurtig hjælp med de problemer de havde. Jeg anbefalder det virkelige hvis i skal lave jeres studietrøjer at bruge Smilos hjemmeside. 5 stjerne ville 100% bruge deres hjemmeside igen!
Mega god virksomhed med de sødeste fra kundeservice
Mega god virksomhed, som hjælper dig igennem hele processen. Blot én mail skabte en god og hurtigt kontakt. Efterfølgende har det hele været nemt, jeg har haft kontakt over mail, og besked med Sara fra smilo, som ikke mindst har guidet mig igennem hele oprettelsen, men også en støtte når der opstod forvirring. Jeg er utrolig glad for valget af denne virksomhed til at lave vores studietrøjer. Tusind tak for det!
Anbefaler på højeste plan!! De har gode kompetencer og en stor tålmodighed når det er lidt kompliceret🙏🏻🫶🏼
Nem og god kommunikation
Det er altid meget stressende at skulle købe noget til en hel klasse og alle vil jo have noget forskelligt, men det har smilo virkelig gjort nemt. Vores klasse fik hjælp af en fantastisk og sød medarbejder ved navn Katja, og hun kunne ikke have gjort det nemmere for os. Kommunikationen var nem og hurtig og der var ingen problemer what so ever. 10/10 herfra
Perfekt
Super god kundeservice og trøjerne er i rigtig god kvalitet. De kom hurtigt og når vi havde bøvl med trøjerne hjalp de og var rigtig søde😊
Meget mere end studietrøjer..
Meget mere end studietrøjer... Utrolig imødekommende, venlige, gode råd og vejledning og stor opfølgning.
Selv om størrelsesfejlen var vores egen, hjalp Smilo os hurtigt og professionelt. De lavede en ny trøje uden ekstra omkostninger, og den blev leveret inden for et par dage og matchede perfekt med resten af bestillingen. – og et særligt tak til Katja for hendes enestående hjælp 🙂Vi er meget taknemmelige og giver Smile vores varmeste anbefaling.
Super god service og hurtigt svar retur🤩
Super god oplevelse
Jeg har på vegne af min klasse bestilt studetrøjer til vores tur til Amsterdam. Vi fandt et design på deres hjemmeside, som vi fik sat vores navne på samt klasse. Dette gjorde jeg over en telefonsamtale med den sødeste medarbejder. Alle vores ønsker blev opfyldt og alle var så glade. Der var intet, der manglede eller noget, der var forkert, da pakken ankom.
Jeg ville varmt anbefale Smilo til andre og bruge dem igen, hvis jeg skal bestille studietrøjer eller andet igen.☺️
HELT ALDELES FANTASTISK 🌟
HELT ALDELES FANTASTISK 🌟
Der er ikke ord, der kan beskrive min og min klasses taknemmelighed. Smilo.dk er seriøst på et andet niveau; høj kvalitet, fint trykkeri og specielt fremragende kundeservice - de scorer over forventningerne på alle punkter!!!
Vi var i tidspres og skulle finde os et sted at få vores studietrøjer lavet indenfor en uge. Her stødte vi så på Smilo.dk og allerede ved første øjekast, så det ud af perfektion - lækker og nem hjemmeside, et fantastisk katalog med et hav af valgmuligheder.
Vi havde dog problemet, at vi nok ikke ville kunne nå at få trøjerne lavet, grundet tidsmangel og høj efterspørgsel.
Heldigvis stødte vi så på den vidunderlige Katja, som gjorde alt, hvad hun kunne. Grundet hendes store hjælp, endte vi altså med at få fat på trøjerne i sidste øjeblik.
Det var altså en yderst positiv oplevelse, takket været den hjælpsomme, venlige og fremragende Katja 🙏 🤩
Vælg Smilo.dk for den bedste service og højeste kvalitet!!! De skuffer ikke 😁
Nemt, lækkert og til en god pris ✨
Rigtig god service og tøjet var super
Alt er i top
Hurtig levering! Mega god og hurtig kundeservice. God kvalitet af trøjer. Alt spiller
Helt fantastisk kundeservice af Katja
Helt fantastisk kundeservice. Katja er helt ekstraordinær! Har vejledt under bestillingen og fulgt op med GLS vedr leveringen. Har meldt tilbage på mail, sms og per telefon.
Trøjer med fejl (løste situationen fantastisk)
Vi fik nogle trøjer med fejl på dsv, dog var de virkelige sød da man ringede til dem og forklarede situationen med trøjerne, udover det fik vi tilsendt nogle nye trøjer💕 smilo kan 1000% anbefaledes fra min side af virkelig fantastisk virksomhed
Eksemplarisk kundeservice
1/5
Blå bog ankom med fedtfingermærker og skrammer på og var fyldt med trykfejl.
Jeg modtog heller ikke min digitale version.
---
5/5
Efter blot et par timer blev der reageret på anmeldelsen. Ingen dårlige undskyldninger, ingen dårlige forklaringer. Der blev bare handlet på det med det samme.
Det her er sådan kundeservice bør være alle steder.
Bogen var nusset
Bogen var nusset, fedtet og havde ridser, da jeg modtog den. Desuden mangler der nogle e'er i teksten.

Respuesta de Smilo.dk
Mange fejl, men god kundeoplevelese
Endelig fin nok blåbog, men den kom fedtet og med kradsemærker på. Der er alt for mange print fejl i bogen, og det er bare ærgerligt at give penge for noget som der er så mange fejl ved. Det er ikke kun min blåbog der er printfejl i. Det er alles blåbøger. Efter at have været i kontakt med en medarbejder fra Smilo har de været vildt søde til at hjælpe, og har anskaffet hele skolen med nye bøger uedn fejl.

Respuesta de Smilo.dk
Virkelig hjælpsomme og dygtige folk
Virkelig hjælpsomme og dygtige folk, der også har sans for æstetik og tidspres ;-) Ikke "bare" en trykker. Super god oplevelse, og god kvalitet på både trøjer og tryk!
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, super god service. Hurtige svar og var der til at hjælpe med det samme, hvis der var gået noget galt i en ordre. En stor anbefaling! Og hurtig levering. Tak til Katja for den gode hjælp
Mega god oplevelse hos Smilo
Mega god oplevelse hos Smilo. Min efterskole skulle have lavet årstrøjer og de var mega søde til at hjælpe os. Deres designer Katja hjalp os med at få styr på hvordan vi ville have det skulle se ud og hun var mega sød og tålmodig! Virkelige søde, og hjælpsomme. Kæmpe anbefaling herfra!!
God prøveaften
Mega god prøveaften! De to søde og sjove piger der holdte prøveaftenen, hjalp mig med at finde den perfekte trøje. De skabte en mega god stemning og de havde mega godt styr på det. Glæder mig til at modtage min trøje
God kundeservice
Vores datters rideklub havde bestilt en række hættetrøjer, men fra vores side, blev der bestilt en forkert størrelse til vores datter.
Smilo var dog hurtige til at hjælpe med den rette størrelse og vores datter fik hurtigt en ny trøje. Til stor glæde.
Tak for hurtigt behandlingen og især en tak til Katja som hjalp undervejs.
Jeg kan kun anbefale virksomheden fremover.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.