Stugsommar Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En stuga som passar väldigt bra för ett par som både vill ha lite lugn och ro och är intresserade av att upptäcka omgivningen. Stugan är nybyggd och fräsch. Ägaren var lätt att få kontakt med, hjälps... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tror det var den finaste stuga vi nånsin hyrt. Så trevligt och bekvämt inrett. I köket fanns allt man kan tänkas behöva. Sköna sängar. Allt var så rent och fräscht. Fin och lugn omgivning.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I de senaste 12 åren har jag bokat en stuga på Stugsommar minst 8-9 gånger. Jag är i allmännhet nöjd, men jag måste säga att jag för första gången blev upprörd vid bokningen, när jag forstod att jag s... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Själva processen att boka stugan och informationen var bra men andra gången, efter 5 minuter, då jag gick in och skulle kolla igen hade priset plötsligt höjts från 5.853 kr till 7.568 kr. Det var väl... Ver más

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Över 1.100 fina stugor och sommarhus uthyres, när du vill hyra stuga på Västkusten, Öland, Skåne, Österlen, Dalarna, Värmland, Bohuslän eller Halland.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

216 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket fin och lyxig stuga

Hyrde stuga på Gotland för 10pers. Allt fungerade smidigt med bokning/betalning och nyckeluthämtning (fick en kod till stugan) Bilder och beskrivning överensstämde med verkligheten. Mycket fin och lyxig stuga med allt man kan tänka sig, både vad gäller uteplatser i solens alla lägen och grill samt inomhus med många faciliteter.

4 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning!! Stugsommar är en oseriös förmedlare

Jag hade betalt 19.000 kr för en vecka i en stuga där 7 sängplatser skulle finnas, öppen spis, kök med vedspis, eka med motor. Inga förbehåll, förutom utedusch dock med varmt vatten.

När vi anlände fanns det endast 4 sängplatser, och dammet gav allergisk reaktion. Varmvattenberedaren var så dålig kapacitet att vi (4 personer) fick åka till badhuset för att sköta vår hygien. Ekan hade ingen motor (viktigt för oss!), alla skåp och byråer låsta vilket gjorde att vi fick leva ouppackat. Öppna spisen och vedspisen var det eldningsförbud på. Kyl/frys gick sönder efter två dagar.
Vi talade med Stugsommar och fick hjälp alls under veckan. Vi valde att häva köpet andra dagen, men Stugsommar drog ut på det, och sa åt oss att reklamera när vi kom hem. Då började kampen! Vi fick efter ca tre månader tillbaka 15% av kostnaden. Avskyvärd hantering!!!

29 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde stuga o betalade enligt…

Beställde stuga o betalade enligt faktura, fick ändå påminnelse om obetald? Även mail att stugan var avbokad.
Genom att kontakta Dancenter booking o bevisa att fakturan är betald så fick jag nytt mail med hyresbevis. Tycker att en ursäkt vore på sin plats, för besväret ni åsamkat mig.

7 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stor varning för Stugsommar!!

Stor varning!!!

Hyrde ut min stuga via detta företaget.
Stugan och tomten blev vandaliserad, mycket förstört och dem betalade inte en krona via sitt försäkringsbolag.
Kräver kvitton på arvegods och betalar inte för förstörda möbler, glas, porslin dörr, eller sönderkörda gräsmatta med bil m.m.
Sopor slängda över hela tomten.
Fick åka och slänga 1 hel stor sopsäck och köra till tippen.

Detta är det värsta företaget att hyra ut något via, som jag upplevt.
Påtvingat flerårigt avtal, som om du vill bryta pga vanskötsel av hyresgäster, kommer kräva dig på 10.000 kr minst och åtal/domstol i Malmö.
Hyrde ut säsong 2023-2024 har grymt ångrat detta och aldrig fått ersättning för någonting som blev förstört.

Mycket stor varning för detta oseriösa uthyrningsföretag och deras samarbetspartner.

1 de agosto de 2024

Bra service genom chatten

Bra service genom chatten. Fick svar på frågorna. När fakturan var betald fick vi ytterligare information, vilket är positivt. Tack för all hjälp! Vi ser fram emot att komma till Strömstad.

17 de enero de 2025

Enkelt att filtrera

Enkelt att filtrera, jättebra när man har hund med sig! Väldigt bra karta som i detalj visar vart stugan är, det uppskattas för att få bra koll på avstånden.
Väldigt smidig bokning

21 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi vill varna alla stugägare för att hyra ut via stugsommar

Vi vill varna alla stugägare för att hyra ut via stugsommar. Det är extremt svårt att få svar på mail. I bästa fall har vi fått svar efter några dagar om vi ringt också, men oftast har det snarare dröjt veckor om vi ens fått svar.

De ändrar och sänker priset även långt i förväg även om det står i kontraktet att de endast kan göra det nära inpå. De är extremt oflexibla. Det går t ex inte att högsäsong både sommar och vinter.

Dessutom tar de inget ansvar om gästen inte städat utan säger att de bara kan maila och be om betalning till oss trots att hyresgästen har avtal med dem och inte med oss.

Inte ens en uppsägning av kontraktet kunde de hantera korrekt utan vi fick maila och ringa flera gånger och ändå lyckades de göra en bokning för nästa år trots att vi sagt upp vårt kontrakt i tid. Så oprofessionella. Använd er inte av dem!!!

2 de octubre de 2024

Funkar bra

Jag har hyrt via Stugsommar två gånger och det har funkat väldigt bra. Det var dock extremt svårt att få länken för att skriva en recension om stugan, med hjälp av hjälpsam support gick det till slut.

20 de julio de 2024

Undvik Stugsommar!

Stugsommar tillämpar en helt galen prissättning och beskriver sina objekt felaktigt. Vi hyrde ett renoverat hus som hade ett skrotupplag i trädgården. Stugsommar vägrar också föra diskussion om kompensation när det uppenbarligen har felat. Undvik Stugsommar om du vill ha en fin semester!

9 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Haus in Schweden gebucht und angezahlt

Haus in Schweden gebucht und angezahlt. Dann kam DanCenter mit der Info : Haus kann nicht mehr vermietet werden und auch zukünftig nicht mehr !
Nun haben wir im Chat gemeinsam eine Lösung gefunden und ein neues Haus buchen können. Hier war DC sehr behilflich !!! Dann im Haus diverse gravierende und leichte Mängel festgestellt und an Stugsommar gemeldet . Keine Reaktion. Nach dem Urlaub dann schriftlich per Email an DanCenter gemeldet. Hier kam die Aussage ich solle mich an Stugsommar wenden. Stugsommar sagt aber ich soll das an DanCenter schicken. Habe mich dann im Chat beschwert und erhielt die Antwort, ich solle doch bitte beiden neu schreiben. ????? Dieses im Chat abgelehnt und gebeten man möge es im Chat weiterleiten. Seitdem NICHTS mehr :-(((( Hätte zumindest ein Dankeschön erwartet und vielleicht kleine Aufmerksamkeit für die nächste Buchung.
STILL RUHT DER SEE. Ob ich mal nach Indien schreibe????? DANCENTER / StugsommarNIE WIEDER !!

10 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag tycker att ni får kolla med stuga…

Jag tycker att ni får kolla med stuga innan ni hyr ut!
Det är inte alls som det står på bilden. Ni får absolut inte ta pengar för städning eftersom vi hade städat när vi kom in innan vi kunde använda något.
Jätte besviken tyvärr!

19 de agosto de 2024

Toppen ställe

Toppen ställe! Mysig stuga som har allt, nära till många fina vandringsleder.
Mycket bra hyresvärd som kom direkt och åtgärda när vi fick ett litet problem.

27 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Stuga som anges vara anpassad för 7…

Stuga som anges vara anpassad för 7 personer. Det finns ett litet matbord för fyra där, så vi gick äta i omgångar istället för att ha trevliga matstunder tillsammans. Det finns en dubbelsäng och en våningssäng. Sedan har man klämt in tre sängar på ett utrymme som egentligen är en inglasad veranda, och satt in en bäddsoffa och en bäddfåtölj där.

Japp! Det finns 7 sovplatser i stugan, men jag skulle rekommendera den för fyra, om ni vill äta tillsammans och inte stå på varandra i en vecka.

Långt till närmaste bad och husägaren bor på området och går runt och stirrar på en. Så tycker ni det låter mysigt, satsa. Man kände sig inte välkommen direkt.

Som krydda på moset så fanns en jätte sliten gungställning på gården, med en plast bebisgunga och en till gunga. Den var solblekta, gammal och plasten var superskör. Bebis gungan gick sönder i fronten där fram av att ett av våra barn rörde den. Ingen har alltså satt sig i den eller varit vårdslös med den, dom rörde den.

För detta ska stugägaren ha 400:- fick vi veta två veckor efter hemresa. En splitter ny bebisgunga i finare modell kostar 149:-

Jag upplever inte det som rimligt alls. Jag personligen skulle ha skämts om jag som uthyrare skickade bilder på en jätte sliten gammal plastbit som ser ut att ha stått ute året runt och bad om 400:- för att den gick sönder av att bli petad på.

Jag var inte direkt nöjd med att stugan egentligen inte var anpassad för 7 personer till att börja med, första kvällen kände jag för att åka hem, då vi egentligen bara bodde på någons gräsmatta och det kändes som att man var ivägen. Vi har en egen gräsmatta hemma att leka på och det var det som fanns att göra. Ingen vidare semester att hysscha på barnen för de som bor här kanske ska upp och jobba imorgon osv... Vi gjorde det bästa av veckan ändå. Hade lämnat det bakom mig, men nu vill man dessutom ha 400:- för en jätte gammal fallfärdig bebisgunga som kostar långt mindre ny.

Stor fet varning på att hyra där.

21 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boka inte via detta företag

Boka inte via detta företag. Så besviken!! Fick lämna stugan vi hyrde efter 3 dygn då sonen fick epilepsi anfall och började kräkas. Vi upptäckte då att stugan var full med mögel i sovrummet.. stugan var oxå helt sne vilket resulterade i illamående och sjösjuka. Vi har försökt reklamera detta i 3 veckor nu. Går flera veckor utan svar och dem vägrar betala tillbaka våra pengar trots att vi INTE kunde nyttja stugan. Sjukt dåligt servicemindade. Blä kommer aldrig ner hyra via stugsommar

13 de julio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Skadedjur - ska anmälas första dygnet

Inledningsvis nöjd med bokningförfarande och stugan vid ankomst. Tyvärr var fasad och väggar angripen av skadeinsekter. När vi insåg att nattligt ihållande knarrande i flera sovrumsväggar var insekter och inte vind, anmälde vi till Stugsommar. Svaren var att ingen kompensation ges för obehag eftersom det inte anmälts under de första 24 h. Svaren kom på engelska och min upplevelse är att det inte fanns support i Sverige.

3 de agosto de 2024

Mycket missnöjd

Mycket missnöjd. Kostade 20000 för två v i Lysekil. Beskrivningen motsvarar inte verkligheten. Dessutom bygge på ägarens andra hus som låg TÄTT intill. Buller och störningar. Klagat till Stugsommar. Svar att de förstår…bla bla…. Kompensation en värdecheck på 950 när vi bokar nästa gång!!! Kommer förstås ALDRIG att boka genom dem.

27 de julio de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.