Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was mijn eerste bestelling bij SuitSuit, het kwam netjes binnen de levertermijn aan. Helaas was mijn bestelling niet compleet, de klantendienst was erg klantvriendelijk en behulpzaam, zij handelde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn dochter heeft in maart voor haar verjaardag een Suitsuit koffer gekregen vd vriendengroep. In juli op vakantie en bij aankomst blijkt er een wiel af te zijn. Tui fly schuift verantwoordelijkheid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service van Suitsuit via online chat. Zijn erg behulpzaam en zoeken met je mee naar een goede oplossing.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met SUITSUIT. Ik heb via hun eigen website een tas gekocht van ruim €140. Na nog geen 3 maanden en slechts een paar keer normaal gebruik vertoonde de tas al duideli... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje

Escrito por la empresa

Wij willen dat elke vrouw zich 'top of the world' voelt als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt. Klaar om de wereld te ontdekken, op zoek naar inspiratie en avontuur.

3,9

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na 8x gebruik gaan ritsen kapot

In het bezit van 1 grote en 1 handbagage koffer van Suit Suit inclusief packages.
In eerste instantie heel blij met de aanschaf.
Nu na vaker gebruik van de grote koffer en packages merk ik dat de kwaliteit verminderd en irritatie geeft.
> 1 ritsklip brak gisteren af
> 2 andere ritsen lopen niet meer soepel, waardoor sluiten niet gaat
> nu ik op een reis ben waarvoor ik uit de koffer leef, merk ik dat het heel onhandig is dat je niet weet wat in welke cube zit.
Kortom, ik begin me nu te irriteren aan het gebruik merk ik. Heel jammer, want qua design en formaat nog steeds amazing.
💡Tip voor de package cubes:
Kleine transparante vensters op de ondoorzichtige cubes, met bijpassende verwisselbare inschuifbare kartonnen kaartjes, waar je op kunt schrijven wat er in zit. Dat zou meeeeeega praktisch zijn.

17 de febrero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Bedankt voor je feedback! Wat ontzettend vervelend dat jouw items niet helemaal bevallen.
Goed om te weten is dat je wel garantie hebt op jouw producten.
We raden je dan ook aan om ons garantieformulier even in te vullen. Deze vind je terug onderaan op onze website.
Dan kijken we graag met je mee naar de schade en zoeken we naar een gepaste oplossing!

Heel tevreden

Heel tevreden

13 de febrero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

item nooit geleverd en mensen aan het lijntje houden

UPDATE: beste suitsuit het item heeft meer dan een week op stock gestaan en indien ik wilde had er meerdere kunnen bestellen, daarnaast had uw collega mij dat vanaf dag 1 kunnen zeggen dat er geen stock was ipv het excuus van het weer. Dus de uitleg die U geeft is een simpele uitleg maar zeker niet correct.
een item is niet op stock, ik zet een herinnering en ja hoor hij is er weer dus ik bestel deze maar wordt maar niet geleverd, ik mail en chat en krijg de excuses van het slechte weer wat ik begrijp, maar ondertussen nog steeds niks ontvangen, mails worden genegeerd, dus probeer ik de chat, nu is het product niet meer op stock en krijg ik dus weer niks, nu komen ze met het excuus dat het product nooit op stock is geweest en dat ik dus een melding had moeten krijgen, ik stel de vraag waarom ze me aan het lijntje houden met excuses van het weer en niet reageren op de mail, maar dan krijg je enkel te horen excuses zonder enige uitleg, ze hadden simpel wegen een week geleden al kunnen melden dat het item er niet was en geld terug storten maar de mensen zo aan het lijntje houden en dan gewoon amper of niet reageren is totaal ongepast

10 de febrero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Wat ontzettend vervelend dat jij jouw bestelling niet hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak.

Het kan soms voorkomen dat een item terug op voorraad is als er bijvoorbeeld een retour gestuurd product terug op de website komt. In dat geval krijg je een mailtje als je je daarvoor hebt ingeschreven.

Soms is het systeem niet snel genoeg en als het product door 2 klanten wordt afgerekend, krijgen ze beide een bestel bevestiging, terwijl enkel de eerste bestelling kan worden uitgestuurd. Vandaar dat je bestelling waarschijnlijk geannuleerd moest worden.

We zien dat een van onze collega's gelukkig gister met je in contact is geweest en je verder heeft geholpen met de uitleg.

Alvast bedankt voor je begrip.

Bestelnummer NL276461

Bestelnummer NL276461
Ik stuur een mail aan de klantenservice .
Totaal geen reactie ????

2 de febrero de 2026

Hoi Carla,

Bedankt voor je bericht.

We zien dat je gisteravond een mail hebt gestuurd. Wij zijn in de avond niet open en reageren daarom niet op mails.
Vanochtend is jouw mail direct opgepakt en heeft een van onze collega's je direct een reactie gestuurd.

Mocht je verder nog hulp nodig hebben, horen we het uiteraard graag.

Echt geweldig

Echt geweldig. Producten zijn echt premium. En de verpakking maakt het al helemaal uniek. Echt cadeautjes!

31 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Bedankt voor je review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de producten en de verpakking.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Kundenbetreuung… Alles ohne…

Super Kundenbetreuung… Alles ohne Verzögerung und unglaublich freundlich! Man fühlt sich als Kunde wirklich respektiert!

20 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Vielen Dank für Ihr Feedback! Schön zu hören, dass Sie unseren Kundenservice so positiv erlebt haben und sich gut betreut fühlen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf met een waardeloos…

Waardeloos bedrijf met een waardeloos klantenservice.
Verdient niet eens verdere uitleg!!

23 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad — dat is natuurlijk niet de bedoeling. We helpen je graag om dit op te lossen. Wil je contact met ons opnemen via klantenservice@suitsuit.com en je ordernummer vermelden? Dan kijken we het meteen voor je na.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooi ontwerp maar er komen heel snel…

Mooi ontwerp maar er komen heel snel krassen op. Ook de ritssluiting houdt het niet lang.

30 de diciembre de 2025

Respuesta de SUITSUIT

Bedankt voor je feedback.

Wat vervelend dat je niet helemaal tevreden bent met je koffer. We zouden je graag willen vragen ons garantieformulier in te vullen.
We kijken namelijk altijd graag of er iets is wat we voor je kunnen doen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen is makkelijk en snelle levering

Bestellen is makkelijk, duidelijke site. Alle maten en het gewicht staan omschreven. Prachtige koffers. Fijne indeling en allerlei accessoires zijn er bij te bestellen.
Bestellen en de volgende dag al in huis. Top!

17 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat bestellen zo makkelijk ging en dat de productinformatie duidelijk is. Leuk dat je zo tevreden bent over de koffers, de indeling en de accessoires. We wensen je er veel reisplezier mee!

Hele mooie set besteld

Hele mooie set besteld, hele mooie en ruime koffers superblij mee.. verzending was ook
Supersnel

23 de diciembre de 2025

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de set en dat de koffers aan je verwachtingen voldoen. Fijn ook dat de levering zo snel was. Veel plezier ermee!

Handbagage

Handbagage aangekocht via de site online.
- gemakkelijk gevonden wat ik nodig had
- update betreft levering
-vlotte/ snelle levering

15 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Fijn dat je zo tevreden bent met onze service!

Bestelling incompleet

Bestelling incompleet, mail gestuurd maar geen reactie terug. Erg vervelend

14 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Wat ontzettend vervelend dat je jouw bestelling niet in zijn geheel ontvangen lijkt te hebben. Excuses voor het ongemak.

Omdat het om grote pakketen gaat, kan het voorkomen dat niet alle items op dezelfde tijd worden geleverd.

Helaas kunnen we via dit platform jouw ordernummer niet zien. We willen je vriendelijk vragen om ons een mail te sturen met je ordernummer en de missende items naar klantenservice@suitsuit.com. Je kunt ons ook per chat of telefoon bereiken. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Mooie producten

Mooie producten. Snelle levering en duidelijke communicatie

13 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor je review! Fijn dat je onze producten, snelle levering en duidelijke communicatie waardeert. Veel plezier met je aankoop.

Enorm blij mee

Super blij met mijn leren tassen. Het leer ziet er prachtig uit, mooie kleur, en de tassen zijn beiden netjes afgewerkt. Ook fijn dat er een verzorgingsset te koop is dan blijven ze nog langer mooi!!

10 de diciembre de 2025

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor deze fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de leren tassen, de afwerking en de kleur. Goed om te weten dat de verzorgingsset ook bevalt. Veel plezier met je tassen.

Het is mijn 1ste aankoop van suitsuit

Het is mijn 1ste aankoop van suitsuit, en ben heel erg tevreden mee. De snelle afhandeling en bezorging ging heel vlot (ondanks het slechte weer).
Bedankt suitsuit. 🙏

12 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je eerste aankoop bij SUITSUIT zo goed is bevallen. Mooi dat alles ondanks het weer vlot is verlopen. Veel plezier met je aankoop.

Snel binnen

Snel binnen, prachtige stijlvolle koffers

1 de enero de 2026

Respuesta de SUITSUIT

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en het design van de koffers.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.