Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den største anbefaling! Asger gør et kæmpe stykke arbejde sammen med de andre undervisere for, at personlig træning i Danmark får et langt højere niveau, end vi har set før. De er i stand ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne rose netop denne uddannelse, for at gå i dybden med anatomi, fysiologien og ikke mindst selve PT delen "how to" være PT selvstændig eller kommerciel retning. Jeg arbejder i forveje... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uddannelsen hos Sundhedcph har givet mig et solidt faglig fundament som personlig træner. Der var fokus på både teori, praksis og forståelse, for det virkelig arbejde med klienter. Virkelig en uddan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god uddannelse hvis man ønsker at gå lidt mere i dybden. Underviserne gør det spændende og det er tydeligt at det faktisk er noget de brænder for

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Den største anbefaling

Den største anbefaling!

De er i stand til at hæve gennemsnittet for den studerende til et niveau, hvor det er mildest talt imponerende.

Ingen studerende bliver glemt eller ladt i stikken, når det bliver svært - verdens største skulderklap til Danmarks bedste PT-uddannelse!

En PT-uddannelse i absolut topklasse

En uddannelse der rent faktisk gør dig klar til virkeligheden som personlig træner

Jeg har haft et helt igennem fremragende forløb hos Sundhed CPH, og det er uden tvivl den bedste investering, jeg har gjort i min faglige udvikling.

Det her er ikke bare et hurtigt kursus, hvor man lige får overfladisk viden det er en gennemarbejdet og seriøs uddannelse, der formår at kombinere teori og praksis på en måde, så man føler sig fuldstændig klædt på til arbejdet som personlig træner fra dag ét.

Undervisningen er på et imponerende højt niveau. Anatomien og fysiologien bliver formidlet så komplekse emner bliver lette at forstå, og samtidig er der stor fokus på, hvordan man rent faktisk bruger sin viden ude på gulvet med rigtige klienter. Det gør en kæmpe forskel.

Underviserne brænder tydeligt for faget, og deres engagement smitter. De formår ikke bare at lære fra sig de motiverer, udfordrer og løfter niveauet hos alle deltagere, uanset udgangspunkt. Samtidig får man konkrete værktøjer til både coaching, kommunikation og den kommercielle del af branchen, så man står stærkt, hvis man vil arbejde selvstændigt eller bygge sin egen forretning.

Det, der virkelig adskiller Sundhed CPH fra andre uddannelser, er hvor praksisnær den er. Man går derfra med selvtillid, kompetencer og en klar forståelse af rollen som personlig træner ikke bare hvad man skal gøre, men hvorfor og hvordan.

Jeg oplevede også et enormt stærkt læringsmiljø med dygtige undervisere og et team, der oprigtigt ønsker, at man lykkes. Man føler sig set, støttet og taget seriøst hele vejen.

Hvis du overvejer at blive personlig træner og gerne vil tage din faglighed til et professionelt niveau, så findes der efter min mening ikke et bedre sted at starte.

Kan anbefales 100%.

10 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vil du være blandt de bedste PT’er? Så start her!

Forløbet hos Sundhed CPH har været helt igennem fremragende. Det er ikke et hurtigt kursus, hvor man kun får “et par farver på paletten” — men et komplet og struktureret forløb, der dækker hele paletten og giver et stærkt fundament at stå på.

Indholdet er gennemarbejdet og praksisnært: øvelseskataloger, kompendier, udvidet anatomi og fysiologi m.m. — men også forretning, marketing og salg i praksis, hvor Malte især var stærk til at gøre det konkret og anvendeligt — blandt andet hvordan man “sælger sig selv” professionelt, bygger sin platform på sociale medier og får den gode samtale til at føre videre.

Når man kommer ud på den anden side, er man ikke i tvivl om, hvad man skal besidde som personlig træner, og hvad rollen indebærer. Man kan bruge flere af værktøjerne direkte i praksis. Jeg fik 3 klienter i min første uge som PT, og det bekræftede mig i, at uddannelsen gjorde mig klar til at arbejde professionelt fra dag 1.

Asger som underviser besidder en bred vifte af kompetencer og faglighed, og man mærker med det samme, at der ligger dyb passion og lidenskab bag. Det skinner igennem i hans undervisning, som fremstår professionel, vidensrig og ambitiøs. Han leverer ikke kun det basale — han løfter niveauet, udfordrer én, og får stoffet til at give mening, så man ikke bare lærer “hvad”, men også “hvorfor” og “hvordan”.

Alt i alt en uddannelse jeg varmt kan anbefale til alle, der gerne vil være personlig træner på et seriøst og professionelt niveau.

5 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk forløb, thumbs up :)

Jeg er glad for at have taget uddannelsen som personlig træner hos Sundhed CPH.

Det har været et rigtig godt forløb med Asger i front, for man kan tydeligt mærke, at han brænder for at gøre sine kursusdeltagere dygtigere, både teoretisk (med anatomi og fysiologi), men også på gulvet i rollen som personlig træner. Jeg har virkelig nydt undervisningstimerne netop fordi passionen skinner igennem, og så er det fedt, at det faglige niveau er enormt højt. Det var også super cool at få hans og Maltes perspektiv på, hvordan man kan gribe den kommercielle vinkel an, så jeg føler mig fagligt klædt på til at kickstarte min drøm om at drive min egen forretning som personlig træner. Alt i alt et super fedt forløb som jeg varmt kan anbefale til andre, der er seriøse omkring den personlige træning.

1 de octubre de 2025

Personlig træner uddannelsen

Virkelig en uddannelse jeg varmt kan anbefale!

2 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sundhedcph er den bedste PT uddannelse på markedet

Sundhedcph er uden sammenligning den bedste PT-uddannelse på markedet.

Mit forløb hos Sundhedcph har været helt igennem fantastisk. Uddannelsen har et meget højt fagligt niveau og rammer en perfekt balance mellem teori og praksis, så man ikke bare lærer stoffet, men rent faktisk forstår det og kan bruge det direkte i arbejdet som personlig træner.

Asger er en ekstremt dygtig og engageret underviser, der formår at gøre selv komplekse emner overskuelige og spændende. Hans passion for træning, anatomi og coaching skinner tydeligt igennem og skaber både motivation og faglig tryghed. Han er samtidig rigtig god til at møde den enkelte, uanset niveau, og løfte alle fagligt.

Derudover fortjener hele teamet hos Sundheds-CBH stor ros. De er professionelle, imødekommende og altid klar til at hjælpe, hvilket skaber et stærkt fællesskab og et læringsmiljø, hvor man føler sig støttet hele vejen.

Uddannelsen har givet mig solid teoretisk viden, stærke praktiske færdigheder og en reel selvtillid i rollen som personlig træner. Jeg kan derfor uden tøven anbefale Sundhedcph til alle, der ønsker en seriøs, gennemført og praksisnær PT-uddannelse af højeste kvalitet. 🤩💪

30 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med PT-uddannelsen hos Sundhed CPH. Uddannelsen holder et højt fagligt niveau og giver en solid forståelse for både teori og praksis.

Asger og resten af holdet hos Sundhed CPH fortjener stor ros for deres engagement, entusiasme, og deres deres evne til at formidle stoffet på en måde, der både er motiverende og nemt at gå til. Man mærker tydeligt, at de brænder for faget og den glæde for faget smitter.

Jeg kan varmt anbefale PT-uddannelsen hos Sundhed CPH til alle, der ønsker en kompetent og uddannelse som har en masse gode verdier.

Fantastisk uddannelse

Fantastisk uddannelse. Spændende og lærerig undervisning der kommer bredt omkring. Det samme kan sige om underviserende. Alt i alt en virkelig god oplevelse, helt klart pengene værd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne rose netop denne virksomhed for at løfte fag-niveauet for PT´erne og løfte den generelle sundhed / trænings forståelse for klienter.

Jeg arbejder i forvejen i fitness verdenen og undervejs har jeg noteret, at niveauet hos Sundhed CPH er langt højere end andre steder.

Kan kun 100% anbefale denne uddannelse af Asger & Malte (og de andre underviser)

Masterclass i PT uddannelse

Super imponeret over niveauet af undervisningen, og er rigtig glad for jeg endte med at tage uddannelsen her! Udover pensum, som er ekstremt omfattende (som det burde) formår Asger at klæde os på til så meget mere end det der står i pensum og videnskaben i øvrigt, og stadig have overskud og plads alle vores ekstra spørgsmål og ønske om dybere viden uden for pensum. Det føltes ikke som skole, det føles som en masterclass i alle aspekter i at være PT, før man overhovedet starter. Kæmpe anbefaling herfra, til enhver der overvejer at gå PT vejen 💪👍

19 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste personlig træner uddannelse på markedet

SundhedCPH er en virkelig god uddannelse, hvor man mærker, at underviserne – og især Asger – er mere engagerede i din udvikling, end du selv er! Man føler sig både set og hørt i undervisningen, og man bliver mødt på sit niveau, uanset om man er nybegynder eller mere erfaren inden for træning og træningslære.
Efter uddannelsen er Asger også enormt proaktiv i forhold til at hjælpe dig videre i job. Han støtter både med strategier og med at finde en arbejdsplads.
En kæmpe anbefaling herfra!

Denne uddannelse kan anbefales

Denne uddannelse er dybtgående og har meget kompetente lærere. Jeg føler mig helt klart klædt på, til de udfordringer der kan komme for mig som personlig træner. Effektiv, lærerig og fed samt rar stemning. Er vild med Asger og de andre lærers engagement og tro på sine elever. Vil helt klart anbefale denne uddannelse til andre.

Bedste PT forløb!

Klart bedste oplevelse jeg har haft på en uddannelse! Startede bekymret om jeg ville have tiden og overskuddet til at kører det over sommeren, men alt faldt sammen PERFEKT! Asger og Co. var fantastiske! Kurset var perfekt for både dem uden så meget erfaring, plus nørderne der ikke kan få nok at studier og hot topics. Jeg kommer helt klart tilbage når de får flere overbygninger! Hvis du overvejer det.. GØR DET! Det er meget billigt i forhold til hvad man får!

7 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En uddannelse der tager faget og dig alvorligt

Uanset hvor meget du tror du ved om træning, anatomi, fysiologi eller mennesker, vil du lære nye ting på denne uddannelse. Undervisningen og materialet er gennemtænkt, og med fokus på at uddanne fagligt dygtige PT’er.
Asger har en passion for det han laver, og det kan mærkes i undervisningen. Han er dygtig til at formidle stoffet, og skabe god energi i undervisningslokalet.
Jeg kan intet mindre end at anbefale SundhedCPH, hvis du vil tage personlig træning alvorligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En gennemført og inspirerende…

En gennemført og inspirerende uddannelse!
Sundhed CPH leverer en personlig træner uddannelse i topklasse! Underviserne er enormt fagligt dygtige og brænder virkelig for at dele deres viden. Forløbet havde en perfekt kombination af teori og praksis, og jeg følte mig både motiveret og godt klædt på hele vejen. Jeg står nu med masser af selvtillid og værktøjer til at starte som personlig træner. En oplevelse jeg aldrig vil glemme – kæmpe anbefaling!

3 de julio de 2025

Jeg vil klart anbefale Sundhedcph

Jeg vil klart anbefale Sundhedcph, hvis man har tanker om at starte som personlig træner. Asger tager dig i hånden fra dag 1, og guider dig sikkert igennem hele vejen til den sidste eksamen. Der blev lagt stor fokus på, at man aldrig stod alene, og det synes jeg var mega fedt at vide!

Med super højt fagligt niveau har der både været plads til det sjove, udfordrende, fællesskabet og helt klart også det lærerige!

17 de agosto de 2025

Personlig træner uddannelsen

Personlig træner uddannelsen var fænomenal.
Man følte sig altid set og som en del af holdet.
Jeg var nervøs for ikke at kunne følge med, men selvom det er på højt niveau, så er det muligt at følge med, samt at få hjælp hvis det er lidt svært.

Virkelig god uddannelse med fokus på det faglige og personlige.
Asger er den bedste underviser - man kan virkelig mærke at han har meget viden og brænder for at dele den viden med os andre.

Jeg ville til hver en tid vælge den uddannelse igen og er næsten helt ærgerlig over at det allerede er slut, fordi det var sådan en god oplevelse.

17 de agosto de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.