Den største anbefaling! Asger gør et kæmpe stykke arbejde sammen med de andre undervisere for, at personlig træning i Danmark får et langt højere niveau, end vi har set før. De er i stand ti... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil gerne rose netop denne uddannelse, for at gå i dybden med anatomi, fysiologien og ikke mindst selve PT delen "how to" være PT selvstændig eller kommerciel retning. Jeg arbejder i forveje... Ver más
Uddannelsen hos Sundhedcph har givet mig et solidt faglig fundament som personlig træner. Der var fokus på både teori, praksis og forståelse, for det virkelig arbejde med klienter. Virkelig en uddan... Ver más
En rigtig god uddannelse hvis man ønsker at gå lidt mere i dybden. Underviserne gør det spændende og det er tydeligt at det faktisk er noget de brænder for
Kæmpe anbefaling!!
Kæmpe stor anbefaling til Sundhedcph! En personlig træner uddannelse med fokus på alt for at få en god start som personlig træner. Så stor ros til Asger og teamet for den dybdegående undervisning
Støtte hele vejen igennem
Jeg har netop lige færdiggjort personlig træner uddannelsen hos sundhedcph og jeg er blæst bagover.
Jeg var virkelig nervøs for om jeg ville kunne følge med, men mine tanker blev gjort til skamme.
Asger og hele teamet bag sundhedcph hjælper én igennem hele uddannelsen. Der er ingen problemer i at spørge om hjælp ude fra undervisnings tiden - og her efter jeg er blevet færdig med kurset har jeg stadig mulighed for at skrive til dem. De har virkelig ens ryg når man selv skal ud og prøve lykken som personlig træner.
Jeg føler mig personligt virkelig godt klædt på, og det kan jeg takke Asger og teamet for.
Varm anbefaling herfra
Professionelt hele vejen igennem.
Utrolig spændende og lærerig uddannelse. Asger og de andre undervisere var professionelle og fagligt meget skarpe, og de formåede at holde et højt niveau hele vejen igennem uden at man kedede sig. Dagene gik meget hurtigt. En god blanding af teori og praktik. Det var det hele værd at tilbringe alle de timer sammen med dem og de andre kursister. Glæder mig til at se hvad de ellers tilbyder af uddannelser med tiden.
Super forløb og professionel undervisning
Asger er en professionel og venlig underviser med et kæmpe intellekt og man kan virkelig mærke, han brænder for emnet.
Selve strukturen i forløbet er godt sammensat og i dag føler jeg mig godt klædt på til livet som PT'er - med Asger som støtte, hvis der skulle være spørgsmål.
Og med en international certificering er der virkelig mange muligheder for at få arbejde også i udlandet.
Så min anbefaling er: KOM IGANG - få din PT uddannelse hos SundhedCph. Du bli'r glad for det!
Mega god uddanndelse… virkelig…
Mega god uddanndelse… virkelig dybdegående kan klart anbefales!
Et verdensklasse forløb
Jeg havde en super oplevelse. Asger og hans dygtige hold sørger for at du bliver klædt på til at blive den bedste personlige træner. Der er en god kombination af både teorisk og praktisk undervisning, så hver dag er sjov og spændende. Mange tak til SundhedCPHs team!
Super god uddanelse
Super god uddanelse, med super dygtigere lærere.
Helt klart en anbefaling herfra, det var det hele værd :D
Dybtegående uddannelse
Jeg har lige afsluttet mit forløb hos Asger som personlig træner, og det har været en fantastisk oplevelse! Asger er en utrolig kompetent og dedikeret PT, men også et fantastisk menneske. Han brænder virkelig for sine elever og det mærkes tydeligt. Han bliver oprigtigt glad, når hans elever gør fremskridt, og hvis der er udfordringer, går han all in for at hjælpe én med at forbedre sig. Hans entusiasme og støtte har virkelig været motiverende, og jeg kan varmt anbefale ham – 110%!
Hvis du vil blive en dygtig PT’er og samtidig have det sjovt undervejs, er SundhedCph det rette sted for dig.
Kompetent
Suveræn underviser. Asger er super dygtig og er typen der hele tiden gør sig selv klogere. Han tager sig tid til at svare på spørgsmål. Han var min underviser da jeg tog min uddannelse som PT og det er jeg super glad for!
Æeligt den bedste Personlig træner lære…
Æeligt den bedste Personlig træner lære jeg kunne havde ønsket mig!
Der blev givet en god dybpegåndene undervisning i både det faglige og pratiske, som har givet mig en fantastisk start på min karrierer som personlig træner!
God personlig træner uddannelse
God personlig træner uddannelse og et højt engagement
Fantastisk undervisning – klar til at blive personlig træner!
Jeg har haft den store fornøjelse at blive undervist af Asger i mit forløb mod at blive personlig træner, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre underviser! Asger er utrolig dygtig, engageret og brænder virkelig for at dele sin viden. Han formår at gøre omfattende emner letforståelige og skaber et læringsmiljø, hvor man føler sig støttet og motiveret.
Hans kombination af teori og praktisk erfaring har givet mig en stærk forståelse af træning, coaching og klienthåndtering. Jeg føler mig virkelig godt rustet til at starte min karriere som personlig træner takket være Asger. Kan varmt anbefales! 💪
En fantastisk lærer
En fantastisk lærer – tak, Asgar!
Jeg har været utroligt heldig at have Asgar som min lærer, og det har virkelig gjort en forskel for mig. Fra dag ét har han været engageret, motiverende og dybt passioneret for sit arbejde. Han formår at gøre undervisningen både spændende og lærerig, samtidig med at han altid har tid til at hjælpe og støtte sine elever.
Asgar har en fantastisk evne til at forklare ting på en måde, der giver mening, og han skaber en tryg atmosfære, hvor man føler sig set og hørt. Han har ikke bare givet mig ny viden, men også selvtillid og motivation til at fortsætte med at udvikle mig.
Jeg er dybt taknemmelig for alt, hvad han har lært mig, og jeg kan uden tøven sige, at han er en af de bedste lærere, man kunne ønske sig. Tak for din støtte og inspiration, Asgar!
Super god og kompetent underviser
Jeg har haft fornøjelsen af at blive undervist af Asger. Super god og kompetent underviser, som virkelig gav mig blod på tanden i forhold til anatomi og jobbet som Personlig Træner😊
Fantastisk personlig træner – Resultater og motivation i topklasse!
Jeg har trænet med Asger i de sidste to år, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra dag ét har han været utrolig engageret i min udvikling, altid motiverende og med et smil på læben. Hans viden om træning og ernæring er imponerende, og træningsprogrammerne er altid tilpasset mine behov og mål. Jeg har opnået resultater, jeg ikke troede var mulige, og jeg ser frem til hver eneste træning. Jeg kan varmt anbefale Asger til alle, der søger en dedikeret og dygtig personlig træner!
En super side
En super side, som både lære dig en masse nyt og samtidig giver dig inspiration. Siden er fyldt med nyttig viden der gør det simpelt at forstå, med små “test-din-viden”. Helt klart en varm anbefaling herfra
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.