Ma commande a été traité et expédié rapidement J’aime également le petit mot écrit à la main qui accompagne la commande. C’est la deuxième fois que je commande les produits,
Consulta las opiniones de los clientes
vlotte webshop. Iets meer informatie had ik wel wenselijk gevonden. Verzenden duurde door het gekozen transportbedrijf veel langer (verkeerde voorsortering en feestdagen ertussen) vriendelijke behulpz... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn net met het RRR protocol gestart, het is dus nog een beetje te vroeg om te kunnen beoordelen hoe effectief dit RRR protocol is. We appreciëren wel de snelle en waardevolle response op onze vr... Ver más
De producten worden altijd super snel geleverd, en altijd met een persoonlijk berichtje voor Caya <3 Caya is als kieskeurige eter ook steeds fan van de pureness, immunity, motion, nature’s beat en d... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Sunoré® geloven we dat honden veel meer verdienen dan enkel overleven. Ze mogen thriven en een leven leiden vol energie. Daarom ontwikkelen we krachtige, natuurlijke supplementen zonder smaak- of kleurstoffen, die aansluiten bij de natuur van de hond. Sunoré heeft een helder en uniek RRR-darmprotocol. De supplementen zijn inzetbaar in verschillende situaties: preventief om de gezondheid te ondersteunen en schade te voorkomen, maar ook tijdens ziekte, wanneer het lichaam extra begeleiding nodig heeft. Zo krijgt elke hond de kans om te herstellen en weer in zijn volle kracht te staan. De founder van Sunoré® is dierenarts Véronique Van Haegenborgh. Zij is gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en de filmgeneeskunde, die gebaseerd is op de kPNI. Met haar jarenlange ervaring en expertise vertaalt ze complexe wetenschappelijke inzichten naar concrete en haalbare oplossingen voor hondeneigenaars én professionals. Véronique gelooft rotsvast in de kracht van preventie, ook tijdens ziekte, en ziet dit als een sleutel om zowel het welzijn als de levensduur van honden te verbeteren. Ze ontwikkelt alle supplementen en het darmprotocol vanuit een visie die wetenschap, natuur en praktijkervaring verbindt. Samen met hondeneigenaars, collega‑professionals en een groeiende community bouwen we aan een beweging waarin kennis, natuur, liefde en verbinding centraal staan. Sunoré® is niet enkel een merk, het is een filosofie en een engagement om honden een betere toekomst te geven. One Love, One Pack.
Información de contacto
Beverstraat, 9550, Sint-Antelinks, Bélgica
- info@sunore.be
- sunore.be
Top producten!!
Eerst en vooral zijn het natuurlijke producten en ook nog eens goed van smaak want mijn hondjes likken hun potjes helemaal proper ;-) Een hele vlotte levering, dat verdient ook meer dan een sterretje. De begeleiding van Véronique is helemaal top... Kortom niks dan positiefs over de producten van Sunoré, ik beveel ze dan ook aan iedereen aan!! Heel veel succes verder!!

Top!
Heel snelle en correcte levering. Hulp en advies bij bijkomende vragen. Top!

Sunoré "Power of Pureness" : des intestins en meilleure santé
Grâce au produit Sunoré "Power of Pureness", mon chien digère bien, a des selles bien moulées et ne "broute" presque plus d'herbe. Je peux le faire garder pendant mes vacances sans craindre qu'il ait la diarrhée. Je compte poursuivre le plan pour qu'il ait de bons intestins.

Weer een gezonde hond
Onze hond heeft van puppy af aan al structurele darmklachten en diarree. Veronique raadde ons een 3-maanden kuur aan om de darmen weer gezond te maken. Het gaat nu veel beter met onze hond. Ze is veel vrolijker en heeft bijna geen diarree meer.

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Dental health werkt prima!
Wij gebruiken nu al een tijdje de Dental Health voor onze corgi en zijn mega tevreden! Het werkt echt goed. Wij hadden al andere zaken geprobeerd: tanden poetsen, druppeltjes om in water te doen, dentasticks (zonder suiker) maar niets werkte zo goed dan de Dental Health! Het is eenvoudig op het eten te doen met het bijgeleverde lepeltje, prijs/kwaliteit ook prima en het gaat nieuwe tandplak tegen. Bailey heeft echt wittere tandjes. Ik heb de sympathieke vrouw achter Sunoré ook ontmoet op een hondenfestival en ze is erg behulpzaam en gaf me vertrouwen over haar kennis. Was een fijn gesprek. Ik beveel het al mijn vrienden aan 👌🏽

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Ook online heel goed bereikbaar
Online heb ik steeds weer hele goede adviezen en aanbevolen supplementen tegen de giardia van mijn hond gekregen, dat hem op weg heeft geholpen naar zijn genezing.

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Mijn hond gaat goed op deze probiotica…
Mijn hond gaat goed op deze probiotica als laatste stap van het voedingsadvies dat ik van een voedingsdeskundige heb gekregen. Ontlasting is goed! En hij lijkt het ook lekker te vinden!

Aanrader
Nadat verschillende hondenprofessionals vastliepen in het lichamelijk/emotioneel herstel van onze hond, zijn we blij dat Véronique ons opnieuw hoop geeft op een verbeterd welzijn voor hem. Het is wonderbaarlijk hoe zij vanuit haar holistische en wetenschappelijke analyse van Biebels brede problematiek toch nog nieuwe deuren naar progressie weet te openen. In haar kennismodules deelt zij op een boeiende en begeesterende manier een deel van haar kennis waarmee elke hondeneigenaar concreet aan de slag kan. Het darmherstel-protocol van Sunoré heeft Biebels spijsverteringsproblemen en gewicht reeds positief doen evolueren. De geur en het gevoel van deze supplementen overtuigen mij als eigenaar dat ik enkel het goede van de natuur geef, en deze worden bovendien door de hond erg gesmaakt. We hopen dat we Biebels toestand met de begeleiding van Véronique nog verder zullen verbeteren.

Een tevreden klant
Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. Ik had nog enkele vragen hierrond en ook daar kreeg ik via facebook onmiddellijk een duidelijk antwoord op. Zeer tevreden over de service.

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Als professional in de hondenwereld - oa als voedingsdeskundige - ben ik blij Sunoré te hebben leren kennen
Via een Webinar ben ik terecht gekomen bij Sunoré. Als professional (Osteopathie, Homeopathie en Voeding) in de dierenwereld ben ik altijd voorzichtig omdat de wereld van voeding en supplementen niet altijd is wat er "gezegd" wordt.
Veronique van Sunoré echter is helder, transparant en altijd bereid om uitleg te geven bij vragen en/of casussen. We hebben uitgebreid gesproken over de producten, ik heb uitleg gekregen over de inhoud en ik heb daarna besloten om een aantal producten te kopen en zelf aan mijn honden te geven. Als ik al iets besluit te willen gebruiken in mijn praktijk, mijn klanten wil gaan adviseren, wil ik het eerste zelf hebben gevoeld en gezien bij mijn eigen honden.
En het is fantastisch! Ze mankeren niet echt iets bijzonders, echter 1 op leeftijd, de ander met wat angst en de derde als jong opgroeiende hond - en dat in deze maatschappij, kunnen altijd goede ondersteuning gebruiken. Ondanks dat hun basis al goed is, kan ik merken dat dit hen complementeert. Ik merk dit in gedrag bij de jongste 2 en bij de oudste aan zijn lijf dat het beter doet.
Om het verhaal niet al te lang te maken, er is nog zoveel dat ik toe zou willen voegen; ik heb besloten om me achter Sunoré te zetten. De producten op te nemen in mijn praktijk. Dat doe ik niet zo snel. Dan moet het wel passen binnen mijn hele visie van holistische gezondheid en welzijn. Laat het dát nou precies zijn! Ik ben dankbaar kennis gemaakt te hebben met Sunoré en vertrouw erop dat ik er nog vele honden mee mag helpen, inclusief mijn eigen honden
Groet Kirsten, - Bij Kirsten -
Praktijk voor honden - Osteopathie, Homeopathie en Voeding

Gezonde natuurlijke producten
Gezonde natuurlijke producten
Aandacht voor de hond, stappenplan

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Veronique is steeds bereid om je vragen…
Veronique is steeds bereid om je vragen te beantwoorden. Toen een product vertraging opliep was er nadien zelfs een mooi cadeautje bij.

Niertjes Fleur
Mijn hondje van toen 3 jaar had problemen met de niertjes. Gelukkig heb ik toen Veronique gecontacteerd online .
Zij heeft voedingsadvies en suplementen advies gegeven , dit wel op basis van echo bloedonderzoek en urineonderzoek van mijn eigen dierenarts. Fleur was op korte tijd genezen. Ik kook nu altijd lekkere verse biomaaltijden voor Fleur. Ik hoop dat het zo blijft! Ik ben Veronique heel dankbaar voor de hulp en het goede advies

Aanrader!
Ontzettend goede en duidelijke informatie. Véronique neemt ook de tijd om je vragen uitgebreid te beantwoorden. Zeer snelle verwerking en levering van producten.
De modules zijn ook absoluut aan te raden, duidelijke uitleg en heel interessant.

Dierenarts met ❤️ voor dieren
Véronique van Sunoré is echt een arts die om dieren geeft. Ik ben ech aan het tobben geweest met de allergie van mijn hond. Heb het RRR protocol van Sunoré ingezet en het is een heel stuk verbeterd. Van 4 apoquel per dag, lukt het nu met 1 of 1,5. Het is dus nog niet helemaal weg helaas maar ben al blij met deze enorme vooruitgang. Veronique heeft echt vinger aan de pols gehouden en meegedacht. Niet alleen met eigen supplementen maar ook met voeding en oliecapsules.
Nogmaals Dank Veronique! Ik kan de producten van Sumoré dan ook van harte aanbevelen.

Jarenlang geworsteld met allergieën
Jarenlang geworsteld met allergieën. We hadden al flinke stappen in de goede richting gezet wat betreft voeding en stressmanagement, maar de supplementen van Sunoré zorgen voor bij ons voor de finishing touch!!! Zo fijn om geen krabbende en bijtende hond meer te hebben!!! De kennis van Veronique (als zijn dierenarts én kPNI orthomoleculair voedingstherapeut) is enorm. Super blij dat Sunoré op ons pad is gekomen. En ook niet onbelangrijk: mijn hond vindt alle supplementen hartstikke lekker.

Respuesta de Sunoré, where dogs thrive
Más información sobre otros tipos de reseñas.