Hei Wiljam,
Kiitos palautteestasi. Ymmärrämme täysin, että tappioputki on uskomattoman turhauttava, ja arvostamme sitä, että annoit meille mahdollisuuden selventää peliemme toimintaa.
Haluamme vakuuttaa sinulle, että kaikki alustamme pelit käyttävät satunnaislukugeneraattoria (RNG) varmistaakseen, että jokainen kierros tai käsi on täysin satunnainen ja puolueeton. Pelintarjoajat itse asettavat pelien palautusprosentit (RTP), ja riippumattomat, ulkopuoliset testauslaboratoriot tarkastavat ja sertifioivat ne tiukasti ennen kuin pelit julkaistaan sivustollamme.
Täysin säänneltynä toimijana meillä ei ole minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa yksittäisten pelien tuloksiin tai voittoputkiin.Ymmärrämme, että on harmillista, kun tuuri ei ole puolellasi ja takaamme, että pelimme ovat 100-prosenttisen reiluja ja läpinäkyviä.
Kannustamme pelaajiamme aina nauttimaan peleistämme viihteenä ja hyödyntämään vastuullisen pelaamisen työkalujamme, jos ikinä tuntuu, että haluat pitää taukoa.
Autamme aina mielellämme, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai huolenaiheita.
Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti:
Live-chat: 10:00-22:00
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomikasino.com