1. Tienda de artículos de belleza
  2. Tienda de cosméticos

Supanova Lashes provides only the highest quality of products whilst ensuring everything is 100% Cruelty Free. Our Faux Fur Lashes are designed with synthetic fibers to imitate the appearance texture of real mink fur. Each of our styles can be reused over 15+ times with proper care.

4,2

Muy bueno

Favourite lashes!

Amazing lashes!! They’re always my go-to for weddings, events and just overall day-to-day wear!! I have a few of lashes from them and they’ve lasted me for so long 🥰 Starlight’s my fav 💕

Only lashes I will use!

These lashes are by far the best I have ever used. The range of all different types of styles is incredible, I use my lashes every weekend and have gotten so many wears out of them with them still looking beautiful. And I find them super easy to put on too!
100% recommend

Best lashes!!

Best lashes!!! Every time I have your lashes I always get compliments on them, I’m obsessed with Solar 😍