Energieweg 11B, 9743 AN Groningen, NL

1. Tienda de mobiliario para cocina
  2. Reformas de cocina
  3. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

Información de contacto

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Langdurig en moeizaam traject bij Superkeukens Groningen

Mijn ervaring met Superkeukens Groningen is zeer negatief geweest. De keuken zou op 14 december 2024 volledig geleverd worden, maar pas bijna een jaar later was alles definitief afgerond – en dat alleen na tussenkomst van de Geschillencommissie.

Gedurende dit traject waren er meerdere mislukte leveringen en herstelpogingen, waarbij telkens iets misging: ontbrekende onderdelen, beschadigingen, verkeerde materialen en afspraken die niet werden nagekomen. Ook is tijdens de plaatsing schade ontstaan die pas maanden later is hersteld.

Door deze gang van zaken heb ik meerdere vrije dagen en werkuren moeten opnemen, wat veel frustratie en tijdverlies heeft veroorzaakt. De communicatie vanuit de organisatie was moeizaam. Hoewel het contact met telefonisten vriendelijk was, hadden zij weinig invloed op het daadwerkelijk oplossen van de problemen.

Voor een aankoop van deze omvang verwacht je betrouwbaarheid en professionele nazorg. Die heb ik hier niet ervaren. Op basis van mijn ervaring kan ik Superkeukens Groningen niet aanbevelen.

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Superkeukens - Groningen

Respuesta de Superkeukens - Groningen

Hartelijk dank dat je jouw ervaring met ons deelt, ook al is die helaas erg teleurstellend geweest. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat het traject rondom jouw keuken zo moeizaam is verlopen en pas na lange tijd en tussenkomst van de Geschillencommissie tot een afronding is gekomen.

Wat je beschrijft – van mislukte leveringen en herstelpogingen tot gebrek aan regie en schade tijdens de plaatsing – is absoluut niet het serviceniveau dat wij willen bieden. Zeker bij een grote aankoop als een keuken mag je betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en zorgvuldige nazorg verwachten.

Wij zullen contact opnemen met onze vestiging om een en ander door te spreken.

Superkeukens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super werkervaring

Dmedewerker heeft zijn werk goed gedaan want hij luisterde heel goed naar de klant en hij denkt goed mee met de oplosingen van een betere en mooie resultaten.
Super keuken en SUPER MEDEWERKER.
MVG,
N.Abdallah

25 de julio de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Superkeukens - Groningen

Respuesta de Superkeukens - Groningen

Wat een SUPER fijne review, bedankt daarvoor! Bij Superkeukens proberen we altijd met onze klanten mee te denken om tot het beste resultaat te komen. Zo te lezen is dat helemaal gelukt. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen, veel kookplezier!

Superkeukens

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.