La empresa ha respondido
Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.
Aphroditestraat 6, 5047 TW, Tilburg, Noord-Brabant, Holanda
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijne mensen die meedenken in het ontwerpen van een mooie keuken. Er wordt ook al de tijd voor je genomen. We zijn erg blij met het resultaat van ontwerp. Wel kijken we nu erg uit naar het plaatsen van de keuken.
Inmeting kan ook vrij snel gepland worden

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Wij zijn zeer tevreden over het design, de kwaliteit en de functionaliteit van onze keuken. Het advies van Stephanie was top en sloot perfect aan op onze wensen. Een punt van verbetering ligt in de afstemming tussen verkoop en aftersales en het behouden van regie over het totale proces. Als dit beter op elkaar aansluit, was dit voor ons een 5-sterren ervaring geweest.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Heel fijn geholpen door Stephanie. Woont zelf niet bij uitkwamen, bedacht zij voor ons een mooi ontwerp. Ze is heel erg professioneel en weet precies waar ze over praat. Vanaf het begin af aan voel je jezelf een gerespecteerde klant die zich erg op z’n gemak voelt. Bedankt voor het eindresultaat.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Prima geholpen en uiteindelijk erg mooie keuken!

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Heel leuk geholpen en goed meegedacht bij het ontwerpen. Geen druk maar alle tijd om er over na te denken en nog wat aanpassingen te verwerken. En uiteindelijk gewoon een nette prijs. Ook heel fijn dat ze al het meerwerk zoals leidingen en stucwerk konden regelen. Levering en montage moet nog wel gebeuren.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Super fijn geholpen, dachten mee in welke kastjes en welke apparatuur voor mij meest passend was en ook qua budget wat dan het beste uit zou komen. Professionele dames, wisten waar ze het over hadden en konden goede uitleg geven.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Vanaf het begin een fijn gevoel. Wij waren bijzonder welkom, er werd goed meegedacht en bovenal het geduld waarmee invulling werd gegeven aan onze wensen was fantastisch. Daarnaast een eerlijke prijs!

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Wij zijn geweldig goed geholpen met het ontwerpen en plaatsen van onze nieuwe keuken,met dank aan Mark die de tijd nam om deze met ons samen te stellen. En zeker een dankjewel voor de mannen van het meerwerk via Marcel,gezellige en fijne mensen om in huis te hebben.
Dus superkeukens bedankt ,wij genieten ervan maar zeker ook van de reacties van Fam. en vrienden.
Theo en Toos Vugts

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Na een melding van een reparatie, waaruit bleek dat de kleur van mijn keuken niet meer leverbaar was vanuit de fabriek een geheel nieuwe frontwissel gekregen van Super Keukens die vandaag geplaatst is door hun monteur super blij mee 😀
Super Keukens ontzettens bedankt 👍
And Keep Up The Good Work 👊

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Superkeukens - Tilburg mag terecht SUPER genoemd worden. Aardige medewerkers. Goede uitleg en service

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Gisteren afspraak bij Superkeukens Tilburg gehad na eerdere positieve indruk van Superkeukens bij eerste orientatie. Op basis daarvan besloten om voor onze nieuwe keuken bij Superkeukens Tilburg te gaan kijken.
Afspraak van 1 uur is een afspraak van 2,5 geworden waarin we samen met Mark onze droomkeuken hebben ontworpen voor een prijs die prima aansloot bij onze verwachtingen. Daarom meteen besloten de order voor onze nieuwe keuken bij Superkeukens Tilburg te plaatsen.
Zeer tevreden over hoe alles verliep en het advies van Mark.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Heel goed geholpen. Vriendelijk en heel rustig ook vooral. Zaak ziet er netjes en keurig uit en samen mijn wensen doorgenomen. Ik ervaar Superkeukens als heel betrouwbaar en geduldig die de wensen van de klant heel belangrijk vind.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Het valt mij op dat er alleen commentaar van Superkeukens volgt op positieve ervaringen. Negatieve ervaringen wordt totaal niet op gereageerd terwijl je nu juist daar met je klanten in gesprek moet gaan lijkt mij. Wij hebben trouwens twee en een half jaar na het plaatsen van onze keuken van Superkeukens nog steeds problemen met apparatuur of inferieure panelen.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Meerdere keren langsgeweest in Tilburg en uiteindelijk de keuken samengesteld die we voor ogen hadden.
Marc heeft ons rustig en geduldig te woord gestaan, ook over de leverdatum is goed meegedacht ook al hadden we een krappe deadline.
De montage van de keuken ging wat moeizaam, de kookplaat ontbrak in eerste instantie en de monteur was hiervan niet op de hoogte dus hier hebben we achteraan gebeld, deze is netjes dezelfde dag nog gebracht. Daarnaast was een van de plinten kapot, de deur van de vaatwasser beschadigd en mist er nog een passtukje bij een van de kasten, hier moeten we nog even 8 weken op wachten.
Wel heel jammer dat al het montage afval achter gelaten is en wij dit zelf moeten afvoeren, allerlei schroeven en losse spullen zijn in de bestekla gelegd en geen idee wat we hier dan mee moeten.
Op de website staat dat er een gratis afval ophaalservice beschikbaar is maar helaas na telefonisch contact blijkt dit alleen voor nieuwe klanten, en niet als je keuken al besteld is, erg bijzonder wel.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Heel fijn geholpen door Marc bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Veel mogelijkheden, er werd met ons mee gedacht. Alle tijd werd er genomen tijdens de afspraak. Weekje nagedacht, terug gebeld en meteen de dag daarna konden we weer langskomen om de definitieve offerte te fine tunen en te tekenen.
Duidelijk puntensysteem wat betreft korting.
Met een heel blij gevoel gingen we de deur weer uit bij Super Keukens.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Er is goed de tijd genomen om je te helpen , wel moet je eerst een afspraak maken maar dat is normaal.
Er is uitgebreid gekeken wat er mogelijk is met je budget. Vriendelijke mensen.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Super service bij het uitzoeken en intekenen van de door mij gekozen keuken. Erg vriendelijke verkoper. Benjamin bedankt voor de hulp bij het ontwerpen van de voor mij perfecte keuken!

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
We hebben een slechte ervaring gehad met het bestellen van onze keuken bij Superkeukens. We kozen een keuken met enkele niet-standaard aanpassingen die volgens de verkoper mogelijk waren.
Na het tekenen van de offerte bleek tijdens de verwerking van de bestelling dat deze aanpassingen toch niet uitgevoerd konden worden. Er werden alternatieven geboden die niet voldeden aan onze oorspronkelijke wensen.
Uiteindelijk is overeengekomen dat wij de benodigde materialen zouden ontvangen om zelf de aanpassingen te realiseren. Bij levering bleek dit technisch niet mogelijk, en bovendien waren belangrijke onderdelen, zoals planken en afwerkstrips, onvoldoende of geheel niet meegeleverd.
Daarnaast waren er meerdere fouten: de spoelbak was niet besteld, de vaatwasser werd niet meegeleverd (later alsnog nageleverd), er was geen communicatie over de leverdatum en er werd tijdens en na het traject geen verantwoordelijkheid genomen voor onze klachten.
Het hele proces bracht extra kosten en tijd met zich mee, zowel voor ons als voor de monteurs, en zorgde voor een aanzienlijke vertraging in de oplevering.
Kortom, wij zijn zeer ontevreden over de service van Superkeukens.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Zojuist een hele toffe keuken in elkaar mogen zetten met Leonie. We zijn goed geholpen en er is goed ingegaan op onze wensenlijst. We konden ook nog eens aan ons vooraf vastgestelde budget voldoen en dat maakt het helemaal fijn om akkoord te gaan met onze mooie nieuwe keuken.

Respuesta de Superkeukens - Tilburg
Más información sobre otros tipos de reseñas.