Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og hurtig forsendelse. Jeg har store krav til det outdoorudstyr, jeg køber, og Ulrikenjakken lever op til forventningerne: Overraskende let jakke samtidig med rigtig god isolering.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har tidligere købt en jakke (orange/brun), som jeg har været rigtig glad for og købte derfor den nye 2.0 version i mørkeblå. Det viser sig dog at de slet ikke er identiske, trods de fortsat viser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter til en fair pris. Har kun købt Superino produkter, men det har jeg til gengæld også nu købt af 3 omgange. Super blødt og behageligt og lidt mere slidstærkt end ren uld. Super tilfreds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og fantastisk service! Af en eller anden grund, der ikke havde noget med Superstainable at gøre, blev min pakke ikke leveret. Den blev uden nogen diskussion og super hurtigt, erstattet.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa y equipos para actividades al aire libre
  2. Proveedor de ropa

Escrito por la empresa

From the beginning, our mission was to create sustainable, high-performance wool garments built for life outdoors. For years, we were known as Superstainable — a name that reflected our deep commitment to responsible production and enduring quality. As our products evolved, so did our identity. We wanted a name that truly captured the essence of what we create: superior Merino wool engineered for adventure and crafted with precision. That name became Superino — derived from Super Merino. In Italian, “ino” adds a sense of refinement, craftsmanship, and attention to detail — qualities that define every Superino garment. Combined with “Super”, it symbolizes the perfect balance between strength and sophistication, nature and innovation. Superino represents more than just a new name — it’s a statement of evolution. A dedication to excellence, performance, and the pursuit of the perfect Merino experience. Superino — Developed by Specialists. Perfected for Adventure.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bæredygtig kommunikation når det er bedst.

Super brand og tøj!

Stærk med et dansk tøjbrand med fokus på bæredygtige og klimavenlige løsninger indenfor tekstil.

Kommunikationen af det er tip top!

24 de marzo de 2021

Hej Tobias,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, som vi er virkelig glade for :-)

Hav en skøn dag!

Med venlig hilsen,

God og hurtig service

God og hurtig service, samt en nem og overskuelig webshop. Har bl.a. Elburg og Avernakø skaljakkerne, og min kæreste og jeg er vilde med dem. Størrelserne passer også super godt. :)

4 de marzo de 2021

Hej Daniel,

Tak for den fine anmeldelse, som vi er super glade for. Dejligt.

Hav en skøn dag :-)

Mvh

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. Jeres kundeservice på mail fungerede tilfredsstillende og resulterede i et køb 👍

21 de diciembre de 2020

Hej Anna,
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds.

Hav en glædelig jul og et godt nytår!
Mvh

Mere end tilfreds

Fantastiske produkter, virkelig hurtig levering. Nyt favoritmærke!

12 de diciembre de 2020

Respuesta de Superino

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)

Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsner,

God oplevelse

14 de noviembre de 2020

Hej Rikke
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på!
Hav en skøn dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlig hurtig ekspedition af nogle gode…

Dejlig hurtig ekspedition af nogle gode varer

8 de noviembre de 2020

Hej Gitte,
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!
Vi håber vi kan gøre det til en femstjernet oplevelse en anden gang :-)
En skøn dag til dig,

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering og det passer

8 de septiembre de 2020

Hej Rasmus,

Tak for anmeldelsen. Den sætter vi pris på :-)

Hav en skøn dag,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt at se en butik med dette…

Dejligt at se en butik med dette koncept. Er glad for min sweat og kasket

27 de junio de 2020

Hej Line,
Tak for de fine ord :-) Det er vi glade for at høre.

Hav en dejlig dag,

Fik sendt forkert del

Fik sendt forkert del - fejlen er der rettet op på med fin attitude og pæn opringning. Respekt

22 de junio de 2020

Hej Claus,
Ja - det gik lidt for hurtigt, men dejligt at vi kunne løse problemet.
Hav en dejlig dag :-)

Super god oplevelse

Det var nemt at foretage mit køb og jeg modtog hurtigt min levering, hvori der gemte sig 3 rigtigt fine og brugbare gaver 😊 Har flere af deres produkter nu og de er super gode

25 de mayo de 2020

Hej Mathilde,
Tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for :-)

Hav en skøn dag,

Gode produkter

Gode, bæredygtige produkter i en god kvalitet! Jeg er tilfreds!

15 de mayo de 2020

Hej Kasper,
Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på! :-)

Hav en skøn weekend,
Superstainable

Excellent quality and design

Excellent quality and design. Fast delivery and good service. Very satisfied with the Glombak jacket and overall sustainable policy. Thanks.

12 de octubre de 2019

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på!
Hav en dejlig dag,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.