Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongeveer een jaar geleden, na lang wachten, knie apparaat ontvangen. Helaas kon ik het apparaat niet opstarten, niet eens aankrijgen. Na wat heen en weer gemaild, incl gevraagde fotos, hoefde ik het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na inspuiting in knie tot op heden (18mnd) geen verdere medische behandeling nodig dankzij dagelijks gebruik van het toestel. Zeer tevreden ! Bij defect, vrij snel vriendelijk te woord gestaan. Nieuw... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na 2 weken in gebruik, tevreden met het resultaat tot nu toe in de verwachting dat het nog beter wordt.Beide knieën laten ernstige slijtage zien. Eerder al langdurig Fentanyl pleisters gebruikt, ook I... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich danke für die zusendung ihres Gerätes,mir geht es nach 1 Woche schon viel besser,ich kann in der Nacht wieder schmerzfrei schlafen,und tagsübervkann ich besser gehen.Ich rate allen Usern sich solc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen vrijheid!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Dat doe wel n keer door de telefoon

Dat doe wel n keer door de telefoon
Maar waar blijft mijn voet massage apperaat

16 de septiembre de 2024

Dag Piet,

Onze klantenservice heeft u een mail gestuurd, met de status van uw bestelling. Controleer voor de zekerheid ook uw spambox.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar support@suprey.nl.
Zij helpen en adviseren u graag verder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sorry dat ik hier op antwoord...

Sorry dat ik hier op antwoord.... Wou dit product bestellen... Ben eerst reviews checken... De meeste goeie reviews komen van Nederland... Als ik de Belgische reviews lees niets dan problemen... Heb problemen met gezondheid en wou dit bestellen... Bedankt trustpilot dat jullie bestaan... pas op voor Nederlandse reclame op elk medium fb Instagram... Het beste is voor je iets besteld zelf op onderzoek gaan op trustpilot

15 de septiembre de 2024

Dag Christel,

Het is jammer om te horen dat je wantrouwen hebt, vooral omdat je nog niet eerder bij ons hebt besteld en dus geen ervaring met ons bedrijf hebt.

We begrijpen dat reviews belangrijk zijn, maar we willen benadrukken dat we veel positieve feedback hebben ontvangen van klanten in zowel Nederland als België.

Je kunt onze producten uitproberen en profiteren van de 90 dagen geld-terug-garantie die wij bieden. Op die manier kun je zelf ervaren wat onze producten voor je kunnen doen en het belangrijkste, zonder risico.

We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en helpen je graag verder.
Neem daarvoor contact op met onze klantenservice, door een mail te sturen naar support@suprey.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisch hoe de pijn verlicht

13 de septiembre de 2024

Dag Benny,

Bedankt voor uw positieve review!

Super om te horen dat u al minder pijn ervaart! We zijn blij dat het product zo goed voor u werkt.

Mocht u t.z.t. nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het verzacht al in elk geval de last

Het verzacht al in elk geval de last. Het is nog te vroeg om er iets over te zeggen. Ik gebruik het toestel amper een week. Maar het wordt zeker niet slechter. Echt pijn heb ik niet meer. De massage en de warmte doen er deugd aan...

11 de septiembre de 2024

Dag Rita,

Bedankt voor uw review!

We zijn blij te horen dat de massage en warmte u helpen om de pijn te verlichten en dat u verbetering merkt. Het is fijn om te vernemen dat het product zijn werk doet, zelfs al binnen een week gebruik.

Mocht u t.z.t. nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons vooral weten. Wij helpen u graag.

Ik heb veel minder pijn

6 de septiembre de 2024

Goedenavond,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

I bought the knee brace for my mother

I bought the knee brace for my mother. In combo with the collanol. And after just 2 day her knee pain which she had for quite a few years now, was gone to the background. It was there the pain but it was not dominant. I’m very happy for my mother. ❤️

3 de septiembre de 2024

Good evening,

Thank you for your positive review!

It’s wonderful and heartwarming to hear that you purchased the Knee Massager for your mother.
By Collanol, do you mean the Pain Relief Patches?

We’re thrilled that your mother noticed relief from her pain after just 2 days of use.
We understand why you are happy for your mother, and we are delighted as well!

If you have any questions or comments in the future, please let us know. We’re here to help. We wish your mother much enjoyment with the product.

Best regards,
Team - Suprey

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als mensen hart voor de zaak hebben…

Als mensen hart voor de zaak hebben komt dat ten goede van de klant en dat is mijn ervaring met u dank daar voor u mag dit gerust laten weten

2 de septiembre de 2024

Dag Jac,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te vernemen dat u een positieve ervaring heeft met onze webwinkel en service. Wij stellen uw waardering zeer op prijs en blijven ons inzetten om de best mogelijke service te leveren.

Fantastisch

Het werkt fantastisch.! Heb nu een week gebruikt ,maar voel nu al minder pijn.

4 de septiembre de 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw positieve review!

Super om te horen dat u al na een week minder pijn ervaart! We zijn blij dat het product zo goed voor u werkt.

Snel en correct

4 de septiembre de 2024

Dag Herwig,

Bedankt voor uw review.

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en correcte service.

Mocht u t.z.t. nog vragen hebben, laat het onze klantenservice vooral weten. Zij helpen u graag verder.

Knees are painless

30 de agosto de 2024

Dear Peter,

Thank you for your review!

We are delighted to hear that your knee pain are now a thing of the past. One of our missions is to help our customers relieve pain, so it’s fantastic to know that our product has had such a positive impact.

If you have any questions in the future, please feel free to let us know. We are here to help.

Kind regards,
Team - Suprey

Product werkt geweldig

Product werkt geweldig. De servive is heel goed en snel.

24 de agosto de 2024

Dag Rijk,

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het product.
Wij doen ons best om goede service te bieden en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen voldoen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

It seems to be helping my knee problems…

It seems to be helping my knee problems .. still knees are a bit painful

Good morning,

Thank you for your review!

We're glad to hear that it seems to be helping with your knee problems.
We hope you’ll soon experience the results you’re looking for.

If you have any questions in the future, please don’t hesitate to let us know. We’re here to help.

Kind regards,

Betrouwbaar bedrijf . Goede service

De eerste bestelling van de Knee Messager(s) functioneerde niet (goed). Na reclamatie bij Surpey heeft deze mijn producten gratis vervangen door een nieuwer model, dat wel naar behoren functioneert.
Chapeau. Het effect op mijn knieën is nog niet optimaal, ma
ar dat had ik ook (nog) niet verwacht. Ik gebruik deze 2 knee messagers nu 2 maal per dag en ga hier vrolijk mee verder. Wie weet .....

Dag John,

Bedankt voor uw review!

Het spijt ons te horen dat de eerste bestelling niet naar verwachting werkte, maar we zijn blij dat het nieuwe model wel goed functioneert en dat de klantenservice het naar wens heeft opgelost.

We waarderen uw vertrouwen in onze producten en het is geweldig om te horen dat u de Knee Massagers dagelijks gebruikt.
We hopen dat u snel de resultaten zult ervaren waar u naar op zoek bent.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super echt heel fijn en zonder pijn

Dag Henny,

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met het product en dat uw klachten verminderen. Dat is waar het product voor bedoelt is.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top 5 minuten per knie per dag en weg…

Top 5 minuten per knie per dag en weg de pijn.

Beste Henri,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te vernemend dat de pijnklachten bij u verdwijnen, na 5 minuten ons product te gebruiken.

Deugddoende knieverlichting.

Het heeft pijnverlichting en ontspanning.

Dag Lily,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te vernemen dat het bestelde product pijnverlichting en ontspanning biedt, zoals beloofd.

Zeer tevreden

Zeer tevreden ! Een van de beste aankopen in jaren.
Mijn knieën vol artrose geven bij gebruik van de Knee Massager toestel
enorme verlichting en beterschap !
Een echte aanrader !
👍🏼👍🏼👍🏼

10 de julio de 2024

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent met het product, dat uw klachten verminderen en dat het een van de beste aankopen in jaren voor u is.

Grote verbetering !

dit toestel is veel beter geworden dan het vorige !
De firma reageert onmiddellijk bij een minste storing in het toestel en vervangt het ook meteen ! Pure klasse !

Dag Hugo,

Bedankt voor uw positieve review!

We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de verbeteringen aan ons toestel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is een goed apparaat ,veel minder…

Het is een goed apparaat ,veel minder pijn

Dag Fred,

Bedankt voor uw positieve review!

Fijn om te vernemen dat u minder pijn ervaart. Super om te lezen dat het product voor u werkt.

Team - Suprey NL

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.