Ongeveer een jaar geleden, na lang wachten, knie apparaat ontvangen. Helaas kon ik het apparaat niet opstarten, niet eens aankrijgen. Na wat heen en weer gemaild, incl gevraagde fotos, hoefde ik het... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Na inspuiting in knie tot op heden (18mnd) geen verdere medische behandeling nodig dankzij dagelijks gebruik van het toestel. Zeer tevreden ! Bij defect, vrij snel vriendelijk te woord gestaan. Nieuw... Ver más
La empresa ha respondido
Na 2 weken in gebruik, tevreden met het resultaat tot nu toe in de verwachting dat het nog beter wordt.Beide knieën laten ernstige slijtage zien. Eerder al langdurig Fentanyl pleisters gebruikt, ook I... Ver más
La empresa ha respondido
Ich danke für die zusendung ihres Gerätes,mir geht es nach 1 Woche schon viel besser,ich kann in der Nacht wieder schmerzfrei schlafen,und tagsübervkann ich besser gehen.Ich rate allen Usern sich solc... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen vrijheid!
Información de contacto
Ketelmakerij 23-T, 7553 ZP, Hengelo, Holanda
- 085 060 3820
- support@suprey.nl
- suprey.com
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichting!!!
Oplichting!!!
Ze kopen het spul bij Temu en verkopen het in NL door onder het mom van specialisten zorg.
Retouren gaat niet of nauwelijks.
Info over het plaatsen van het apparaat…
Info over het plaatsen van het apparaat is niet aanwezig !
Een filmpje of foto was wel goed geweest! Jammer.

Respuesta de Suprey
Gaat goed nog wel af en toen nog pijn…
Gaat goed nog wel af en toen nog pijn in linker knie maar ik denk dat het apparaat goed zijn werkt doet

Respuesta de Suprey
Goede ondersteuning van het product en…
Goede ondersteuning van het product en een zorgzaam bedrijf .
Gewoon top .

Geld weg
Ik heb de knie massager gekocht en gebruikt. Pijn in mijn knie is erger geworden en nu is deze ook nog kapot. Hij laad niet meer op en geeft een piepend geluid. Contact telnr. gebeld. Twee keuzes op de voicemail en gesprek word automatisch beeindigt zonder iemand gesproken te hebben. Geld weg!

Ik vindt hem goed.
Ik vindt hem goed.
Batterij is matig, ik moet hem elke dag opladen!
Ik vrees dat de bandjes snel versleten zijn.
Vgr. Jos

Andere gewrichten
Ik gebruik de knieband ook voor mijn pols en schouder.
Natuurlijk past dat niet goed..maar werkt wel. Het zou fijn zijn als er voor meerdere gewrichten een passende oplossing gemaakt wordt.
Van het voetenmatje heb ik nog niet echt iets gemerkt dat verbeterd is.

Respuesta de Suprey
In tegenstelling tot mijn verwachting…
In tegenstelling tot mijn verwachting blijken de apparaten te werken. Ik ervaat minder stramheid in mijn knieen. Ik gebruik de apparaten elke dag zo'n drie kwartier voor elke knie.

The device works perfectly
The device works perfectly, it warms quickly and has a soothing effect on the knee

Respuesta de Suprey
After two weeks I have much less pain…
After two weeks I have much less pain in both of my knees. The battery of the product is quite week though, after 3 days it's empty and it takes 1-2 days to get it full again.

Oplichting
Ik heb een kniebrace besteld, de site was mooi gemaakt, en zelfs telefonisch contact. Dus ik trapte erin. Dom dom dom.
Maar de 3 maanden geld teruggarantie natuurlijk wel gebruikt.
Dan krijg je eerst 70% van de aankoopsom aangeboden en mag je het houden. Dus dan kan je kiezen wat je doet. Of houden of al je geld retour.
Zij kopen gewoon bij de goedkopere webshop uit China en verdienen hier heel veel geld aan.
Trap er niet in !! En de mensen die mee werken aan dit mooie filmpje..Je mag je ogen uit je kop schamen door mee te werken met iedereen op te lichten !!

Warme ervaring.
Warme ervaring.
Het is zeer aangenaam om de warmte en de massage van het toestel rechtstreeks op de knieën te ervaren. De warmte dringt diep in en geeft een lang ontspannen gevoel.
Dit is een recensie na 1 week. De toekomst kan alleen maar beteren🤞.

Respuesta de Suprey
Anwendung einfach, Gerät klein und gut zum mitnehmen, Wärme und Vibrationen tuen gut
Das Gerät ist klein und gut zum mitnehmen für Ferien etc.
Die Wärme und die Vibrationen tuen gut.
bin noch in der Anfangsphase der Anwendung.

Respuesta de Suprey
Mijn man was er eerst wat afwijzig over…
Mijn man was er eerst wat afwijzig over . Nu hij het een aantal dagen gebruikt merkt hij dat het beter gaat. Minder pijn van de hernia .
Van de week was hij weer door zijn rug gegaan en na twee dagen gebruik voelde het weer beter

super
heel fijn dat de sticky pads ook los verkrijgbaar zijn - ze worden veel en met plezier gebruikt!

Respuesta de Suprey
Ik ben heel blij en het helpt echt
Ik ben heel blij en het helpt echt , daarom heb ik er nog 1 besteld zo dat ik mijn 2 knieën tegelijk kan behandelen. Ik loop terug de trap op en neer zonder pijn . De beste koop van het jaar 🤩😁 Ik gebruik het nu ongeveer een maand

Respuesta de Suprey
Más información sobre otros tipos de reseñas.