Ongeveer een jaar geleden, na lang wachten, knie apparaat ontvangen. Helaas kon ik het apparaat niet opstarten, niet eens aankrijgen. Na wat heen en weer gemaild, incl gevraagde fotos, hoefde ik het... Ver más
Na inspuiting in knie tot op heden (18mnd) geen verdere medische behandeling nodig dankzij dagelijks gebruik van het toestel. Zeer tevreden ! Bij defect, vrij snel vriendelijk te woord gestaan. Nieuw... Ver más
La empresa ha respondido
Na 2 weken in gebruik, tevreden met het resultaat tot nu toe in de verwachting dat het nog beter wordt.Beide knieën laten ernstige slijtage zien. Eerder al langdurig Fentanyl pleisters gebruikt, ook I... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zeg vaarwel tegen pijn en hallo tegen vrijheid!
Ketelmakerij 23-T, 7553 ZP, Hengelo, Holanda
- 085 060 3820
- support@suprey.nl
- suprey.com
No ha contestado las opiniones negativas
👌Top
👌👌
Heel goed, kan veel beter bewegen en lopen.
Bijna pijnloos

Respuesta de Suprey
door gebruik van de Suprey veel minder…
door gebruik van de Suprey veel minder pijn in de knie

Degelijke knieband
Degelijke knieband, makkelijk te bedienen

Respuesta de Suprey
Nog maar 5 dagen in gebruik en na de…
Nog maar 5 dagen in gebruik en na de behandeling ga ik bijna pijnloos de trap op.

Respuesta de Suprey
Heb dit apparaat nu reeds 5 dagen in…
Heb dit apparaat nu reeds 5 dagen in gebruik en gevoelsmatig reeds verbetering. De warmte werkt ontspannend en geeft een goed gevoel.
De trillingen ben ik zachtjes aan het opbouwen. De pijn in mijn knie wordt draagbaar.
Het gebruik wijst zichzelf uit.
Het is voor mij ook een ontspannings momentje.
Nog geen spijt van mijn aankoop.
De pleisters zijn ook geleverd.
Hoopvol......

Respuesta de Suprey
Het doet echt zijn werk..ben er heel…
Het doet echt zijn werk..ben er heel tevreden mee..mijn beenkrampen zijn serieus verminderd

Duidelijke uitleg.
Een duidelijke uitleg van het produkt,waarom het is ontwikkeld en hoe het werkt.
Vandaag binnen gekomen. Ben heel benieuwd of het de aankoop waard is. Dat zal even tijd nodig hebben.

Vandaag mijn toestel ontvangen
Vandaag mijn toestel ontvangen, en ook een eerste keer gebruikt, het geeft wel een goed gevoel, en hopelijk gaat het ook de pijn wat verzachten.

Respuesta de Suprey
Merk nog niets na een week maar zal wel…
Merk nog niets na een week maar zal wel te kort zijn om veranderingen op te merken

Tevreden klant
Product is relatief snel geleverd en doet het goed.

Samenvatting
Goede informatie,alleen jammer dat de
Inhoud informatie ontbrak.
Waarvoor dienen de extra bandjes?

Knie massager
Heeft mij na het aanschaffen veel profijt gegeven na intensief gebruik de eerste dagen nu alleen nog als ik merk dat ik weer last krijg van mijn knie na één of twee keer weer gebruikt te hebben minder of geen last.
Wat mij betreft is dit een aanrader.

Waaw ..super
Waaw ... this is thing is the best help me for 85% ...thank u for that ...nice

Respuesta de Suprey
Ze geven een hele uitgebreide uitleg.
Ze geven een hele uitgebreide uitleg.
De verwerking verliep heel correct.

Respuesta de Suprey
Super product en het helpt
Veel producten al getest maar bij dit product een aangenaam gevoel en voelt de pijn al veel minder,zeer makelijk in gebruik en zal nog een tweede bestellen.

Respuesta de Suprey
Massage en warmte brengen rust in de…
Massage en warmte brengen rust in de knie

Respuesta de Suprey
Ich danke für die zusendung ihres…
Ich danke für die zusendung ihres Gerätes,mir geht es nach 1 Woche schon viel besser,ich kann in der Nacht wieder schmerzfrei schlafen,und tagsübervkann ich besser gehen.Ich rate allen Usern sich solch eine Masage zu gönnen,ihre Kieschmerzen werden täglich weniger!Liebe Grüße Erika Albrecht aus NiederÖsterreich! Sorry my english ist not so good!

Respuesta de Suprey
Más información sobre otros tipos de reseñas.