Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk... Ver más
La empresa ha respondido
Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkeli... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/... Ver más
La empresa ha respondido
SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.
Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Al meerdere jaren gebruik van gemaakt voor mijn studie met Microsoft365, werkt heel goed en de support helpt ook goed als er iets mis lijkt te zijn.
Ik had een probleem met installeren Office. Na een uurtje werd er gereageerd op mijn mail en was het probleem opgelost. Ben zeer tevreden over de afhandeling
Vrij snelle reactie en ze lieten gelijk oplossingen zien hoe ik mijn probleem kon fixen met screenshots erbij.
Daarnet drie kwartier aan de chat gezeten met Paulina en ze heeft met alle geduld mij heel goed geholpen. Kreeg mijn Adobe Cc niet meer aan de praat en nu werkt alles weer.
Blij!
Snel geholpen door Paulina. Probleem meteen vastgesteld en goed opgelost.
Snelle reactie en precies de info die in nodig had
Zeer snelle hulp!
Hele fijne hulp gekregen bij de klantenservice. Binnen een paar minuten was mijn probleem opgelost.
If you had a problem they can reach to them and asap they return to your question and give you proper answer.
Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door veranderingen binnen de licentie regels. Daarbij hebben de medewerkers van Surfspot mij altijd prima en met succes geholpen. Ook bij vragen van andere aard heb ik altijd de juiste en snelle antwoorden gekregen.

Respuesta de SURFspot
Jennifer heeft mij supergoed geholpen! Dank hiervoor.
Prima service. Snelle reactie via de e-mail met duidelijke en ook juiste informatie en aanwijzingen. Daar kunnen veel klantenservice centers en bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Respuesta de SURFspot
Ik werd snel geholpen en de antwoorden waren duidelijk
Binnen twee chatberichten precies de juiste informatie gekregen hoe mijn adobe account weer geactiveerd kon worden. Koop hier al jaren producten en werkt altijd goed.

Respuesta de SURFspot
Goede snelle klantenservice, probleem binnen no time verholpen.
Suddenly Creative Cloud demanded that I purchase an expensive subscription. But I had renewed my academic subscription a few weeks earlier through SURFspot. I emailed SURFspot and they replied the next business day with a suggestion which I tried. It failed and I sent screenshots to them as suggested in the first reply. The second reply/suggestion came the next day and it solved the problem. SURFspot proved to be professional, prompt, and polite. In a word, perfect.

Respuesta de SURFspot
Super snel antwoord bij een probleem met softwarelicentie en ook doeltreffend.

Respuesta de SURFspot
Levering wordt telkens uitgesteld bij creative cloud. Leggen de verantwoordelijkheid bij Adobe. Wanneer je vraagt om een oplossing krijg je enkel te horen dat het langer duurt voordat het opgelost is.

Respuesta de SURFspot
Weer eens fantastisch bijgestaan door Gemma van Surfspot. Super service en heel snel en adequaat de informatie gekregen voor de installatie van de software.
Echt TOP!

Respuesta de SURFspot
Más información sobre otros tipos de reseñas.