Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De ideeën zijn geweldig, maar als er op basis van beschikbaarheid maar twee plaatsen beschikbaar zijn op langer termijn en niet in de buurt, wat wel aangegeven stond, dan vind ik dat wel een misleiden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

bonnen gekregen voor ons feest, verder weg, nu pas in staat om te reserveren, blijkt dat ze verlopen zijn ( 2 jaar geldig) Gebeld met bedrijf waar de bon voor was , voor hen geen probleem, maar moest... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voucher gekregen voor een workshop. De aanbieder van de workshop bood deze mogelijkheid niet meer aan ivm vele lastminute afzeggingen. Surprisefactory bleef weigeren om mijn geld te retourneren. Im... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Surprisefactory cadeaubon besteld voor dagje uit naar Giethoorn. Alles was super snel geregeld, en degene voor wie het was, kon ik via WhatsApp vast een leuke verrassingsvideo sturen, wat erg op... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij SurpriseFactory zit je helemaal goed wanneer je iemand écht wilt verrassen. Hier vind je de leukste cadeaubonnen voor onvergetelijke belevenissen. Voor iedere gelegenheid, groot of klein, of het nu om een verjaardag, jubileum, huwelijk, afscheid of zomaar gaat, wij hebben het perfecte idee. Onze beleveniscadeaus zijn met veel zorg uitgezocht en bezorgen gegarandeerd een bijzondere ervaring én een glimlach. Geef geen standaard cadeau, maar een herinnering die blijft... Al jaren is SurpriseFactory dé expert in origineel verrassen! Geef een Avontuur cadeau. Verras... Beleef...Geniet!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 44% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben helaas mijn geld kwijt

Ik heb mijn cadeau ingewisseld en mocht vliegen op het vliegveld van Teuge en vooraf mijn vlucht moest ik paar dinges extra boeken zoals extra vluchttijd en vliegen op een weekend dag kostte ook meer. Helaas werd mijn vlucht op de dag zelf tijdens het rijden naar het vliegveld geannuleerd, vanwege slecht weer het was een zonnige dag dus laat ik het in het lente opnieuw proberen. Ik probeer nu boeken en wat zie ik dat alle extra geboekte kosten zijn vervallen en ik het dubbel moet betalen. Ik probeer de organisatie te berichten maar van hun krijg je geen gehoord en Suprisefsvtory wilt alle bewijs over betaling en boeking en heb dat niet kunnen vinden. Wat ik vreemd vind als ik extra kosten heb gemaakt moeten ze dit wel kunnen zien in hun systeem. Maar ik moet alles bewijzen, een email naar de organisatie zou voldoende geweest moeten zijn.

24 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Surpricefactory cadeaubon besteld…

Bij Surprisefactory cadeaubon besteld voor dagje uit naar Giethoorn.
Alles was super snel geregeld, en degene voor wie het was, kon ik via WhatsApp vast een leuke verrassingsvideo sturen, wat erg op prijs werd gesteld.
Dit is nog eens een leuke manier om iets cadeau te geven, een echte aanrader.

14 de marzo de 2025

Expired vouchers

I admit that I let my vouchers expire for a longer period of time, but they were paid in full.

To my opinion the value should be upheld, without question. Maybe charge the difference on top due to inflation. (that would be fair)

But now, as they are older than a year, I've lost the money and value without any restitution.

This is a total scam; Great business model for this company. In addition, I doubt it will "uphold" in court, too bad it's not worth it over the amount.

But for sure, never again.....

10 de marzo de 2025

Mooie site

Mooie site , duidelijk en overzichtelijk
Snelle en nette levering .
Ik kan het iedereen aanbevelen om een kijkje te nemen op deze site .

2 de marzo de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen door een klantenservice medewerker. Ik kwam er direct na bestellen achter dat ik vergeten was de bon te personaliseren, direct gebeld en het kon nog toegevoegd worden! Superfijn. Ze hebben ook hele leuke cadeaus, dus echt een aanrader.

25 de febrero de 2025

Een aanrader!

Netjes de dag erna in de brievenbus. Heel leuk verpakt met ook nog een leuke videoboodschap erbij. Zeer tevreden!

14 de enero de 2025

Groot succes

Heb nu voor de tweede x wat bij jullie gekocht en is/ was een groot succes. En d'r komt ook nog wel een vervolg. Super tevreden klant!!

5 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slecht systeem en helpdesk

Ik heb een bon voor een filmticket.
Ik wou deze verzilveren maar hun tickets waren op in hun systeem, dus ik kon niet naar de film. Helpdesk: soms zijn ze op, je kan dan enkele dagen later proberen. Maar let op de tickets verzilveren kan je ook maar korte tijd voor je naar film gaat want ze zijn zeer kort houdbaar.

3 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Origineel cadeau

Prima bedrijf. Leuk cadeau en ze doen wat ze beloven.
Mijn schoonzoon werd 50 jaar.
Hij vond het heel verrassend.

1 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, volgende dag al in huis.
Mooi kerstkado voor 2 zoons en 2 schoondochters Zij gaan samen hiervan genieten op de SS Rotterdam: diner, overnachting, ontbijt, rondleiding en zelfs de parkeerkaart erbij.

23 de diciembre de 2024

250€ betaald nooit gebruikt

250€ betaald nooit gebruikt!

Ik moet dit helder uitleggen, ik heb in december 2022 een auto experience geboekt met een auto naar keuze in de categorie Ferrari en Porsche als verjaardagscadeau voor me man
Er zou een uur gereden worden met twee autos op een circuit ergens in Nederland naar keuze op 4 of 5 locaties
Er zou een instructeur bij zijn voor uitleg en meerijden en later kon je zelf alleen een rondje over het circuit
Prachtig dacht ik leuk !
Aangezien me man in December jarig is en het geen fijn weer is dachten we dit plannen we ergens in de lente/zomer 2023
Nou waren er persoonlijke omstandigheden waaronder deze in die van 2023 het volledig vergeten zijn dat mijn man dat kado nog tegoed had en we wel een leuk verzetje komen gebruiken wilde ik voor de zomer van 2024 (zijn 2 jaar geldig) de ticket verzilveren en het combineren met vrienden om te kijken naar me man zijn "experience" op het circuit
Eenmaal de afspraak ingepland moest worden, was de hele voorwaarden verandert ?
1 niet op circuit
2 alleen een veel oudere Ferrari
3 in Ridderkerk om half negen s'morgens kon geen eigen tijd plaats of datums bepalen èn we wonen 90 km er vandaan
4 we moeten nog benzine kosten en verzekering kosten totaal 80 € bijbetalen!!! Wtf?!
Ik heb 250€ betaald voor een experience?!
Nou steek die experience daar waar de zon niet schijnt!

15 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

WEES GEWAARSCHUWD! KOOP HIER NIETS AUB!

Voor mijn verjaardag had ik destijds twee cadeaubonnen gekregen voor een leuk uitje. Helaas dacht ik dat de bonnen per ongeluk bij het oud papier waren beland en had ik ze als verloren beschouwd.

Tijdens mijn recente verhuizing vond ik de bonnen echter toch terug. Vol goede moed nam ik contact op met het bedrijf en legde de situatie uit, mede omdat ze op hun eigen website duidelijk vermelden: "Vind je de cadeaubon terug en is deze inmiddels verlopen? Neem dan contact met ons op en dan kunnen we vast nog wel iets voor je betekenen."

Helaas bleek dit een loze belofte. Wat op hun website staat, is simpelweg niet waar. In plaats van enige vorm van hulp of coulance werd ik afgescheept met kille, onpersoonlijke e-mails waarin simpelweg werd gemeld dat ik pech had. Geen enkel begrip, geen enkele moeite om tot een oplossing te komen.

Ik vind dit diep teleurstellend en ronduit misleidend. Als ik nul sterren kon geven, had ik dat gedaan. Bedrijven die hun klanten zo behandelen en misleidende informatie verspreiden, verdienen het niet om te bestaan. Ik zal anderen dan ook sterk afraden zaken te doen met dit bedrijf.

19 de noviembre de 2024

Geldklopperij en dieven

Geldklopperij en dieven. Door drukte bon niet binnen de termijn kunnen gebruiken en 0,0 goodwill om deze te actualiseren. ❌❌❌ nooit meer bij surprisefactory

8 de noviembre de 2024

Goeie service!

Vorige week een bon gekocht voor grotbiken in Valkenburg. Bon was na 3 dagen nog niet binnen... (fijne service PostNL). Gebeld met SurpriseFactory en heel goed geholpen. Bon was een dag later binnen en mn man is heel blij met het cadeau. Ik ga hier vaker bestellen!

28 de octubre de 2024

Originele cadeauwinkel

Ik ben heel blij met deze onlinecadeauwinkel.
Ze hebben heel leuke cadeaus in elke prijsklasse.
Goeie ervaringen met bestellen.
Het is een heel originele manier om iemand te verrassen en je hoeft de deur niet uit om een origineel cadeautje te kopen.
Super handig!

28 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.