Suske en Wiske Shop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

stripboeken waren netjes ingepakt en zelf de b keuzes zien eruit als nieuw! Helemaal blij ermee

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb voor het eerst strips van Suske en Wiske gekocht via deze webshop. Ze zijn bedoeld als Sinterklaas cadeau. De site is duidelijk en makkelijk in gebruik, strips supersnel en keurig verpakt bezorgd.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cómics

Escrito por la empresa

Al sinds 2001 zijn we de online specialist in Suske en Wiske! In onze Suske en Wiske Shop vind je alles van het populairste stripduo van de lage landen, maar ook enkele andere reeksen zoals Amoras en De Rode Ridder. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste strips en beeldjes, maar we hebben ook tweedehands aanbod. Voor de fanatieke lezer en de gevorderde verzamelaar. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

667 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

160 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Actueel en de nieuwste strips

Actueel en de nieuwste strips, snelle bezorging

6 de agosto de 2026

Altijd top!

Altijd top!
Snelle levering en goed verzorgd

6 de agosto de 2026

Alles was ok...

Alles was ok...
Dank

4 de agosto de 2026

Snel en zorgvuldig

Na bestelling goede bezorginformatie. Product was goed verpakt en werd binnen een paar dagen bezorgd.

3 de agosto de 2026

Perfect klantgericht!

Bestelling en levering verliepen zeer vlot. Bij aankomst bleek een klein mankement aan artikel. Na melding kwam snel antwoord met een keuze tussen korting of vervanging vh artikel. Artikel werd vervolgens zeer snel vervangen. Alles professioneel en zoals het hoort. Zeer tevreden en daarom zal dit ook niet de laatste bestelling bij deze zaak zijn.

3 de agosto de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Fijn te horen dat het naar tevredenheid is opgelost! Bedankt voor de bestelling én review! Graag tot een volgende keer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeker aanrader

Ik wilde een boek cadeau geven aan mijn broer en daarom bij hem thuis laten bezorgen. Gevraagd aan het bedrijf of ze een kaartje bij wilde voegen, zodat hij wist van wie het afkomstog was.
Eerst was het kaartje vergeten, maar toch kreeg ik nog bericht dat ze het toegevoegd hadden.
Enn, na 17 uur bestelling geplaatst, toch al de volgende dag bezorgd.

28 de julio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Bedankt voor de uitgebreide review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suske en shop staat voor goede…

Suske en Wiske shop staat voor goede kwaliteit boekjes dat ervaar ik elke keer als ik er weer stripboekjes koop.De verzending gebeurt elke keer weer prima niets op aan te merken.Een prima en betrouwbaar adres wat heel belangrijk is.

20 de julio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Hartelijk dank weer en graag tot de volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel, goed verpakt, top!

Ik bestelde laat in de middag en toch werd mijn bestelling nog ontzettend snel verwerkt! Ontzettend netjes verpakt en verzonden. Keurig product. Zou meteen weer hier bestellen!

17 de julio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Ook bestellingen laat in de middag pakken we nog dezelfde dag in. Bedankt voor de review en voor de bestelling! Hopelijk tot een volgende keer!

Geweldig!

Geweldig!

Netjes. Op tijd. Goede kwaliteit. En vriendelijk. Helemaal top!

15 de julio de 2026

Zeer goede service

Zeer goede service. De bestelling was perfect verpakt. Binnen 12 uur had ik de bestelling ontvangen

7 de julio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Hartelijk dank en veel plezier met de bestelling!

Goede ervaring

Op tijd ontvangen, netjes verpakt

3 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke Winkel met leuke spullen (niet…

Leuke Winkel met leuke spullen (niet alleen Suske en Wiske). Leveringen en updates zeer goed ingeregeld ook mbt out of order . Wanneer het artikel weer op voorraad heeft krijg je autom. een emailtje. Goed/prettig geregeld

9 de febrero de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Bedankt voor deze leuke review. Fijn om te horen. We vinden het idd belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

8 consejos para escribir buenas reseñas.