Suske en Wiske Shop Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ten eerste had dit bedrijf de gezochte titel. Ten tweede was de prijs niet buitensporig hoog. Ten derde werd het album goed verpakt afgeleverd. Ten vierde werd het daadwerkelijk binnen 1 a 2 werkda... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jullie hebben alles prima gedaan. Vanaf mijn bestelling tot en met de bezorging en de verpakking van het Suske en Wiske album. Prima.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling en levering verliepen zeer vlot. Bij aankomst bleek een klein mankement aan artikel. Na melding kwam snel antwoord met een keuze tussen korting of vervanging vh artikel. Artikel werd vervol... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling netjes ontvangen en daarnet al het 1ste deel van Amoras al gelezen. Kom zeker vlug voor de andere delen.

Información sobre la empresa

1. Tienda de cómics

Escrito por la empresa

Al sinds 2001 zijn we de online specialist in Suske en Wiske! In onze Suske en Wiske Shop vind je alles van het populairste stripduo van de lage landen, maar ook enkele andere reeksen zoals Amoras en De Rode Ridder. Je kunt bij ons terecht voor de nieuwste strips en beeldjes, maar we hebben ook tweedehands aanbod. Voor de fanatieke lezer en de gevorderde verzamelaar. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

163 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer goede service

Zeer goede service. De bestelling was perfect verpakt. Binnen 12 uur had ik de bestelling ontvangen

7 de julio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Hartelijk dank en veel plezier met de bestelling!

Goede ervaring

Op tijd ontvangen, netjes verpakt

3 de julio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke Winkel met leuke spullen (niet…

Leuke Winkel met leuke spullen (niet alleen Suske en Wiske). Leveringen en updates zeer goed ingeregeld ook mbt out of order . Wanneer het artikel weer op voorraad heeft krijg je autom. een emailtje. Goed/prettig geregeld

9 de febrero de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Bedankt voor deze leuke review. Fijn om te horen. We vinden het idd belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Makkelijk en snel

Makkelijke bestelling, makkelijke betaling, en goed geinformeerde (en snelle) levering

12 de junio de 2026

Leuk assortiment

Leuk assortiment. Mijn bestellingen worden altijd netjes ingepakt geleverd.

12 de junio de 2026

Top !

Snel verzonden, leuke bevestigingsmail en netjes verpakt 👌🏾

11 de junio de 2026

Snelle verzending

Snelle verzending, keurig verpakt

9 de junio de 2026

Dat ze behulpzaam zijn

Heb het moeilijk met het betalen en daar hebben ze mijn goed mee geholpen

8 de junio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Graag gedaan. Volgende keer lukt het vast zelf. Veel leesplezier!

Snelle verzending

Snelle verzending. De albums zijn netjes verpakt in een stevig karton

4 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webshop,bestellen ging simpel.

Fijne webshop,bestellen ging simpel.
Dezelfde dag nog verzonden,volgende dag in huis. Ik was blij verrast!

2 de junio de 2026

Respuesta de Suske en Wiske Shop

Hartelijk dank voor de bestelling en review! Graag tot een volgende keer!

8 consejos para escribir buenas reseñas.