Suziepack Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze 8 maand oude Australische herder is mega blij met de harde snackbox. We hadden eerst een proefpakket uitgeprobeerd en kwamen er daardoor al snel achter dat onze hond meer een harde-snack-type is,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb al meer dan een half jaar een zeer prettige en goede ervaring met Suziepack, ik heb een 2 maandelijks abonnement op hun boxen en waar nodig koop ik tussen door ook nog een box. Mijn hondje Spi... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eerste box was heel goed de tweede een stuk minder, te licht voor mijn engelse stafford bull terriër ,helaas .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het pakket is zorgvuldig samengesteld. De hond wacht iedere dag op haar hoogtepunt van de dag, een lekkere snack. Ze geniet intens van alle heerlijke tussendoortje, ze lust ze allemaal! Zonder zorgen... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

74 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze doodle vindt het geweldig

Onze doodle vindt het geweldig, wij hadden een proefbox. Het enige waar ik over twijfel, is of ik bij de bestelling vermeld heb dat we een pup hebben.

2 de enero de 2026

Respuesta de Suziepack

Bedankt voor de review! Wat leuk dat jullie hond het zo lekker vindt 😊 Ik kan geen bestelling vinden met de opmerking dat het om een puppy gaat. Als u in de nabije toekomst een box wilt bestellen en uw pup heeft nog geen tandjes gewisseld, dan raden wij aan om een puppybox te bestellen. Bij twijfel mag u ook altijd contact opnemen.

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Heerlijk gevarieerde inhoud voor mijn hond! Alleen maar plussen.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Wat fijn dat de box in de smaak valt!! Dankjewel voor het schrijven van een review. Groetjes Terence en Linda

Snack pakket

Keurig verpakt, duidelijke omschrijving en heerlijke snacks voor mijn hond!

9 de diciembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Bedankt voor de goede review! Fijn dat alles in de smaak valt. 🐶

Mooie producten + snelle levering

Snelle levering en het allerbelangrijkste, mijn hond vindt het heerlijk. Elke dag iets anders te kiezen voor mijn hond. Keuze uit diverse pakketten waarbij ik ook nog kon aangeven wat ik er niet in wilde hebben. Erg blij met deze webshop.

17 de noviembre de 2025

Erg goed

Het proefpakket geprobeerd, het was top. Goede snacks en de hond is er gek op

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Wat leuk! Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en veel snackplezier voor de hond.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke snacks voor de hond

Heerlijke snacks voor de hond, afgestemd op haar wensen :)
En goede service, makkelijk contact

3 de noviembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Heel fijn om te lezen bedankt voor de review!!

Een aanrader!

Ik heb door de jaren heen zó veel ‘natuurlijke’ hondensnacks gekocht, maar eerlijk is eerlijk, de meeste zien er alleen maar gezond uit en hebben vaak die droge, kartonachtige structuur waar mijn amstaff echt niet van genoot. Daarom ben ik zelf snacks gaan maken met de droogoven.

Toen kwam ik in contact met Suziepack, en de liefde en zorg die ze in hun paketten stoppen was meteen voelbaar. Zo lief als ze zijn stuurden ze onze George een pakketje en wow… wat een verschil! George is er helemaal weg van en Bodhi was helemaal gek van het bullepeesje. Eindelijk snacks die niet alleen goed op papier klinken, maar mijn honden écht blij maken. Topkwaliteit, superlekker en volledig George en Bodhi approved!

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Wat ontzettend leuk om te lezen dat je honden zo gek zijn op onze snacks 🤩
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een mooie box met kwalitatief goede…

Wat een mooie box met kwalitatief goede en gezonde snacks. Onze 4 honden roken direct dat er iets héél lekkers bezorgd was. Kleine snacks apart verpakt en grotere snacks los in de box. Fijn dat de box op formaat en leeftijd van de hond is aan te passen en je ook dieetwensen kunt doorgeven. Zelfs onze kieskeurige eter is dol op de snacks van Suziepack en dat wil wel wat zeggen :-)

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Heel leuk om te lezen! Dankjewel voor de goede review. Veel snackplezier! Groetjes Terence en Linda

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een echte aanrader

Een echte aanrader. Zitten veel verschillende snacks in. Hier zijn ze er dol op. Grote keuze aan soort pakket die past bij je hond. Je ontvangt je bestelling snel.

30 de octubre de 2025

Mijn hond is fan!

Wat zit er ontzettend veel in de box! Er zitten zowel grotere als kleinere snacks in en er zit een kaartje bij met de inhoud van de box. Na een dag al bezorgd en mijn hond snackt nu lekker verantwoord en gevarieerd!

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Suziepack

Wat fijn om te horen Georgina!
Heel veel snackplezier van ons. Groetjes Terence en Linda

Goeie kwaliteit snacks

Goeie kwaliteit snacks, ook voor de stevige kauwers. Onze honden zijn wel zoet met die heerlijke harde kauwsnacks.

22 de agosto de 2025

Bedankt voor de goede review en veel snackplezier! Groetjes Terence en Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze hond geniet er enorm van!

Onze labradoodle is helemaal gek op de snacks van Suziepack! Zodra ik de box tevoorschijn haal staat hij al enthousiast te kwispelen om een snack uit te kiezen. De snacks zijn van goede kwaliteit en er zit veel variatie in, waardoor hij steeds iets nieuws kan proberen. Wat ook fijn is: mocht er een snack tussen zitten die hij minder lekker vindt, dan kun je die gewoon ruilen. Kortom, onze hond geniet er enorm van, zeker een aanrader dus!!

27 de agosto de 2025

Respuesta de Suziepack

Fijn om te horen! En bedankt voor de 5 sterren. heel veel snackplezier, groetjes Terence en Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel blij met de snackbox

Ik ben heel blij met de snackbox, ik hoef nu zelf niet te kiezen en/ of een hele zak van een bepaald product af te nemen. Het is een feestje om de box te openen en te zien wat er allemaal voor variatie in zit. De honden vinden
het heerlijk, liggen heel tevreden te kauwen.

22 de agosto de 2025

Respuesta de Suziepack

Fijn dat de variatie zo gewaardeerd wordt door de honden! Heel veel snackplezier en bedankt voor de review.
Groetjes Terence en Linda

8 consejos para escribir buenas reseñas.