Svensk Technology Opiniones 196

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En mycket snygg klocka, efter att ha fått veta vilken app jag skulle använda på min mobil så var det lätt att installera klockan via appen. Bra och snabbt bemötande från er på företaget Kan rekomm... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett fantastiskt företag, all personal inkluderad. Har aldrig varit i kontakt med företag som detta, vill göra allt för att kunden ska bli nöjd! Så enkelt att komma i kontakt med företaget. Kan verkli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack till en toppenpersonal som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Är själv 80 år gammal och köpte min första. Smart watch för drygt ett år sedan. Tack vare den svenska bruksanvisningen klarade jag... Ver más

4,5

1 estrella

Ha contestado el 71% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en hälsoring men den…

Beställde en hälsoring men den krånglade från början,och den fungerar uselt och flera funktioner/mätningar fungerar inte alls. Kontaktade Svensk technoligy om problemet ett par gånger men ingen respons/ansvar, inget erbjudande om hjälp, alltså obefintlig service! Dåligt!

28 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inget för mig

Standardsvar från all som lämnar en stjärna "Vi har kontrollerat i vårt system och vi har ingen beställning från dig". Detta är en stor röd flagga för mig. Nej, jag har inte beställt (och efter att ha läst era svar på negativa kommentarer, kommer jag heller aldrig att göra det).

11 de enero de 2026
Logotipo de Svensk Technology

Respuesta de Svensk Technology

Hej Graham,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Även om du inte har gjort någon beställning hos oss uppskattar vi möjligheten att förklara.

Ibland får vi enstjärniga recensioner från personer som aldrig har handlat hos oss men som kan ha förväxlat vårt företag med en annan butik eller leverans. När vi svarar att vi inte hittar någon order i vårt system är det inte ett standardsvar, utan helt enkelt resultatet av en faktisk kontroll i vårt ordersystem. När någon verkligen har beställt kan de alltid ange ordernummer eller e-postadress så att vi snabbt kan hjälpa till.

Vi välkomnar konstruktiv kritik från riktiga kunder eftersom det hjälper oss att bli bättre. Det är också därför vi har ett av de högsta betygen på Trustpilot i Sverige inom vår kategori. Vi tar kundnöjdhet på största allvar och sätter alltid våra kunder först.

Om du någon gång väljer att prova våra produkter rekommenderar vi att du använder Klarna, så betalar du först när du har fått din beställning och är fullt skyddad som kund.

Tack igen för möjligheten att förklara och ha en fortsatt trevlig dag.

Svensk Technology

Snygg och nätt

Riktigt snygg och nätt klocka. Den har alla de funktioner som passar mig och är lätt att koppla ihop med telefonen. Supernöjd 🤗

2 de enero de 2026

Supernöjd…

Fin klocka! Var i behov av ny laddare samt önskade nytt armband. Snabbt svar och positivt bemötande! Supernöjd!

30 de diciembre de 2025

Armband till klocka

Jag har smala handleder och det fina armbandet som följde med klockan är för stort. Jsg skickade en fråga om det finns andra armband att köpa och fick svar direkt. Mycket serviceminded personal. Ni får 5 stjärnor av mej.

29 de diciembre de 2025

Klockan stannade efter 1dag

Klockan stannade efter 1dag.
Dom löste problemet fort 👌👌

20 de diciembre de 2025
Logotipo de Svensk Technology

Respuesta de Svensk Technology

Hej Karl-Olof

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra om din upplevelse. Vi har kontrollerat vårt system men kan tyvärr inte hitta någon beställning under detta namn. Vänligen skicka ett mejl till oss med ordernummer samt det fullständiga namn som användes vid köpet, så hjälper vi dig självklart och åtgärdar detta, då vårt företag erbjuder två års garanti.

Svensk Technology

Rekomenderar.

Rekomenderar.
Snabb leverans av min UltraX smart klocka. Många funktioner. Mycket klocka för pengarna. Snabba att svara på mailet ang att jag var intresserad av att köpa till ett till armband. Inga problem med det heller. Snabbt. Smidigt och Fraktfritt.👍

10 de diciembre de 2025

Nöjd till 100 %

Det var lite av en chansning att köpa en Ultra X eftersom jag redan hade en annan smart klocka. Nu använder jag bara min Ultra X! Jag är fascinerad över hur man lyckats få in så många vettiga funktioner och hjälpmedel i en så elegant skapelse! Jag är otroligt nöjd och glad att jag tog chansen till detta köp. Uppskattar även det fina bemötandet från kundservice.

14 de diciembre de 2025

Är supernöjd med klockan

Är supernöjd med klockan, den har alla dom funktioner som man kan tänkas behöva, ett stort plus är att den är så tunn och smidig, samt priset förstås 😃
Snabb leverans och svarar bra på mail. //Robert

9 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

TTt = Väl Godkänd.

+ Prisvärd med bra funktioner till ett bra pris.

- tjock & otymplig, obekväm att sova med. Tveksam batteri tid med tanke på tjockleken och designen. Kall mot handleden.

Summa sumarius.... En helt okej smart klocka till ett okej pris. TT.

4 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig o smart klocka med många…

Smidig o smart klocka med många funktioner bla mäta blodtryck, hjärtslag steg m.m . Jättenöjd med köpet och inte var den nå dyr heller jag kan varmt rekommendera klockan.

24 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.