Rigtig godt samarbejde mellem bestyrelsen og på tværs af afdelingerne i SWE, selv hvis det kan være svære perioder, så er de lydhøre og hjælper med at finde løsninger. Tilfreds kunde
La empresa ha respondido
Vi har i godt 10 år været under jeres trygge vinger - i Jeres egenskab af administrator for den forening, som vi havde lejlighed i - E/F Sundbyholm. Hvor har det dog været betryggende, at f... Ver más
La empresa ha respondido
Firmaet er ganske enkelt alt for dyr. Den ydelse, som leveres, er til at overse kvaliteten af. Du kommer ikke ud af din andelslejlighed uden at have lagt cirka 10.000 kr. i "kaution". Køber opkræves c... Ver más
La empresa ha respondido
Ejendomsadministration af af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme.
St. Kongensgade 24B, 1264, København K, Dinamarca
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg arbejder med Svend westergaard jævnlig, og jeg oplever altid et positivt, professionelt personale.
Jeg kan kun give 5 stjerner, selvom at de fortjener 10

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Professionel, troværdig og kompetent administration.

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Vores ejerforening har brugt SWE mener jeg i over 20 år og altid været tilfreds trods mange skiftende medarbejdere hos SWE; de sidste 2 til ejendommen til knyttede personer har ikke gjort det godt, ingen kontakt fra SWE, vores regnskab for 2021 er ikke færdigt endnu, ikke holdt generalforsamling i april/maj, så fx. fællesudgifter kunne blive ændret, nu er vi 1/2 år bagud, ikke tilfredsstillende.
super hurtig hjælp, dokumenter blev sendt samme dag jeg efterlyste dem, tusind tak

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Boligadministration lyder måske lidt kedeligt, men som tidligere formand for en andelsboligforening, der har været administreret af SWE siden 2016, synes jeg, at det har været et rigtigt spændende, godt og udviklende samarbejde, hvor vi har fået superprofessionel sparring og har fået hjælp til stort og småt. Det har bestemt ikke været kedeligt. Stor tak for det gode samarbejde!

SWE har de sidste 10 år været administrator på den ejendom jeg er inspektør,
det er rart at det er den samme ejendomsadministrator der har været tilknyttet
i alle årene (M.S.B.) Vi har en ordning hvor SWE er til stede på ejendomskontoret,
en gang om ugen, dette er også rart for vores lejre som alle er 60+, så de kan møde administrator personligt på ejendommen.
SWE er altid kompetente i vores lejesager.
Kan kun varmt anbefales.
Tim Aa.
inspektør
Stiftelsen Gammel Kloster

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Vi har haft SWE-administration siden vores andelsboligforening blev stiftet for 10 år siden. Vi har været yderst tilfreds ved div problemløsninger, generalforsamlinger, vedtægtsløsninger samt div vejledning generelt igennem tiden med kompetente medarbejdere.
A/B Assurandørernes Gaard

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
I slutningen af de få uger, sagsbehandlingen varede, meddelte jeg spontant Iben Borch fra SWE: Du er venlig, hurtig og effektiv, TAK !

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Jeg har som formand for bestyrelsen for en andelsforening i en ejendom administreret af Sven Westergaard (SWE) haft utallige spørgsmål og sager som jeg har fundet svar og hælp til hos SWE. Jeg har hver gang oplevet imødekommenhed, interesse, tålmodighed samt intelligent stillingtagen til diverse spørgsmål hos SWE.
Vi har haft Simon Sylow som vores kontaktperson i flere år og det har været et meget meget trygt og altid løsningsorienteret samarbejde.
Jeg kan kun give SWE og Simon Sylow mine største anbefalinger!

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Jeg har som flerårig "menig" beboer i en ejendom administreret af Westergård ofte henvendt mig om stort og småt i forhold til afregninger, årsopgørelser og andet. Jeg har hver gang oplevet imødekommenhed, venlighed, tålmodighed og ikke mindst en overbevisende gennemsigtighed, hvor alle spørgsmål er blevet besvaret tilfredsstillende og med relevant dokumentation. Denne tilgængelighed giver en stor tryghed.

Professionel
Personligt
Perfekt
Tak til SWE og Simon S for sparring og hjælp med låneomlægning af foreningens lån

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
SWE har i over 25 år hjulpet vores andelsforening med ca. 340 lejligheder gennem større byggesager, og den daglige administration af foreningen. Jeg har gennem 10 år i bestyrelsen (5 år som formand) altid fået hurtig, kompetent og venlig hjælp fra SWE. Det har været et godt og effektivt samarbejde, som jeg forventer vil fortsætte i mange år fremover.

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Altid tid til profesionelle medarbejder til at få en klar besked
Helle er en faktisk medarbejder, der altid kan give et helt klart og hurtigt svar omkring vores økonomi, kan varmt anbefales

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
kontakten til salg af lejlighed gik både hurtigt og der var god service fra start til slut.
Når man ringet og skrev ind, var der god service og forståelse for salget skulle gå hurtigt.
Mange tak herfra :-)

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Jeg har som tidligere formand for A/B Cort A gennem en længere årrække haft et samarbejde med SWE.
Mine oplevelser i forhold til dette samarbelde, har været meget positive.
Swe kører den daglige administration upåklageligt og er rigtig gode til også at komme med information og påmindelser, når der kommer ændringer i lovgivning, energimærke er udløbet, fordelagtige låneomlægninger m.m.
Desuden har daglig sagsbehandler og daglig økonomi sagsbehandler, altid været hurtige og meget effektive, til at svare på forespørgsler fra formand/bestyrelse.
Så alt i alt har jeg kun roser til overs til SWE og ser frem til det fortsatte samarbejde.Jørn Petersen

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Super god service og hjælp til bestyrelsesarbejdet i andelsforeningen. Simon er super!

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Vi har SWE som admin i vores lille andelsboligforening på Amager (jeg er i bestyrelsen), og vi har kun været tilfredse. Stor hjælp i forbindelse med altan og ellers generelt god kommunikation og hjælp fra primært Simon.

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Jeg er meget tilfreds med SWE og deres behandling af min sag
De var været hurtige og effektive

Respuesta de Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.