Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har handlat på Swedenvapes.se i flera år och har alltid varit nöjd. De har mycket bra priser, snabba leveranser och ett brett utbud att välja mellan. Beställningarna brukar komma snabbt och vara v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har beställt flera gånger från swedenvapes.se och alla gånger har jag fått leveransen supersnabbt. Varorna är alltid som utlovats på hemsidan. Bra priser och lättmanövrerad hemsida. Att få coola k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produkter och snabb leverans. Önsvärt vore att Swedenvapes tog bort de produkter som inte längre finns kvar i sortimentet. Vissa e-juicer har inte funnits i lager på över ett år och jag antar at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Riktigt snabba på att skicka trots att det var sent på kvällen ! Verktyget för att beräkna leveranstid stämde inte riktigt överens för Instabox men det är jag säker på att Swedenvapes inte kan styra... Ver más

1. Comida, bebida y tabaco

Escrito por la empresa

SwedenVapes.se är en svensk vape-butik online med fokus på kvalitet, originalprodukter och service i världsklass. Vi erbjuder ett brett sortiment av engångsvapes, e-cigaretter, e-juicer, shortfills och nikotinsalter från marknadens mest populära varumärken – som Elfbar, Vozol, Frunk, Aroma King, Ringo och många fler.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,7

Todas las opiniones

94 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra produkter snabb leverans

Bra produkter snabb leverans

2 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både våra produkter och den snabba leveransen.

Smidigt och snabb leverans

14 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Tack för ditt fina omdöme!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid. Smidighet och snabb leverans är precis det vi strävar efter. Tack för att du är kund hos oss!

Alltid är nöjd!

15 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Det värmer att höra! Stort tack för att du är nöjd – det är precis det vi vill uppnå.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma kvalitet till dig!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra utbud och snabb leverans😊⭐️

Bra utbud och snabb leverans! 😊⭐️ Uppskattas och rekommenderas! 😊⭐️

5 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vårt utbud och den snabba leveransen. Tack också för rekommendationen – det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka till SwedenVapes.se.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid de varor jag vill ha till sjuk…

Alltid de varor jag vill ha till sjuk bra priser och riktigt snabbt skickat varje gång. Finns inget negativt alls. Tack så mycket.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen.

Snabba!

Beställde tidigt på dagen och hade grejerna dan efter! Tack!

9 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att din beställning kom fram så snabbt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans! Ett litet pluss att jag fick ett klistermärke med i leveransen 🙂

6 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att klistermärket uppskattades.

Varmt välkommen tillbaka till SwedenVapes.se.

Toppenbra

Toppenbra, som alltid!

12 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd, som alltid.

Varmt välkommen tillbaka.

Bästa kvalitet

Bästa kvalitet

12 de marzo de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Det gläder oss att höra att du är nöjd med kvaliteten – det är något vi alltid strävar efter att leverera till våra kunder.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på SwedenVapes.se!

Snabb leverans och bra priser

Snabb leverans och bra priser
Kommer fortsätta beställa härifrån🙂

3 de febrero de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du är nöjd med både leveranstiden och våra priser. Vi arbetar hela tiden för att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt. Varmt välkommen tillbaka till SwedenVapes.se!

Snabb och enkelt

5 de febrero de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Din feedback hjälper både oss och andra kunder. Vi uppskattar verkligen ditt stöd och hoppas få se dig snart igen hos SwedenVapes.se.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveranser är alltid snabba och utan…

Leveranser är alltid snabba och utan problem.

17 de febrero de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att dina leveranser alltid fungerar snabbt och problemfritt — precis så vi vill att det ska vara. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till SwedenVapes.se!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It was really nice dealing with this…

It was really nice dealing with this company very quick response quick shipping good packaging great products also the prices are very compatible with the market hope that if there is an online recommendation for products that some of them are not familiar to us

17 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba leveranser och bra priser!

Snabba leveranser och bra priser!

26 de enero de 2026

Respuesta de Swedenvapes

Stort tack för ditt omdöme!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.